• kadınlar günü'ne gireli dakikalar olmuşken ve kadınlara mobbing yapan birçok şirket bile yalandan da olsa "kadınlarımıza teşekkür" reklamları yaparken komik ve aykırı olacaklarını mı sandılar anlamadım, bildiğin rezalet, puanım 10/10!

    "en büyük hayali dünyayı gezmesine sponsor olacak zengin bir koca olan gözde eygin(22), diğer kadınların çalışma hayatında daha aktif rol almalarını destekliyor..."

    ha-ha-ha, allahım ne güldüm ne güldüm!

    sol framede gördüğümüz için bıktığımız kadınları aşağılayan başlıklardan hiçbir farkı olmadığı için zaytung sayfasını bir ergene emanet ettiklerini düşünüyorum, takibi bıraktım. hedef kitleleri biz değiliz belli ki...

    yıl olmuş 2020, eğitimde fırsat eşitliği, işsizlik oranları, enflasyon ve ülkede kadın-erkek demeden herkesin içinden geçilmişken kadınlar gününde kadınları ufacık mutlu edebilecek bir paylaşım yerine hepsini "zengin koca avcısı vasıfsızlar" olarak yaftalayan zaytung'u kınıyorum. gidin biraz cinsiyetçilik üzerine okuyun...

    ekleme: instagramda “bu post cinsiyetçi” dediğim için beni engellemişler, ergene emanet ettikleri konusunda haklıymışım. tebrikler!
  • komik değilmiş, gülmedim.
  • beğendiğim paylaşım. tebrikler zaytung iyi ki varsın. bir sikime yaramasan da.
  • tebrik ediyorum çok yerinde olmuş. emekçi kadınları da bu tip kadınların popülizmine kurban etmemişler bravo.

    gidin az ötede duyar kasın.
  • biri link atabilir miiiii
  • kaş yapayım derken göz çıkartmışlar...
  • başlığı açan yazarın kadın-erkek eşitliğini zerre umursamadığını, sadece gözünün boyanmasını istediğini göstermiş zaytung paylaşımıdır. emeğiyle çalışan hiçbir kadını hedef almadığı için cinsiyetçilik olduğunu da sanmıyorum.

    "karısını döven erkekler şerefsizdir" demek erkeklere hakaret olmadığı gibi "haysiyetini kocasının parasını verdiği iphone 11 plus ile tatilden instagrama hikaye atmak için satan kadın şerefsizdir" demek de kadınlara hakaret değildir.
  • (bkz: 8 mart emekçi kadınlar günü)

    lafı gediğine oturtmuştur. hayatında bir gıdım emek vermeden yaşamaya çalışan ve kadın hakları üzerinden duygu sömürüsü yapıp prim kasmaya çalışan insanları rahatsız edebilir tabii.
hesabın var mı? giriş yap