• ramazan serbest çağrışanları için:(bkz: kani karaca)
  • zamanında effl'de de çalışmıştır.sporu çok sever,masa tenisini iyi oynar,eskişehirspor müdavimidir,açık tribünde rastlaşırız arada.
  • yetenek sizsiniz'de rezalet mizah yeteneği(!) ile %92 oy alabilmesine hayret ettiğim, bir yandan da türkiye şartlarında şaşırmadığım, stand up yaptığını öne süren 15 yaşında bi çocuk.
  • internet ortamındaki esprileri kağıttan okur şeklinde anlatarak `yetenek sizsiniz` de başarıdan başarıya koşmaktadır. bu ülkede aslında herşey çok zor ama bir o kadar da kolay. juridekiler de hiç internete girmiyor herhalde.
  • arak esprileri falan geçtim de o ne biçim anlatış lan.esprileri ezberlemeye zahmet etmiş birde, çıkart cebinden kağıdı dümdüz öküz gibi oku, hiçbir fark yok çünkü arasında.

    bu tipler ülkenin 'yetenek' yarışmalarında finale çıkıyorlar puhhahaa.
  • türkiye'yi inşallah dünya çapında temsil edecek mükemmel yetenek. *
  • çocuğun yarışmada birinci olması yaptığı esprilerden daha komik amk.

    tanım: yetenek bilmem ne isimli yarışma programı dönem birincisiymiş.
  • daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama yeteneksizsiniz türkiye 1.si olmuş genç arkadaş dsasdasdşklajds.

    defalarca kez o salondakilerden çok daha fazla kişinin önünde mikrofon elimde konuşmuş biri olarak (hani kıstasımız oymuş ya eleştirebilmek için) 'oha lan bunu mu seçtiniz' diyerek türkiye'nin en yeteneklisinin bu çocuk olduğunu görünce utandım. bu ülkede yaşıyor olmaktan utandım. espri yapamayan, sağdan soldan çalan bir çocuğa ülkece gülmüşler. buna oy atmışlar falan, yazık.
    bir de atalay demirci mi vardı, o bile bunun yanında cem yılmaz kalıyor. bak ona da zerre gülmüş biri değilim ama bu ney lann...

    1erkeğe 3 erkek düşme esprisini yapmış ve gecenin 'şakası' olmuş yarı finalde mi ne.
    la biz öğrenciyken yapıyorduk onu, mühendislik fakültesinin vehametini anlatmak için.

    hakikaten nasıl seçtiniz la bunu. cidden olm nasıl yaptınız lan, nasıl güldünüz bu çocuğa. diksiyon, akıcılık sıfır, espri kalitesi sıfırın da altında ama gülüyorsunuz. ben trajikomik bir olay gördüm orada. oradaki insanlar da trajediyi es geçip komedisine mi güldü.

    tekrar başa dönecek olursak ülkece ne kadar yeteneksiz bir ülke olduğumuzu gösteren çocuk.
  • (bkz: #53207824)
    yok inci capsten çalıntı yok çok boktan sıradan şeyler yok çok reröreröre ya ebesini dimdiklediğim hiç bir ziki beğenmeyen ekşi sözlük entelli hayatında birgun olsun da bi zikin ucundan tut be amk'un çok bilmişi!

    ayrıca ben hayatımda bu yarışmada ilk defa birini destekledim. tüm gösterelerini izlemedim. fakat iki kere denk geldim.
    içimden ya inşallah bu çocuk ilk ikiye kalır dedim. ismi açıklanınca yüzünden gördüğüm o heyecan o değişik his beni mutlu etti.
    yunuscum inşallah güzel işler yaparsın ve doğru yoldan ayrılmazsın.
  • iyi niyetli naif bir kardeşimiz belli ki ama üzülerek belirtmeliyim ki "atalay demirci bile senden komikti". çok ağır oldu ama malesef durum bu.
hesabın var mı? giriş yap