• 23 nisan'da futbolu bırakmaya hazırım dedin, 1,5 ay geçti. bırakmadın.
    19 mayıs'ta kongrede seçilecek yönetimin önünü açmak için aldığım kararı uygulayacağım dedin, 24 gün geçti, yine piyasada yoksun.

    kongrede seçilirse senle devam edecek başkan 4 katı farkla kaybetti, camia değişim dedi, daha neyin ayak diremesi bu ? bakın fenerbahçe'nin her paylaşımının altında aykut'u kovun postları var, camianın sinerjisini tek başına dağıttın. aziz yıldırım,dursun özbek,tudor'dan biliyoruz. kırılan vazo geri toplanmıyor, istenmiyorsun anlamıyor musun?

    bir eleştiri de ali koç'a. farklı bir oyun anlayışı istiyorum, 2-0 öne geçince acaba gol yiyecekmiyiz demeyen bir takım kuracağım dedin, halen o anlayıştaki hocayla ilgili karar net değil. ortalık dedikoduculara kalmış durumda. dünün aziz'cileri bugün aykutçu olmuş, taraftarın %70'ine karşı duruyor. rakip takım taraftarları aykut kalsın diye dua ediyor. neden gerekli hamleyi yapmıyorsun sayın başkan? neden comolli'nin imza törenini 1 gün erteledin ? şampiyonlar ligi için her geçen gün aleyhimize geçiyor, görmüyor musun ? ali koç maalesef kötü başladı,umarım toparlar.

    teknik direktörlüğünde galatasaray'a 4 senede 3 şampiyonluk veren, kadıköy'de son 20 yılda galatasaray'a gol atamadığımız 4 maçın da hocası olan, defansif,yıldız düşmanı,vasat ve sinsi bu adamı istemiyoruz sayın başkan. ya gereğini yapın yeniden toparlanalım, ya da kombine almadan uzaktan destekleyelim. sen bilirsin.
  • aykut kocaman kovulmaz ! kendisine tesekkur edilerek gonderilir. insani nezaketi gectim bari kulubun tarihine sayginiz olsun.
  • aynı kovma mantığını destekleyenler[caps lock] alex[caps lock] gönderildiğinde mağaralarından çıkmadılar.
  • az kaldı van gaal gelince kovulur, sabır.
  • sizin ben fenerbahçe taraftarlığınıza ...
  • ali koç gerçekten bir felsefe değişikliği yapmak istiyorsa işe taraftarı kovarak başlamalı. bütün gün iş yerinde, özel hayatında mutsuz ezilen insanlar gidip gelip nefret kusacak, hakaret edecek kum torbası arıyorlar. adı da taraftarlık oluyor.
  • işsizlere dert olmuş olay. oğlum tamam biz de istemiyoruz da bir salın şu adamı artık. başkan değişmiş daha 10 gün olmuş bir arkanıza yaslanın rahatlayın işinize gücünüze bakın bu işten milyonlar kazanan profesyonel insanlar var onlar dert ediyor zaten tinercileri de geçtiniz tiksindiriyosunuz artık
  • (bkz: tazminat)
  • (bkz: kovaman)
  • ali koç ta vizyonsuz çıktı demek ki. futbol bilgisi giriş düzeyinde olan teknik direktörlerle bu işler olmaz
hesabın var mı? giriş yap