• brandium ataşehir'de açılacak spor ve yaşam merkezi.

    içinde gym cardio, kapalı havuz, starpool sauna ve buhar odası, personal training, group fitness, pilates, spa, eğlence vb birçok hizmet barındıracakmış.

    merakla bekliyoruz.
  • (bkz: zone cadde)
    (bkz: zone göktürk)
  • 18 eylül tarihinde brandium zone club için masaj fırsatı satın aldım. kasım ayının sonuna kadar kullanım süresi vardı. ekim ayı boyunca zone club'ı 6 kere aradım, 2 kere istediğim zaman dilimleri müsait değildi. diğer 4 arayışımda ya elemanlar bulunamıyordu ya randevu sistemleri çalışmıyordu. 20 kasım civarı aradığımda ay sonuna kadar yer olmadığını, beklenmedik yoğunluk yaşadıklarını, fırsatımı aralık ayında da kullanabileceğimi söylediler. istediğim randevuyu almak için aralık ayının ilk günlerinde arayarak 10 gün sonrasına randevu aldım.
    dün akşam masaj için zone club'a gittiğim zaman önce beni 10 dakika kapıda beklettiler sonra yanıma gelen bir bayan çalışanlardan birinin hasta olduğunu, bana yardımcı olamayacaklarını söylediler. neden telefon etmediniz buraya kadar geldim dediğim zaman şimdi hastalandı dediler.
    senelerdir hillside sanda spa'ya giderim. düzenli müşterileri olmama rağmen fırsat sitelerinde indirimli masaj gördüğümde hep almışımdır ve hiç böyle bir muamele ile karşı karşıya kalmadım. fırsat sitesinde para iadesi istedim bir daha da zone'ın yakınından geçmem
  • güzelim bir işletme nasıl da işletilemez birebir örneğidir. çalıştığım bir önceki salonda ödediğim senelik fiyatı buranın 6 aylık üyeliği için ödedim. sebepse taşınıp iş değiştirmemden dolayı en ortak nokta oluşuydu. gidiyorsunuz, geziyorsunuz herkes ilgili, herşey normal. ödemelerle ilgili bilgilendiriliyorsunuz, bazı şeyleri özellikle birden fazla sormanıza rağmen aynı olumlu cevabı alıyorsunuz. sonra ödemeye geldiğinizde kullandığınız kartın bankasıyla çalışmadıklarını bu yüzden taksitlendirme yapamadıklarını söylüyorlar. eski bir bankacı olan bana, arayıp bankadan taksitlendirme yapabileceğimi söylüyorlar. aradaki vade farkını verirsen neden olmasın? sonra bir şekilde ödemenizi yapıyorsunuz. geçibi bir giriş kartı veriyorlar, her seferinde turnikede mal gibi kalıyorsunuz çünkü o kartlar doğru düzgün çalışmıyor. geçici kartın sebebi de muhasebede işlemleriniz tamamlanınca vs vs geveliyorlar. sonra güç bela artık size ait bir kart veriyorlar ama ona da isminizi yazmıyorlar. bu neye sebep oluyor? kartı salonda biryerde dalgınlıkla unutursanız bulan kişi desk e getiriyor. gidip kartı salonda x aletinin orda bıraktığınızı söylüyorsunuz, kart getirildi ama sizin adınıza değil diyorlar. bu da size yeni bir kart vermeleri için 20 tl ödemeniz demek. yani kartın üzerine isim yazmaya üşenmeleri -ki 15sn filan sürüyor- size bir 20 tl ye daha patlıyor. paradan ziyade duruma olan yaklaşımları tuhaf. neyse gidip geliyorsunuz, bir gördüğünüz hoca bir daha yok. aynı kişiye 2 kere ölçüm yaptırmak nasip olmuyor. zaten birinden randevu alana kadar, bir program yazdırana kadar canınız çıkıyor. soyunma odasındaki tuvaletin kapısını onarmaları 1 aydan uzun sürüyor. bozuk sabunluğu yapmaları da aynı şekilde. etrafta doğru düzgün bir temizlik görevlisi göremiyorsunuz, her klüpte sürekli dolaşırlarken. yani havuzdan gelen, duştan çıkan dolabınızın önünü sırıksıklam bırakabiliyor ve bunu iletebileceğiniz kimse yok. son bombaları içinde 1 pilates topu, 4 5 tane mat bulunan stüdyoyu grup dersleri dışında kullanıma kapatmaları. sebebi de çok dağılmasıymış. yani yerde herhangi bir egzersiz yapacaksanız milletin ayaklarının dibine yatmanız gerek. çünkü bütün gün artist gibi takılan trainerlarıyla asla göremediğiniz temizlik görevlilerinin 2 tane matı toplaması çok zor. şikayet yazıp atıyorsunuz, bunu hiç sallamadan üyeliğinizi yenileyelim demeye arıyorlar. kayıt yaparken söz verdikleri demo ders ve masaj zaten yalan oldu, saymıyorum bile. ilgisizlik, alakasızlık, umursamazlık şeklinde ilkeler edinmiş bir işletmecisi olan bir hede. gerçekten yazık ediyorlar. bence yanından bile geçmeyin.
  • muhasebenin üç ay boyunca üyelik ücretini çekmeyip peşine müşteri olarak paranızı alın diye ben düştüğüm zaman ücreti alan kendini satış müdürü sanan -kaan- kişilerin yönetirken biyifindi 3 iylik icritinizi idimimişsiniz diyerek üzerine müşteriyi suçladığı spor salonumsu yer. benim üyeliğim çok şükür devredildi ve kurtuldum aman yazılmayın!

    bunun dışında stüdyoyu kapatmaları sadece özel dersler için kullanmaları bununla birlikte grup derslerini herkesin içinde yapmaları bu sırada da sizin gelip geçememeniz de cabası
  • eğer dertsiz başına dert aramıyorsanız hiç bulaşmayın derim.

    13 nisan 2016 tarihinde başka bir üyeden zone club brandium aile üyeliği devraldık.önceki üyenin 32 aylık aile üyeliği kalmıştı. uğur sağır isminde satış şefi tarafından devir işlemi yapıldı. önceki üyenin 2400tl üyelik borcu vardı onu da nakit olarak ödedim ve makbuzumu aldım. bir miktar da önceki üyeye ödedim. eşimle beraber parasını peşinen verdiğimiz 32 aylık üyeliğimiz oldu.

    16 kasım 2016'da 6.174tl borcumuzun olduğunu kredi kartından tahsil edilemediğine dair sms geldi. hemen arayıp bunun ne olduğunu sordum. size döneceğiz dediler ve aramadılar. daha sonraki gün aradım. yine aynı cevap. ısrar edince lütfedip ilglendiler. sistemden kaynaklanan bir sorun olduğunu herhangi bir borcumun görünmediğini söylediler.

    mayıs 2017'de salona girerken turnikede kartınız geçersiz uyarısı verdi. sebebini sorduğumuzda sistemde borcumuzun göründüğünü söylediler. nasıl olur biz peşin ödeyerek üye olduk dedik. gökhan uçar adında bir danışmana durumu anlattık. makbuzun fotokopisini istedi. konuyla igileneceğini söyledi.bize geçici kart verdiler. ertesi girişimizde yine giremedik. gökhan bey yine konuyla ilgilendiklerini, ilglili kişileri bilgilendirdiğini söyledi. açıkçası ondan sonra hevesimiz kalmadı. o günden beri hiç gitmedik.

    bugun arcan hukuk firması diye bir yerden arandım. zone brandium'a borcumun olduğunu bugün haciz işlemi başlatacaklarını söylediler. zone'dan arayıp aramadıklarını sorduler. kimsenin aramadığını söyledim. siz onlarla iletişime geçin dediler. hemen zone brandium'u aradım. telefondaki kişi çok meşgul olduğunu konuyla daha sonra ilgileneceğini söyledi. bunun üzerine kalktım oraya gittim. orada da yetkili kimse olmadığını söylediler. durumu tekrar tekrar anlattım. tekrar elimdeki makbuzun fotokopisini aldılar ve konuyla ilgileneceklerini söylediler. şimdi arıyorum cevap veren de yok.
  • sözleşmede yazmasına ragmen hakkım olan parayı geri iade etmeyen tesis.
  • ataşehir brandium avm içinde yer alan spor salonu.
    hatırı sayılır bi süre gideyim de yorumumu öyle yapayım diye bekledim. 1 ayı biraz geçmiş üyeligimin ardından çok güzel bi salon olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
    çok fazla spor salonu kültürüm olduğunu söyleyemem ancak bir spor salonundan zaten ne beklenir ki dediğim her noktada bi tık üstünü veriyor burası bana.
    personel trainer geçmişim var, spor olayının içine bu şekilde girdim, haliyle salonda başıboş halde dolanıp, alet, kardiyo çalışmak falan benim için acayip sıkıcı şeyler. bir hoca yönlendirmesinden aldığım verimden öyle memnunum ki bu salon bu alışkanlığımı devam ettirmemde işime çok yaradı.
    5-6 adet grup ders çeşitliliği var burada. hocalar eşliğinde derse katılan 3-20 kişi civarında insan, belli parkurlarda ağırlık, minder hareketi vs tarzı çalışmaları setler halinde tamamlıyor. 1 saat boyunca farklı bölgeleri çalıştırmaya yönelik antrenman yapmış oluyorsunuz. başımızda profesyonel biri olduğu için de yanlış yapma ya da hareketi yarıda bırakma gibi acemiliklere izin verilmiyor.
    spinning dersi mevcut(efsane güzel), pilates, yoga da grup derslerde yer alıyor.
    en alt katta kapalı havuzu var, gayet nezih ve temiz.
    içerisi deli gibi insan kaynamiyor, tipler hep belli kalitede, hocalar dünya tatlısı çocuklar, ilgililer, sorulara yanıt veriyorlar. içerde şık bi kafesi var. yemek falan yiyor millet orda sağlıklı stayla.
    ha bu arada havluların temizliği ve soyunma odalarının mükemmelliği de ayrı bi konu. duşlar baya lüks, saç düzleştiricileri, kurutma makineleri falan ne bileyim ya her şey klas şekilde düşünülmüş. havalandırma olayı da çok hoş. malum herkesin ekstra terlediği bı ortam ama asla kötü koku olayını yasamiyorsunuz.
    hayır bu ayrıntıları niye yazıyorum lets club denen salon da 2. seçeneğimdi kayıt aşamasında. yani hijyen, havalandırma, kalabalık konusunda buranın yanına yaklaşamaz. bana salonu dolaştırırlarken dahi koku acayip rahatsız etmişti. nasıl o kadar üyesi var hayret. üstelik ucuz falan da değil. neyse.

    illaki sevilmeyen, rahatsız eden şeyler vardır, olacaktır ama ben henüz hiç görmedim.
    amma reklam yaptım hee, uzatirsiniz artık üyeliğimi :)
  • spor salonunun nezihliğine, kalitesine hiçbir lafım yok. insan profili de harika. ama bu salon asla yapmaması gerekeni yapıyor. çalışanlarına değer vermiyor. insanlar maaşlarını alamıyorlar. temizlik personeli, masajcısı, spor eğitmenleri, sekreterleri..
    pırlanta gibi, eğitimli spor hocaları var salonlarında, çalışkan ve azimli çocuklar, çoğu insan onlarla kurduğu yakın ilişki için devam ediyorlar salona haberleri yok. bir insan bunu kaybetmemek için nasıl hiç emek harcamaz aklım almıyor.
    kendi adıma söylüyorum, alıştığım hocalar teker teker ayrılmaya başlarlarsa ben de üyeliğimin ardından asla bir daha kayıt olmam. emin olun ki siz duymasanız da tüm müşterileriniz aynı fikirde.
    maaş vermemek nedir la. aletler ve ağırlıklar için değil eğitimli ve alıştığımız hocalar için salona geliyoruz.
    umarım bir an önce bu etik dışı tavrı düzeltirler.
hesabın var mı? giriş yap