• sol frame'de intihar kelimesinin sansürlenmesi sonucu yeniden açtığım başlık. arkadaşı tanımıyorum, böyle bir konuda şaka ya da trolleme yapacak karakterde biri değilim. zannediyorum kendisi de değildir. yazarı tanıyan bilen biri var mı?

    ----------

    tuğçe/@locabus başlığındaki entryleri üzerine yazdığım #70548595 entrysine özel mesajla cevap veren locabus nickli yazarın, mesajda intihar edeceğini belirtmesi olayıdır. sözlükte bilen tanıyan var mıdır?

    mesaj

    (bkz: 1 eylül 2017 locabus'un intihar etmesi)
    (bkz: locabus)
  • otursun oturduğu yerde.
    umarım yanlış anlaşılmadır.
  • kendi seçimi diye dünyadan itelemekte anlamsız.
    belki daha büyük buhranlar yaşayacak bilemiyorum fakat biliyorum gelecekte bir gün o aydınlığı görecek. bunun için burada kalmalı.

    (bkz: locabus)

    edi; en son yazılan mesajın üzerinden uzun zaman geçmiş. ve yine bir hatırlatma, geçen yıl bir yazarın intiharı ile ilgili açılan başlıkta yönetimin tavrı eleştirilmişti. çünkü ilk akla gelen genelde yönetimin hemen müdahale edebileceği oluyor.
    kanzuk bir açıklama yapmıştı. meğer hesap hareketleri aktifmiş. ertesi gün yazar aramıza dönmüştü.
    bunu yazmamdaki sebep yönetimin bu konularda çokta umursamaz olmadığı hususu. en azından benim için o zaman önemli olan bir mevzuyu, burada, bugün bir enrty'de geçen itham üzerine anlatmam gerek. tabii bunun dışında intihar edeceği düşünülen yazarın kişisel bilgilerini genel geçer kurallarca resmi kurumların istemesi halinde verilmesi var. yoksa biz bulalım diye ortaya bu bilgi yazılamaz. adresi vs.
    umarım sonuç iyi olur.
  • kahretsin ki köyde olduğum için ve telefon çekmediği için destek olamadığım yazar. komşudan rica edip internetini paylaştım o da kopuyor sürekli. bana en son 18.30'da mesaj attı, yönetime ip bildirmesi için mesaj attım ama geri dönülmedi. polise elimde kim olduğuna dair niki dışında herhangi bir bilgi olmadığı için başvuramadım, ayrıca buradan da jandarmaya bağlıyor. destek olacakları bekliyorum.
  • uzun boylu kel boynu killi elinden gelen yapılabilecek her şeyi yapmış, sağolsun. açıkçası başka ne yapılabilir bilmiyorum. ancak sözlüğün bu tarz olaylardaki ilgisiz tavrı için ileride uzun bir entry yazacağım.

    ip bilgilerini en ufak talepte paylaşmakta beis görmeyen kanzuk, böyle acil konularda nedense pek suskun. twitter, facebook gibi şirketlerin bu tarz ani müdahale gerektiren olaylara karşı bir politikası var ancak sözlüğümüz nedense parayı tonla götürmesine rağmen aksiyon almayı düşünmüyor bile.
  • bi şuraya bakın ya!
  • yazarlarımızın buraya bakması lazım.hadi bi yükseltin çaylaklar
  • daha önce yazıştığı yazarlardan kişisel bilgilerine vakıf birileri varsa lütfen harekete geçsinler.
    bu sebeple up up up!
    edit: locabus hesabının önceki sahibi hakkında yazılan kişisel bilgilerin silinmesi daha doğru olacaktır. çünkü aranılan kişi o değil.
  • belki sen de başkasına tuğçe'sin ya da olacaksın. o sıfata nasıl kıyacaksın?

    umarım herhangi bir sorun yoktur ve birazdan buralara bir yere, bir şeyler yazar.
  • up

    kimseyi kaybetmek istemiyoruz.
hesabın var mı? giriş yap