• zehirleyerek yapmıştır:

    pakistanlı kadın, zorla evlendirildiği kocasına ve ailesine servis ettiği içeceğe zehir karıştırınca 13 kişi öldü. pakistanlı bir kadın, zorla evlendirildiği kocasına ve ailesine servis ettiği lassi 'ye (şekerli ayran) zehir karıştırdı. kocası ve 12 akrabası yaşamını yitirdi. eylül ayında ailesi tarafından zorla evlendirilen asiye bibi ile sevgilisi olduğu iddia edilen kişi ve teyzesi cinayet suçlamasıyla tutuklandı. asiye bibi'nin kocasının sütüne geçtiğimiz hafta zehir karıştırdığı, ancak kocasının bu sütü içememesi üzerine zehri bir lassiye karıştırıp ona ve ailesine servis ettiği bildirildi. konuyla ilgili basını bilgilendiren kıdemli polis memuru üveyis ahmed, zehirlenme sonucunda 13 kişinin öldüğünü, 14 kişinin ise hastaneye kaldırıldığını açıkladı. pakistan'ın özellikle de kırsal ve yoksul bölgelerinde zorla ve küçük yaşta evlendirmelerin yaygın olduğu ve kadınların bu duruma karşı mücadele verdiği belirtiliyor.

    kaynak

    13 kişi ölmüş 14 kişi de hastaneye kaldırılmış.

    (bkz: bu nasıl ziyaret?)
  • örnek teşkil etmesi bakımından, son derece olumlu bulduğum bir haberdir.
  • (bkz: multi kill)
  • (bkz: kill bill)
  • (bkz: nefsi müdafaa)

    kıza başka seçenek bırakmamışsınız. istediği hayatı yaşamasına izin vermemişsiniz. okutmamışsınız, başka bir alternatif sunmamışsınız. kız da "istemediğim bir hayatı yaşayacağıma bana bu hayatı yaşatanları öldürür cezam neyse çekerim." demiş. ha bu kız da muhtemelen ya ömrü boyunca hapis yatar ya da idam varsa idama çarptırılır. iyi bir son mu, değil. ama en azından kendisinin seçebildiği tek son!

    ekleme: kızı katillikle, psikolojik bozuklukla suçlayan aklı evvellerin entrylerine bakıyorum ve aktroll olduklarını görünce, ışid sempatizanı olduklarını görünce şaşırmıyorum. bunların inandığı din böyle işte, bir insanın bireysel karar alabilmesi bunlara anormal geliyor, onlar istiyor ki güçlerinin yettiğini ezsinler, güçlerinin yetemediğine biat etsinler. bu hegamonya bozulacak diye ödleri kopuyor. avrupa'daki islami terörizmi şakşaklayan tipler 13 yaşında bir kızın kendi hayatının iplerini eline almak istemesi karşısında hata veriyor, mavi ekran veriyor.
  • ellerine sağlık çok iyi yapmış.
    bizim ülkemizde 3-5 kız yapsa bunu, 12 yaşındaki kızı alacak amcalar 40 yıl düşünür. uçkur sevdasına candan olmayalım diye.
  • onu zorla evlendiren kendi ailesini de es geçmeseymiş hazır eli değmişken.
  • önce, olaydan sonra kadına ne olabileceğini düşündüm. sonra kadının da benim düşündüğümü düşünmüş olabileceğini. en sonunda kadının her şeye rağmen bu yönde karar vermiş olabileceğini. hiç tanımasamda gerçekten kadın için üzüldüm.
  • ayran ve süt. anladım.adamlardaki içecek şekerli ayranmiymis.
hesabın var mı? giriş yap