• aşağıdaki gibidir:

    "sığınmacı sorunu insani temelden ayrılmadan çözülmelidir.

    gitmek isteyene destek, kalmak isteyene entegrasyon imkânı yaratılmalıdır.

    gerçekçi ve insan haklarıyla çatışmayan çözümler bulunmalıdır. sorun baskı ve zor kullanılarak çözülemez !.."

    https://twitter.com/…lar/status/1513909408941723657
  • hala kalmak isteyene entegrasyon diyor ya. yahu arkadaş tüm siyasetçiler mi halktan kopuk? lan siz hiç mi sokağa çıkmıyorsunuz? hiç mi bu halktan 3 5 kişiyle konuşmuyorsunuz? insanlar bu bedevi kaçkınlardan rahatsız. neyin entegrasyonu?
  • insani temel derken sadece suriyelileri kastediyor sanırım, zira türkiye cumhuriyeti vatandaşlarını insan olarak kabul etmek; temel insan hakları ve temel yaşam koşulları konularında bu ülke insanına "insani temelde" yaklaşmak, hiçbirinin aklına gelmiyor nedense.
  • türkiye'de her 4 kişiden 1'i işsiz iken, enflasyon ve devalüasyona para dayanmıyorken, işsizlik ve yoksulluk vatandaşı perişan etmişken çok fazla romantik kaçan demeçtir.

    sayıları 10 milyon civarında olan, cahil, yobaz ve kahir ekseriyeti genç erkeklerden oluşan bir kitlenin topluma intibak etme ve türkiye tarafından tolere edilme şansları yoktur.

    sınır kapılarını açın ve istedikleri ülkeye gitsinler.
  • "göçmenleri avrupa da almak zorundadır.kapıları açıyoruz" demek ve bunu üzerine politika geliştirmek çok mu zor. hepiniz mi paralı uşaksınız?
    işte o zaman en insani ve eşit şartlarda davranılmış olur.
    yada türkiye avrupa birliğine üye yapılmalıdır. bu iş bu kadar basittir.
  • işte gerçek bir sosyal demokrat. onun için chp ile anlaşamıyor.
  • chp içine yuvalanmış klasik bir kürtçünün şaşırtmayan hezeyanları. bu sözde hümanist geçinen adam iktidarın eline koz vermek için durduk yere başörtülü hakim çıkışı yapmamış mıydı yakın zamanda. gerçekte neye hizmet ettiği, kimin adamı olduğu konusunda ciddi iddialarda bulunabilirim ama elbette ispatlayamam. piyasadaki adamların alayı böyle.
  • fikri sağlar'ı görünce, "dur bakalım akp için bu kez ne söylemiş tayyip erdoğan'ın neferi" diyerek linke tıkladım. yine başarılı. en son naaaalakaysa "türbanlı hakimin beni yargılamasını istemem" diyordu herhangi bir yargılanması yokken. reisi için cansiperane çalışıyor maşallah. allah aralarını açmasın.
  • bu tarz söylemleri gördükçe bir yandan sevinmiyor değilim. chp dolaylı yollardan milyon kez sığınmacıları gondermeyecegini ifade etti ancak buna rağmen hala millet ittifakı diye ortalıkta gezinenler var.
    cumhur ittifakı yerine millet ittifakı gelecek vebu sığınmacıları ülkede tutacak. kısacası türk halkı akilsizliginin bedelini çok feci şekilde ödeyecek.
  • halktan ne kadar uzak siyasetçi olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır bu twiti ile sayın sağlar.
hesabın var mı? giriş yap