• mobilnet isimli bir şirketin telefon numarası. telefon-internet dolandırıcılıklarına rastlasam da yemedim bugüne kadar çok şükür. daha önce de telefonuma ''şu numaradan sizi şu isimli biri arayacak'' diye mesaj gelmişti ama açmamıştım, bu sefer açtım nedir dertleri diye. epey de soru sordum, alacakmış gibi.

    güven sağlamak için numarayı turkcell'in sitesinden teyid ettirdiler, sitedeki ''anlaşmalı kurumlar'' ibaresi biraz kıllandırsa da kredi kartı numaramı verdim, yok ama heehe arkadaki cvc numarası mıdır nedir onu vermedim. epey bir ümitlendi tabi arayan arkadaş, her şey iyi gidiyor ben kıl kıl sorular sormaya devam ediyorken bir de şu numaraya sözlükte bakayım dedim. üyelik ücreti olacağını anlayınca fırçalamaya başladım, fiks lafları var ''5 kilometrelik yolu yürüyebilirsiniz ama rahatınız için otobüse binersiniz değil mi?'' gibilerinden. kendisine hukuki olarak bir sözleşmede olması gereken şartlardan ve internet şubemden rahatça kontör alabileceğimden bahsettim. rakı masasında türkiye tartışır gibi gaza gelmiştim kapamış o ara.

    turkcell gibi ciddi bir firma nasıl böyle bir taşeronla çalışıyor gerçekten anlamak mümkün değil. zaten kontörlü hattımı üşendiğim için faturalıya çevirmeyi geciktiriyordum, şimdi hiç aklımda yokken operatörümü de değiştireceğim. teşekkürler turkcell...
  • az önce bana çağrı atılan numara.

    millet bu kadar ne halt olduğunuzu yazmış bir de üstüne benim geri aramamı mi bekliyorsunuz lan!
  • "teşekkür ederim ilgilenmiyorum" dediğiniz zaman arayanın donakaldığı, böylelikle fırsattan istifade hızlıca telefonu kapatıp numarayı da engellenenler listesine eklediğiniz turkcell numarası.
  • bugünlerde herkese neşe kaynağı olan turkcell numarasıdır. beni de arasa da ben de neşemi bulsam diyor, ümitle bekliyorum
  • sözlükte bu kadar kişiyi aradıklarını okuyunca bir kıskankçlıktır, efendime söyleyeyim bir eksiklik, bir dışlanmışlık hissiyatı vuku buldu içimde... beni aramasını beklemeyip, "erkeğin aramasını beklemeyip kendisi arayan kız" tribi eşliğinde aradım bu numarayı. 3 ayrı operatörün kredi kartı numaraları, ikisinin de (kübra ve sueda) msn adresleri+telefonları var şu an elimde. 1 tanesine de nasıl olduğunu katiyyen anlamadığım şekilde halı yıkama makinesi(şu içinde fıkır fıkır su dönenlerden) satarken buldum kendimi; ama iyi oldu, temiz oldu.
    böyle karşı atak yaptığınızda hazırlıksız yakalanıyorlar. aramalarını beklemeyin, ilk adımı atan siz olun.
  • sabah 7 de zor bela yatmış bünyeyi 11:30 gibi arayarak hem laf hem de bol bol küfür yemişlerdir. büyük ihtimalle beni ilk ve son arayışları oldu bu. o değilde bari güzel sesli bi hatun koysaydınız da bende yataktan fırlamak zorunda kalmasaydım.
  • dikkat edilmesi gereken firmanın telefonudur.
    sizi bir görevli arar. turkcell'in kurumsal kontör yükleme hizmeti olduğunu söyler. kontrol edersiniz. turkcell'in web sitesinde linkleri vardır. daha sonra kontör yüklediğinizde herhangi bir ek ücret ödemeden yüklediğinizin yarısı kadar kontör kazanacağınızı söylerler. bu işlemin ücretsiz olduğunu söylerler.üyeliğinizi başlatırsınız. 20dk sonra baktığınızda kredi kartınızdan haşşırt diye 66tl'nin üyelik ücreti adı altında düştüğünü görürsünüz.
    ilk 7 gün cayma hakkınız vardır. arayıp vaz geçtiğinizi söylersiniz. size 10 gün içinde döneceklerini söylerler.

    katakulliciliğe yepyeni bir boyut katmışlardır.

    dip not: kredi kartı bilgilerinizi alırken güvenliyiz süsü vermek için yalnızca son 12 haneyi sorarlar. daha sonra da bankanızın ismini sorarlar ki vermediğniz 4 hane de ortaya çıksın
  • aradığında alenen seni dolandıracakmış hissi veren numara.

    beni de aradılar hem de arayan bir erkek. hızlı hızlı konuşuyor; merhaba anti bey siz turkcell'in 10 senelik müşterisisiniz. turkcell'in uzun süre müşterisi olduğunuz için size avantajları olacak. turkcell size yüz tl'lik dakika hediye ediyor.

    ben; iyi tamam etsinler canıma minnet, gönderin kontörleri ben harcarım onları dedim.

    anti bey dedi; bu avantajlardan yararlanmanız için sizin bilgilerinizi teyit etmeniz gerekiyor dedi. allah allah dedim. yahu bu numarayı arayan sizsiniz zaten. ne teyidi. ben sizi arasam neyse.

    dedi teyit etmemiz lazım.

    iyi dedim edin bakalım bilgilerimi teyit.

    işte ana adı baba adı kendileri söylediler ben teyit ettim. derken kredi kartınızın ilk dört numarası **** dediler. doğru dedim. son dört numarası **** dedi. doğru dedim. peki dedi kredi kartınızın arkasında yazan üç haneli güvenlik kodunu söyler misiniz?

    tam cebimden kredi kartını çıkarıyordum ki; bir dakika lan dedim noluyor ya?

    ya siz neden benim kredi kartımın güvenlik numarasını istiyorsunuz dedim. beyefendi güvenliğiniz için dediler.

    güvenliğim için başka teyit etçek şey mi bulamadınız dedim. anne kızlık soyadımızın ikinci harfini filan sorsanız.

    olmaz dediler. kredi kartından kontör almanız için kredi kartı bilgileriniz lazım.

    kredi kartından kontör mü?

    evet anti bey. bu avantajlardan yararlanmız için kredi kartınızdan bu numarayı arayarak kontör yüklemeniz lazım şöyle böyle bıdı bıdı tanıttı.

    velhasıl kelam ilk söylemesi gereken şeyi sona saklamış. ya da kredi kartımın güvenlik kodunu alamayınca söyledi. alsa hiç söylemeden iteleyecekti galiba. üstelik bunun bir de ücreti varmış. bedavadan da değilmiş.

    sonra turkcell'in müşteri hizmetlerini aradım. bir hanım çıktı. hanımefendi dedim. böyle böyle oldu ne ayak? kredi kartımın numarasını istiyor benim. isteyebilirler normaldir dedi. normaldir de hiçbir şey söylemeden kredi kartımın güvenlik numarasını istemesi normal mi dedim.

    beyefendi benim o konuda tam bir bilgim yok dedi. siz o 755 88 88 nolu numarayı arayın yardımcı olurlar dedi.

    ulan zaten ben onları şikayet ediyorum. siz benim şikayet ettiğim numarayı bana geri veriyorsunuz dedim. bilgim yok dedi.

    sonuç olarak; 10 yıllık müşterisiniz ve bu yüzden size avantajlarımız var ayağına hiçbir bilgi vermeden direk kredi kartı numarasının güvenlik kodunu istiyorsa birisi o iş sakattır. bir daha ararsa çok fena küfürler hazırladım.
  • an itibariyle (00:23) bedava 20 tl vereceklerini mesaj yoluyla ileten, telefon numarası.

    hasbin allah, kardeşim günün en romantik saatlerinde, sevgili ile tartışılmış günü ertesinde ve bu saat'te mesaj mı atılır. evladım dingilmisiniz siz? insanın yüreğine mi indireceksiniz? şerife'nin beni arayacağından bahsediyorsunuz da şerife kim? benim beklediğim mesaj bu değil. en azından kızın adı şerife değil.

    not: sanırsam galiba seviyorum sözlük, götüm tavana vurdu mesaj sesini duyunca, ama geçti.
  • az önce beni arayıp 10 yıllık müşterimizsiniz bu yüzden size özel bir hediyemiz olacak... diye başlayan bütün kredi kartı ve nüfus bilgilerimi bildiklerini gösteren bir konuşmayla kredi kartmın güvenlik numarasını öğrenmeye çalışmış turkcell hizmet numarası (!)

    10 dakika kafamı ütülediktden sonra şu konuşmayla nihayete erdi kendileriyle olan konuşmamız:

    ben: +çok konuşuyorsunuz ve muğlak yanıtlar veriyorsunuz, size güvenmiyorum.

    -ama letranger bey numarayı ekranınızda görüyorsunuz turkcellden arıyorum...

    +turkcelle de güvenmiyorum zaten, bir daha aramamanızı istiyorum...

    -ama letranger bey biz...

    +dııııııt dııııt.

    sana kim benim kredi kartı numaramı ezbere bilme hakkı veriyor yahu? bu ne saçma bir şey...
hesabın var mı? giriş yap