• öncelikle başlık tam olarak 'yılmaz vural'ın entry'nin yarısında çıktım çok uzun cevabı' olacaktı

    nereden başlasam bilemiyorum ama ilk diyeceğim söz yazıklar olsun.

    lan vallahi acayip sinirlerim bozuldu. adam soruları cevaplamak için burada ama soruyu okumuyor. lan bari okumuyorsun, okuyamıyorsun, yanına yazması için oturan adama okut da öyle cevapla.

    bu ülkede senin ve futbolun gelişmemesinin sebebi budur yılmaz hoca. okumamak. bir bakın şu ülkenin futbolcularına, kaç tanesi üniversite bitirmiş? neden bitirsin ki?
    süper lige gelen cahil futbolcuya hayatında kazanmayı bırak, yan yana göremeyeceği paraları verirsen neden okusun ki? zamanında ispanya ligiyle ilgili bir video izlemiştim. futbolcular idmandan çıkıyor, arabaları görüntüleniyor. ferrariyle çıkan tek futbolcu arda. evet, bizim adam arda. al istediğin gibi yorumla hadi bunu.

    "bu ülkede senin ve futbolun gelişmemesinin sebebi budur yılmaz hoca" cümlemde hata yok. çünkü sen de gelişemedin bi türlü, şimdiki konumuna gelmen de şansından ya da camiadaki çevreden başka bir şey değil. fenerbahçe sorusuna atlamışsın hemen ama dön bi bak haline.. senin fenerbahçe'de değil, dünya'nnın en egosuz olması gereken sporunda bu egoyla ne işin var? zamanında bir yerde okumuştum 'futbol 90 değil de 84 dakika olsaydı yılmaz vural'ın takımı şampiyonlar ligi şampiyonu olurdu' diye. şu cevabından sonra bırak 84 dakikayı, 5 dakika bile o sahalarda olmayı hak etmiyorsun gözümde. birazcık sempatim vardı sana karşı (o da sevimliliğinden), onu da aldın götürdün. ben de nefret ediyorum artık senden.

    evet, okusaydın belki hayatında okuduğun en uzun metin hayallerini, belki de hayatını mahvettiğin çocuğun metni olacaktı ama okumadın. sizin gibi cahil, kendini geliştirememiş adamlar bu ülkede en önemli konumların başında ve bir arpa boyu yol kat edilmiyor.

    bu ülkede senin gibi adamlar yüzünden binlerce yetenekli genç futbolcu olma hayalleriyle yanıp tutuşurken, tek hayali futbolcu olmakken bi sikim olmadan ortada kalıveriyor. senin gibi adamlar yüzünden tribünde gözleri dolu dolu, içi kıpırdayan, şampiyonlar ligi marşını duyunca tüyleri diken diken olup ağlamaklı olan insanlar var.

    aslında sana yazmak istediğim çok şey var da, senin gibi okumaya üşendiğimden değil; senin gibiler yüzünden hayalleri yalan olan biri olup, şuanda da haftanın 6 günü çalışıp 1750 lira kazandığım iş yerinde olduğum için vaktim yok. ama bir gün konuk olduğun bir programa telefonla bağlanıp bunları ve çok daha uzunlarını yüzüne söylemek isterdim. sadece sana değil, futbol camiasında olup, bir başarısı olmayan ama kendini kaf dağında gören ne kadar şahsiyet varsa kevgirden geçirmek isterdim de futbol programlarının da hali ortada.

    yazıklar olsun.

    edit: yılmaz vural'ın cevap verdiği entry'yi yazan kişinin ben olduğum gibi bir algı oluşmuş. ben o kişi değilim. saygılar.
  • ben de bunun yarısında çıktım.
  • ben de bu entry'ni yarısına kadar okudum ama haklısın kardeşim.
  • büyük ihtimalle entry'nin yarısında çıkmamış entry'i okumuştur. yazar arkadaşımıza da ekşi yazarları ile klasikleşmiş bir cevap verip sözlük yazarlarına selam çakarak başlamıştır sohbete aksine.
  • muhtemelen bir "ekşi teknoloji ve bilişim a.ş" çalışanının cevabıdır. yılmaz vural ergenliği aşalı çok olmuştur. yani öyle "oo efsane cevap"lık bir durum yok.
  • kendisini sahte bir hikayeyle trollemeye çalışan arkadaşı skib bıraktığı cevaptır. duyarınızı kendinize saklayıp işinizin başına dönün lütfen.
  • kibirin vücut bulmuş halidir.
  • 2 saatlik zaman diliminde yazarların tüm sorularını cevaplamak için yapılan akıllıca bir hamledir. o entriye ayıracağı süre içerisinde 20 soruyu cevapladı.
  • şuradaki cevap ile çelişen cevap.

    alıntı yapıyım da silerse falan unutmayalım.!

    ---

    yabancı sınırlaması kalksın. tartışmak zorunda olduğumuz şey türk oyuncu, türk antrenör niye yetişmiyor olmalı.

    küçük bir örnek. cenk tosun. arkasında negredo gibi bir oyuncu varken oynuyor.

    bizim bütün derdimiz şu. biz, ülkede uzun vadeli projelere hiç yanaşmıyoruz. isteniyor ki her şey hemen olsun bitsin. altyapı çocuk oyuncağı değil.

    ---

    aslında çelişme demesek de özeleştiri mi desek, yersek..!!
hesabın var mı? giriş yap