• merhaba. bugün size @vodafonetr 'nin ve @vodafonedestek 'in internet bağlantı problemi yüzünden 24 gündür bizi nasıl rezil ettiğini anlatıcam. biraz uzun olucak, kusura bakmayın.

    ön bilgi: 2 senedir vodafone net kullanıyoruz. şubat başı vodafone’dan beni aradılar, taahhütünüz bitiyor yenileyeyelim mi dediler. yenileyin dedim.

    20 şubat, beşiktaş-bayern munich maçı var. evde 8 kişi toplanmışız arkadaşlarla maç izlicez. bi bakıyoruz internet yok. arıyorum vodafone’u, paket geçişi olcağından 48 saat kestik internetinizi diyorlar.

    burdaki ilk sıkıntı, paket değişikliği yok aynen devam ediyor paket, neden kesiliyor? 2. sıkıntı, kesileceğini ve 48 saat süreceğini ben neden internet gittiğinde müşteri hizmetlerini arayıp öğreniyorum?

    48 saat geçiyor, internet tabi yok hala. 23 şubat’ta bir daha aramışım. aktivasyon tamamlanmış ama hala internet yok. arıza kaydı oluşturuyorum.

    25’inde tekrar arıyorum durum nedir diye. türk telekom gelip bakmış, sıkıntı iç tesisattaymış. bunu ben yine arayıp öğreniyorum tabi. diyorum iç tesisatta sıkıntı yok, 20’sine kadar sıkıntı yoktu da paket değişince mi iç tesisat bozuldu diyorum. tekrar kayıt açıyorlar.

    26’sında arıyorum, 6 gündür internet yok diyorum. ilgileniyoruz deniyor. 27’sinde arıyorum. türk telekom gelip bakmış, ankastrede problem yok iç tesisatınızda problem var diyorlar.

    2 defa aynı şey denince ben usta çağırıyorum eve. sağolsunlar ayak bastı parası 50 lira alıyorlar zaten, bi de geç geliyorlar hep. ustalara da ayrı sinirliyim, ama şuan konumuz @vodafone. bütün kablolara bakıyoruz söküyoruz takıyoruz problem yok tesisatta.

    en son modemi söktük aşağı uzatma kablosu çektik, ara kabloları komple iptal edip modemi ankastreye bağladık direk. çünkü 2 defa türk telekom gelip bakmış, güya iç tesisat sıkıntılı ya. internet yine yok, usta buraya internet gelmiyor sıkıntı türk telekom’da dedi gitti.

    sonra arıyorum tekrar sevgili @vodafone’u. anlatıyorum durumu sinir krizleri eşliğinde. otomatik cevaplar, şunu görüntülemekteyimler falan iyice sinirler tepede, kapatıyorum.

    28 şubat. yabancı bir numara arıyor. abi sizin arıza varmış türk telekom’dan arıyorum diyor. oh be diyorum, söylüyorum adresi yolu falan tarif ediyorum. bakın burası çok komik, adam diyor ki abi ben afyon’dayım, yanlış vermişler senin şikayeti. ara vodafone’u düzelt diyor kapatıyor.

    ben bunu twitter’dan yazıyorum, genel merkezden arıyorlar beni çözücez diyorlar. her konuştuğuma da bütün detayları tekrar anlatmam gerekiyor, nasıl bir sistemleri varsa.

    mart’a geçtik. 1 mart arıyorum, vodafone ekibine yönlendirmişler, vodafone saha ekibi gelip bakıcak. en geç yarın. 2 mart akşamı arıyorum gelen giden yok diye. beklemeniz lazım diyorlar. 3 mart yine tweet atıyorum, genel merkez’den arayıp aynı şeyleri söylüyorlar.

    5 mart oluyor hala gelen giden yok, tekrar arıyorum. akşamına eve geliyor vodafone saha ekibi’nden bir arkadaş. bakıyor ve diyor ki “abi sizin iç tesisatta problem yok ki, sorun türk telekom’da onların gelip bakması lazım.” gülelim mi, ağlayalım mı, sövelim mi, kafalar karışık. bu arkadaş tekrar türk telekom’a yönlendirdiğini söylüyor.

    6 mart sabahı. yine yabancı bir numara arıyor. açıyorum. adam diyor ki, abi senin arıza yine bana düştü ben afyon’daki. tak kapatıyor yine telefonu. duvar falan yumrukluyorum evde o kadar sinirlendim.

    8 mart akşamı. arıyorum, yine konuşuyorum müşteri hizmetleri ile. olan biten her şeyi baştan anlatmak gerekiyor tabi her seferinde. 20 dk falan sürüyor total konuşma. yaklaşık yarım saat sonra internet geliyor. evde bi bayram havası esiyor, gözler yaşlı. 16 gün sonra internet gelmiş çünkü.

    9 mart sabahı. hala internet var. saat 12.30’da internet yine gitti. 5’e kadar falan bekledik, gelmedi, gidiş o gidiş. tekrar müşteri hizmetleri. bana söylenen şey, “türk telekom gelip bakmış 12 gibi. arıza kaydınız olduğu için kontrol edip ankastredeki sizin daire kablonuzun ucunu açık bırakmışlardır. elektrikçi çağırıp taktırın.

    ben yine usta çağırıyorum eve, bu sefer bekletmedi sağolsun. ankastreyi kontrol etti, burda hiçbir değişiklik yok, benim bağladığım gibi duruyor diyor. tekrar müşteri hizmetleri. diyor ki bugün gelip bakacaklar. bak diyorum saat 5 olmuş emin misin, bugüne garanti veremiyorum tabi ama en geç yarın gelmiş olurlar diyor.

    cumartesi yok, pazar yok, pazartesi akşam eve vodafone saha ekibi’nden başka bir arkadaş geliyor. 1 hafta önceki arkadaşın yaptığı aynı kontrolleri yapıyor. diyor ki problem iç tesisatta değil türk telekom’da, türk telekomu yönlendiriyorum. surat ifadem aynen şu :d

    adama anlatıyorum bütün her şeyi. afyon meselesini duyduktan sonra birilerini arayıp bizim adresi kontrol ettiriyor. vodafone’daki adresim doğruymuş ama türk telekom’daki adresim istanbul fatih’te gözüküyormuş. fatih’le hiçbir alakam yok, zaten adam da afyon’dan arıyor, kafamda deli sorular.

    son olarak bugün. tekrar müşteri hizmetleri. az önce aradım, haklısınız, beklemeniz lazım diyor.

    müşteri hizmetlerine bağlanmak zaten dert, bütün hikayeyi tekrar anlatmak ayrı dert(ortalama 20 dk sürüyor), robotik cevaplar almak ayrı dert, 24 gündür internetin olmaması ayrı dert.

    çok uzun oldu biliyorum, ama vodafone kullananlar sıkıntı yaşadıklarında nasıl bir süreç yaşayacaklar, vodafone'a geçmeyi düşünenler neyle karşılaşacaklar bilsin istedim. teşekkürler.
  • ttnet kullanıyordum. lanet ettim . yavaş ınternet , haftada bir gün filan kesiliyor. en sonunda taahhüt bitti. sinirlendim kapattım interneti.kapatacagimi söyleyince teklif yok. kapattirdim bir iki gün sonra arıyorlar 50 liraya verelim filan diyorlar. inat ya gittim 50 gaymeye vodafondan bağlattım. evde internet yok. müşteri hizmetlerini arıyorum apartman tesisatinda sorun var diyor. 2 yıldır ınternet kullanıyorum bu evde şirket değiştirince bağlantı bozuldu. usta çağırdım filan bi değişiklik olmadı. sürekli müşteri hizmetlerini arıyorum en az yarım saatte bağlanıyor. yarım saat vodafon ıslığı dinliyorsunuz . arıza kaydı acıyor değişiklik yok. günde 2-3 kez arıyorum yarım saatten her biri düşünün ne kadar süre telefon başında geçiyor. en sonunda bıktım gece 3-# gibi aramaya başladım değişiklik yok hatta daha beter 45 dakika sürüyor en azından . en sonunda cayma süresi bitmeden kapattirdim neti. daha sonra aradım ttneti ve aradığım gibi eve gelmeden açtılar interneti . he bu arada olan 50 liralık internete oldu. inadım yüzünden 65 lira veriyorum hala.
  • rezalet gibi rezalet
  • buna benzer bi sorun benimde başıma geldi yaklaşık 27-28 günde halloldu problemin çözümde aslında basitmiş hattı kapattırıp başka bir servis sağlayacısına geçiş yapacağınızı internet hizmetini sağlayamadıklarını iletin iptal sonrası geçmek isterseniz başka bir servis sağlayıcıya geçersiniz vodafoneda devam etmek istersenizde iptalin ertesi günü back office dedikleri birim sizi arayacaktır zaten şöyle indirim yapalım böyle kampanya verelim diye onlar aradığında sorunu söylerseniz muhtemelen anında halledeceklerdir sorunu.
hesabın var mı? giriş yap