• eli kanlı adi terör orgutunun 13 vatandaşımızı katletmesi olayı

    milletimizin başı sağolsun.
  • pkk’lı şerefsizlerin 4 senedir belirli aralıklarla medyaya sürdükleri bir video vardı. videoda pkk tarafından çözüm sürecinden hemen sonra kaçırılan asker ve polislerin röportajları yer alıyordu. (elimizde mevcut röportaj dışında hiçbir done yok. pkk kaçırılanların polis, asker olduğu yönünde dezenformasyon yapıyor da olabilir) pkk’lı hesaplar tarafından gara’ya yapılan operasyonun bu kişileri kurtarmak amacıyla başlatıldığı iddia edilmişti. anlaşılan o ki bu şerefsizler köşeye sıkışınca vatandaşlarımızı şehit ettiler. ruhları şad olsun...

    (bkz: pkk'nın elindeki esir türk askerleri)

    edit: malatya valisi az önce yaptığı açıklamayla şehit olanların kaçırılan asker ve polisler olduğunu doğruladı. söyleyecek, konuşacak çok şey var ama...

    edit 2: gara’da öldürülen teröristlerden üçünün videosu
  • pkk sempatizanı bazı yazar bozuntularının klavyesinin götüne kaçmasına vesile olacak üzücü haber. yazıktır vatandaşlarımıza.
  • katil terör örgütü abd köpeği terör örgütü israil köpeği terör örgütü tarafından 12si başından biri omuzundan vurularak şehit edilen vatandaşlarımızdır. ruhları şad olsun, rabbim rahmetiyle kuşatsın.

    şimdi pkk'nın meclisteki sözcüleri neler diyecek nasıl kınayacak çok merak ediyorum. şehit olma şekilleri infaz şeklinde bu pkk böyle aşağılık böyle kahpe orospu çocuklarının yuvasıdır. bunlarla yanyana yürüyen ,anlamak lazım diyen kim varsa allah gani gani belasını versin.

    edit: kaynak
  • buradaki pkk sempatizanı kürtler aynı akebeliler gibi. akepeye göre akpli olmayan müslüman değil, bunlara göre de pkk tarafından öldürülen kürtler kürt değil.

    bakın o 13 vatandaşın en az yarısı kürttür. lan hani kürtlerin hakkını savunmak için mücadele ediyordunuz siz? buradaki pkk sempatizanları her gün bir yerlerini yırtıyor kürtler katlediliyor diye, pkk yapınca neden sesiniz çıkmıyor?

    etnik ayrım yapmadan ülkemin masum vatandaşları bir terör örgütü tarafından vahşice katlediliyor hem de yıllardır. pkk artık bir kürt meselesi değil. "kürt örgütü" diye yaftalayıp durmayın. pkk ulusal bir tehdittir ideolojisi ne olursa olsun bir terör örgütüdür. terörle mücadele konusunda sadece devletin değil, vatandaşların da destek olması gereklidir. burada ya da başka bir mecrada pkk lehine iş yapan, öven, savunan kim varsa bu katliamlarda en az onlar kadar sorumludur.
  • allah şehitlere rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.. yapanların yanına bırakmayan askerlerimizin elleri dert görmesin..

    ancak 13 sivil türk vatandaşın gara’da ne yaptığını gerçekten merak ettim.. kaçırılmış mıydı bu vatandaşlar, orada, bir mağaranın içinde ne yapıyorlardı?

    edit: haber metninde bilgi mevcutmuş.. tahmin ettiğim üzere, kaçırılmışlar.. ancak kaçırılma olayı, güvenlik gerekçeleriyle kamuoyuyla paylaşılmamış..

    --- spoiler ---

    “...daha önce güvenlik nedeniyle açıklanmayan, teröristler tarafından kaçırılan vatandaşlarımız ile ilgili istihbaratı teyit etmek ve gerekli müdahalede bulunmak maksadıyla...”

    --- spoiler ---
  • operasyon beş gün önce yapıldı, ama nedense hulusi akar herkes uykudayken, gecenin bu vaktinde kameralar karşısına geçti. ben bu işin içinde büyük skandallar olduğunu düşünüyorum.

    erdoğan çarşamba günü ulusa sesleniş konuşması yapacağını duyurmuş, büyük bir müjde vereceğini söylemişti. kimileri o müjdenin rehine kurtarma operasyonu olacağını iddia ediyordu. aklımda deli sorular.
  • operasyon başladığında kimse niye oraya böyle bir operasyon yapıldığını anlamamıştı çünkü ırak'ta aktif olduğumuz bölgenin dışında bir nokta.
    bazı pkk'lı hesaplar rehine kurtarma operasyonu diyordu ama itibar eden olmamıştı hatta ikinci günden sonra türk uçakları kendi esirlerini vurdu gibi dezenformasyona başlamışlardı.

    yani tabi ki benden çok bilgili komutanlar planlanmıştır bu operasyonu veya burda da değerlendirenler olacaktır ama helikopterli indirme operasyonunda helikopterin sesinin duyulduğu an rehinelerin öldürülcekleri çok belliyken niye böyle bir şeye girildi anlayamadım.

    operasyon sonucunda rehine olan 12 personelimiz ile (muhtemelen çözüm süreci sonrasi kaçırılan polis asker öğretmen) operasyonda yer alan 3 personelimiz şehit oldu.
    msb veya cb'nin ne açıklama yapacağını bilmiyorum ama bana göre sonucu başarısız bir operasyon. pkk'lılar 40 sene gara kahramanlığı diye anlatır durur artık.
    ne yazsak boş giden 16 can geri gelmeyecek ruhları şad mekanları cennet olsun.

    https://twitter.com/…us/1360744697979949056/photo/1
    paylaşılan mağara krokisinde bir odada 12-13 rehine diğer odada 2 rehine görünüyor. 12-13 olan kaçırılıp şehit edilen asker ve polislerimiz ama diğer 2 rehine hakkında bir şey söylenmedi. geçmiş senelerde süleymaniye'de kaçırılan mit personelinin onlar olduğu söyleniyor ama akıbetleri hakkında resmi bilgi yok.

    edit: içim hala soğumuyor amk birilerinin canını feda etmek bu kadar kolay mı? hiç mi anlaşma yolu yoktu da başarı oranı çok düşük olan bu operasyona girildi? hapishanelerde beslediğimiz binlerce pkk'lı var bunların bir kısmıyla değişim olamaz mıydı?
  • pkkyı hala şirin çocuklar olarak gösteren ve her fırsatta arka çıkan hdp mensupları, ne diyecekler acaba bu katliama. gerçi onlarda her şeye bir kılıf var.

    allah senin de, siyasi kanadının da belasını versin pkk.
  • sivil vatandaş öldürmek demek, insanın tek suçunun bu topraklar üzerinde, o coğrafyada doğması demek.

    pkk sorunu türkiye sorunudur. her türkiye vatandaşı buna karşı çıkmak zorundadır.

    kendisini istediği etnik kökenle belirtebilir. laz, çerkez, kürt balkan göçmeni ya da arap, ama bu sorunla mücadele etmek ve karşısında durmak zorundadır.

    not: vatan sağolsun dediğimiz vatan üzerinde vefat etmiş şehitlerdir. hep sağolsun.
hesabın var mı? giriş yap