• (bkz: ismet şanlı)

    sabrına ve doğal haline bayıldığım nev'i şahsına munhasir bir abidir. gece yarısı çıkmış yola. istanbul'dan başlayıp suriye sınırına kadar saatte 60 kilometre hızı geçmeyen hava soğutmalı yerli malı mobiletiyle kenardan kenardan gitmiş. aynı yolu tekrar geri dönmeyip rotayı güney sahillerinden dolaşacak şekilde ayarlayıp, ayvalıkta denize girerek dönmüş. eve dönüşü bile muhteşem.

    bmw endurolar, yamaha ve honda uzunyol motorsikleri gibi donanımlı değil. decathlon'a girip çadır, stanley termos almamış. lojistiği yol üzerindeki bim ve türevlerinden aldığı hazır çorba, makarna ve ton balığıyla hallediyor. mobiletinde tanesi 5.000 lira olan yol çantaları takılı değil. zaten motorun kendisi 5.000 lira. arkaya plastik bir kasa bağlamış içinde kamp tüpü, bir ufak tencere ve kampet var. cesaretine hayran olmamak elde değil. gecenin bir yarısı 100 cc mobiletle yola çıkıp yarım türkiye turu atıp dönüyorsun. çok değişik bir adam bu.

    https://youtu.be/jmmzk7b-kde
  • videosu izlendiğinde sen ne güzel insanmışsın dedirten samimi, heyacanlı ve mahçup sesli bir abidir. kendisinin diğer videolarına bakınca taksicilik de yaptığı ve mesleğindeki ender düzgün insanlardan biri olması kuvvetle muhtemel kişidir.

    edittos: anladım bozukluğu
  • uzerindeki doblocu akpli dayi tshirt'uyle hic beklenmeyeni yapmis gonlu guzel bir abimizdir.

    benim en cok turkcesi dikkatimi cekti. iilama yok, temiz temiz anlatiyor abimiz.
    tek basina bu yasta yollara dusmus, yollar yoldasi olmus adeta. boyle kisileri gorunce cok seviniyorum.
    tekerin duz bassin ismet abicim.
    tekerine tas degmesin, yollarin acik olsun!
  • 2-3 gündür videolarını izliyordum. burada görmek sevindirdi. abimiz çok samimi içten ne bir saçmalık var ne bir yapmacıklık . samimiyetinden hareketlerinden iyi bir insan olduğu belli.

    yolu açık olsun !
  • gerçekten imrenilesi, güzel bir gezi gerçekleştirmiş. biraz inceledim videolarını, gerçekten mütevazı, sade ve aslında oldukça başarılı.

    keşke daha ön planda olsa ve ilgi görse.
  • kendisinin hikaye tadında bulgaristan ve yunanistan turu da var.

    http://www.motosiklet.net/…garistan-yunanistan.html

    kendisi, daha doğrusu soyu bulgaristan'a dayanıyormuş. kimya mühendisi. bir fabrikada mühendislik yapmış. taksisi de var. kısa turunda dede ocağını yıkık görmüş, anne tarafından dedesinin evinin dibine gitmiş ama ev tabii artık başkasının. dışardan seyredip hüzünlenmiş. bence kendisine bim sponsor olmalı. adam her yere bim poşetini götürmüş. yunanistan sahilinde uzanmış elinde bim ürünlerini gösteren kağıttan var onu okuyor.

    hayatımda gördüğüm en renkli ve güzel insanlardan birisi oldu bile.
  • özellikle denizde elinde kamera yüzerken çekimleri çok iyi. giymiş abim altina siyah şortunu atmış kendini suya elde kamera ne guzel valla. allah içinden bu yaşam sevincini almasın valla ne diyeyim.
  • çok güzel bir gezi videosu. bayıldım, abimiz bana çok güzel ders verdi.
    en iyisi olsun diye çok şeyi erteliyordum, en iyisine gerek yok, yapabildiğin şekilde yapmayı gördüm.
    yolun açık olsun.
  • hayran kaldigim bir insan.
hesabın var mı? giriş yap