• muş varto ilçesinde jandarmanın dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan 5 adet yaratığın indirilme görüntülerini içerir.

    link

    videoda dikkati çeken detay, araçtan inip ellerini kaldıran teröriste” dur dur ellerini kaldırıyor” diyen ve o anda bile aman dileyene merhamet eden yüce türk neferinin sesidir ama hewalcanlar bundan istifade ateş etmeye başlıyor sonrası malum. ellerinize sağlık.

    eşit: başlığın indirilmesi diye açılmasından ötürü küfürler savurup zoruna giden kılkuyruklara; o tabir “indirilmesi” olarak kullanılır. terörist indirilir zoruna gitmesin.
  • acilen araçtaki silahlara aim yüklenmesi gerektiğini gösteren görüntüler. terorist yaklaşık 2 dk koşarak kaçtı lan o kadar ateş edilmesine ragmen.

    yazdırın bi oto takip yazılımı ne ugrasıyosunuz bu kadar..
  • ben bu videonun olayını hiç anlayamadım arkadaş.elinizdeki makinelerle bu kadar zor mu bu itleri vurmak.sürekli ıska sürekli ıska.işlerini çok daha hızlı bitirmelerini beklerdim.nişancı arkadaş kendisini geliştirmeli..
  • geçen aylarda astsubay ve polisin bir kevaşe için birbirine saldırdığı ve kevaşenin kocasının öldüğü sahneyi izlerken psikolojim bozulmuştu neredeyse.

    ama bu sahneler nedense hoşuma gitti diyebilirim. psikolojik olarak bunun açıklaması nedir acaba?

    tanım; devlet düşmanlarının güvenlik güçlerimize saldırması ve onlardan kaçmaya çalıştığı sonunda da araç üzerindeki otomatik silahla etkisiz hale getirilme videosudur.
  • "ellerinize sağlık yiğitlerim" diye tepki verdiğim videodur.

    ayrıca çok fazla sayıda ıska geçilmesine takılanlar olmuş.

    abi insan vuruyorsun, elin titrer yani, olur o kadar. herkes seri katil soğukkanlılığında insan öldüremez sonuçta.

    insan dediysem lafın gelişi.
  • bu veledi zinalar için o kadar mermi harcanır mı amk, yazıktır yav, milletin parasına yazık. kafaya tek mermi neyine yetmiyo bu piçlerin.
  • buradan ateş eden mehmetçiği eleştirmek istemiyorum, çünkü askere henüz gitmedim ve o silahı hiç kullanmadım. o silahı kullanıyorsa demek ki güvenilmiş ve video oyunları gibi kolay değil kullanmak. netice itibariyle hepsi leş oldu mu, oldu. eline sağlık habib komutanım.

    allah yardımcınız olsun.
  • (bkz: rekt)
  • oha ya nasıl vuramadı hep ıskaladı ya. gerildim.
hesabın var mı? giriş yap