• abdullah öcalan'ın şam'daki zevk yuvası.

    "abdullah öcalan’ın şam’daki evine “yoğunlaştırma evi” denildiğini, yoğunlaştırma evine bakire, genç ve güzel kadınların alındığını, bu kadınların apo’ya masaj yapmaktan köleliğe kadar her türlü işlerde kullanıldığını, çoğunun bekaretlerini kaybetmekle yüz yüze kaldıklarını aktarıyor"

    birazdan birileri gelir yok bunlar pkk'yı karalamaya yönelik şeyler der. aynen öyle.

    "öcalan’ın şam’daki evine yoğunlaştırma evi denir. yoğunlaştırma evi’ne bakire, genç ve güzel kadınlar alınır. vahşi, "çöl güzeli" kızlardan hoşlanırdı ama sarışınlara daha çok ilgi duyardı. ben de yoğunlaştırma evi’ne çağrıldım. apo bir gün beni masaja çağırdı. gittim, ılık su dolu leğendeki ayaklarını yıkadım. hani köy ağaları gibi. beni azarlamaya başladı, bilmiyorum diye. sırtüstü uzandı, şimdi bütün vücuduma, dedi. anladım neler olacağını. çünkü cinsel istek uyandığını gördüm. soyun, dedi. soyundum. iç çamaşırlarını da çıkar, dedi. ayağa kalkıp sarılıp sıkınca korktum. kendimi savunmak için apo’ya vurdum. üç yumruk attı yüzüme ve kafama. küfretti bana. "düşkün, fahişe, rezil kadın. seni özgürleştirmeye, tabulaştırdığın zincirleri kırmaya çalışıyorum" dedi. titrediğimi görünce kovdu beni. "sen kesire’sin. beni onun gibi yok etmek istiyorsun. sen köle kalacaksın!" diye bağırdı. ama bu daha ilk denemeydi. dışarıda bekleyen tecrübeli kadınlar, beni psikolojik olarak hazırlama toplantısına çağırdı. ağladım. içlerinden biri, osmanlı sarayı’ndaki valide sultan gibiydi. beni azarladı. "başkan bizi özgürleştiriyor. sen özgürleşmek istemiyor musun? başkana erkek gözüyle bakıyorsun. o başkan, o zincirlerimizi kıran bir peygamber." beni akşam yemeğinden sonra yine çağırdı apo. bu kez çözümsüzdüm. kime derdimi anlatacaktım? o ana kadar ölüme hiç bu kadar yaklaşmamıştım. bekaretimi aldı. sonraki günlerde iki kez daha sevişti benimle. ben de öcalan’dan intikamımı komutanlarıyla yatarak aldım. çünkü beni gönderirken dağa, "sakın bir erkekle ilişkini duymayayım. benim yetiştirdiğim kadınlar, hiçbir erkekle ilişkiye girmemeli, sonuna kadar bana bağlı kalmalı" dedi. beni infaz etmemelerinin nedeni, öcalan’ın evinde kaldığım için rütbe verilmesi. bu yüzden dokunmadılar bana.

    ikinci kadin

    meğer özel kadını değilmişim

    ben de apo’nun şam’daki yoğunlaştırma evi’nden geçtim. ben direnmedim, karşı koymayı aklımdan geçirmedim. apo, benimle birlikte olduktan sonra çok vaatlerde bulundu. kendimi hep onun için özel, başkanın kendisiyle birlikte olmaya layık gördüğü kadın sandım. çok safmışım. güya gözdesiydim, ayrıcalıklıydım. yıllarca böyle sandım. haber geldi, başkan beni suriye’deki evine çağırıyordu yine. hazırlandım. heyecanlıydım. yolda baktım, başka kadınlar da katıldı. hepsi de güzel ve gençti. o uzun yolculukta birbirlerine anlattıklarına inanamadım. çok sarsılmıştım. bir mola sırasında su içeceğimi söyleyip kaçtım. dağa döndüğümde bana bir şey yapmadılar. ne de olsa başkanla yatma şerefine nail olmuş ayrıcalıklı bir kadın komutandım."
  • kenya maymunu orospu çocuğu apo'nun amında tüy bitmemiş kürt kızlarını siktiği ev.
  • sözlükteki pkk sempatizanlarının annelerinin yoğunlaştırıldığı ev.
hesabın var mı? giriş yap