• kimsenin daha önce görmediği, ilk kez (bkz: 1 nisan 2015 akp kartal binasına baskın yapılması) sırasında görülen örgüt bayrağı. akp'nin milliyetçi ve alevi bütün muhalefetini tek çatı altında birleştiren uydurma bayrak. tasarım için biraz daha uğraşabilirlermiş.

    edit: çift zülfikarlı farklı bayrak versiyonlarını gönderenler oldu, teşekkürler, bunca insan olarak "gerçekten varolan" bir şeyi görmediysek marjinal duruşlar olduğu aşikar. opt kib bye
  • bırak görmeyi, duyar duymaz akp'nin çarşı flaması dağıtmasını hatırlatan şey. girin hatırlayın.
  • akp ilçe binasına girip zülfikarlı türk bayrağı asmak ne demekten önce zülfikarlı türk bayrağı ne demek onu bir anlatsalar? yeni bir akım mı? 27 yıldır mezhebimi alevi olarak bilen ben bile zülfikarlı türk bayrağını ilk defa görüyorum.. saçmalamanın sonu olmayacağını bize gösteren hareket olmuştur. daha başka başka zekasızlık örneği görebilir miyiz demiyorum her gün yeni birşey çıkıyor. bu ülkede şöyle akıllıca çözülmeyecek bir kaos teorisi bile göremiyeceğiz ha diye trajikomik fikirleri aklıma getirmiş olan bayraktır. artık kimin bayrağıysa..
  • akp'nin bir başka atraksiyonu. malum, seçimler yaklaştı, düşman yaratmak, mağdur olmak lazım. ben akp için uğraştım, bütün marjinal(?) örgütleri tek bir bayrak altında topladım, bundan sonra bu bayrağı kullanırlarsa daha çok mağdur olurlar.

    http://imgur.com/kdttdsy
  • amacını merak ettiğimdir. şimdi bu bayrak alevileri mi temsil etmekte?

    devlet buna bir şey yapsın. ona göre bilelim, öğrenelim.
  • çarşı bayrağının a'sının anarşizmin a'sıyla değil, normal a'yla yazıldığı bayrakla ortak bir yanı var: ikisini de akp dağıttı.
  • "iq fakiri olsanız da büyük oyunu görebilirsiniz" temalı tiyatro dekoru.
    gülüyoruz ama maalesef kitlesinde gideri yüksek.
  • az evvel alevi bir arkadaşıma sordum. haberim yok öyle bir bayraktan dedi.
    akp yapmış dedim.
    bundan sonra oyum akp'ye dedi. sevinç gözyaşları hakim ortama <3 <3 <3
  • akpnin bayrak sektörüne ayrı bir ilgisi var. ;önce atatürksüz bayrak istediler. sonra kazlıçeşmede sahte çarşı bayrağı afişi falan astılar. son tasarımları da zülfikarlı türk bayrağı.
    yaza kadar kreasyonun ateistli, fetolu, cehapeli kurtlu-kurtsuz her türlü versiyonunu çıkaracaklarmış.
hesabın var mı? giriş yap