• sagolsunlar oyle bi halde geldik ki o aciz milletin a.ina koymakta beis görmüyorlar. hulooggggg.
  • türk ceza kanununa göre ilgili savcıların harekete geçmesi gerekir. çünkü bu söylem alenen türk milletini aşağılamaktır :

    "madde 301 – (değişik madde ve başlığı: 5759 – 30.4.2008 / m.1) (1) türk milletini, türkiye cumhuriyeti devletini, türkiye büyük millet meclisini, türkiye cumhuriyeti hükümetini ve devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır."

    "millet" dediğimiz kavram sürekli bir olguya işaret eder. 14 yıl önce yaşayan güruha da türk milleti deniliyordu, şimdi de. ancak bugün bir fark var : milletin adı söylenemiyor. ayrıca unutulmamalıdır ki, 14 yıl önceki "aciz" olarak adlandırılan o millet bu partiyi iktidara taşıdı. yani akp, aynı zamanda seçmenlerine de hakaret etmiş oluyor. bunun sandıktaki cezası; akp'nin oylarını yüzde on artırarak, yüzde 60'a ulaşması olacaktır. ceza yine oy vermeyenlere kesiliyor yani, evet.
  • millet de kalmadı şimdi.
  • bu sözü, uzun adam yüzünden türkiye cumhuriyeti tarihinin en aciz başkabakanı durumuna düşen adam söylüyor. işte ben buna ironi derim.
  • allah razı olsun ondan. sayesinde aldık başımızı gidiyoruz. 14 yıl önceki ülkeden eser kalmadı. dünyanın heryerinde hakir görülüyoruz. millet birbirini boğazlıyor. sokaklar dilenciden geçilmiyor. sınırlarımız kerhaneye döndü. v.s
  • aklıma iki soru getiriyor
    14 yıl önce sen bu milletten değil mildin? neyin acizdi bi anlatsana anlayalım ya da ne değişti de şimdi aciz değiliz ? (bu bir soru aslında `:(:` )

    tüm insanlık tarihinde en az yarım asır süren köklü değişimler mevcutken siz nasıl über insanlarsınız ki sizin ağzınızdan çıkan bu sürede bu denli güçlü söyleme sebep olacak değişimi yapabildiniz?

    ufak not: islamiyetin yayılışı da 14 yıldan uzun sürmüştür.
  • akp'lilerin ciddi ciddi ülkeyi felaketten kurtardıklari sanrısına inandıklarını gösteren başbakan beyanı. tabi canım perperişan, avare avare geziyorduk sokaklarda, dilenciydik hepimiz, abd başkanı ayaküstü görüşuyordu, ortalama her ay bomba patlıyordu, yolsuzluk falan almış başını gitmiş, işsizlik tavan yapmış, tecavüz-taciz, cinayet suçları tavan yapmış ve gelen geçen kandırmıştı bizi. neyse ki akp geldi de bunların hiçbiri kalmadı.
  • demokrasi desen yok, hukuk desen yok, basın özgürlüğü yok, kadın cinayetleri, çocuk tecavüzleri diz boyu, terör diz boyu ülkede her gün bir sürü gencecik insan öldürülüyor, bomba patlayacak korkusundan insanlar evinden dışarı çıkamıyor, yolsuzluk hırsızlık almış yürümüş, namussuzluk ahlaksızlık doğal bir şey olmuş kimse yadırgamıyor, komşu ülkelere silah gönderiyoruz, o ülkelerin teröristlerini burada tedavi ediyoruz. vs.vs.vs... son 14 senede artık bunlar olduğu için başımız dik, yüzsüz yüzsüz konuşabiliyoruz, yüzümüz kızarmıyor. bize bunları kazandırdığın için teşekkürler akp.
hesabın var mı? giriş yap