• görsel

    fotoğraf çok manidar..
  • 'iki şey sonsuzdur; avrasyacı putincilerin aptallığı ve evren. fakat ikincisinden emin değilim.' a.einstein

    başta rus egemenliği/hegemonyasi altında yaşamak zorunda kalmış halklar olmak üzere dünya rusya'dan ve ruslardan nefret ediyor.

    dünya demokrasileri rusya'nın yenilmesi için seferber oluyor.

    ukrayna nato üyesi veya gözlemcisi değilken nato zirvesi'ne katılıyor ve öncesinde -putin sevdalısı erdoğan dahil- herkes rusya aleyhine kararlar alıyor.

    derken bir rusçu, halkının kurtulmasına önderlik etmiş tarihi bir kahramanın anlık fotoğrafı üzerinden hemen olayı çözüyor; "çok manidar". he aq çok manidar.

    yazmayın lütfen editi: mesaj kutum perinçekçi, ulusalcı, islamcı, anti-batıcı, otoriter yönetim meraklısı, komünist, düz dünyacı çöplüğü oldu, gidin sizi bu hastalıklı dimağlar olarak yetiştiren ana babanıza ağlayın lütfen.
  • nasıl bir teşkilata denk geldik.
    der gibi bakınıyor.
  • yiğidim, bu yalnızlık halis mi?

    romantik serseri düşler kurardın
    çaresiz dertlere derman arardın
    yaş otuz demeden soldun sarardın
    saçlarına aklar düşmüş be reis
    yaşananlar hayal düşmüş be reis
  • davette son dakika kılık kıyafet değişikliği yapıp bunu size haber vermeyen arkadaş ortamı.

    ekleme: yalnız zelensky kardeş, istediğin bir şey olmayınca o ortamdaki herkesin arkasından saydırıyordun, şimdi öyle sik gibi kalırsın işte.
  • askerde ilk kez çarşı iznine çıkardıklarında üniversitelilerin takıldığı bir kafeye gitmiştim o günümü hatırlatmıştır.
  • yalnız. serkeş. bir başına.
  • bir komedyenin fotoğrafı. adam komedyen amına koyım, şaka gibi ya. küçümsemek için söylemiyorum, komedyenlik çok zor ve icra etmesi çok güç bir meslektir. ama komedyen yani neticede.

    bir dizi çekiyor*, sonra bu dizinin adıyla bir parti kuruyor ve iktidara geliyor. kurtlar vadisi diye parti kurup necati şaşmaz'ın başbakan olmasından hiçbir farkı yok. (ki kursa hakkaten olabilirdi)

    jeopolitik önem sıralamasında belki de ilk üç ülkeden biri olan ukrayna'nın halkı, kendine başkan olarak bir komedyeni seçti. bizim gibi ekonomist seçseler ekonomileri uçmuştu aslında.
  • çok tanıdık geldi g20 zirvesinde uzun bir adam vardı canı sıkılan bir zamanlar
hesabın var mı? giriş yap