• ezilen halk demagojisi yapmaya alışmış olan selahattin demirtaş'tan bu kez de bu seçim ezilen halkın seçimi açıklamasıyla ince'ye oy vermek erdoğan'a oy vermektir söylemi gelmiş.

    selahattin demirtaş'ın bbc röportajı

    artık kimlerin kimlerle ne çıkarlar doğrultusunda işbirliği yaptığının bilinmediği bir ortama girdik. herkes herkese sallıyor; ama şunu iyi biliyorum ki muharrem ince fetöcü ve pkk sevicileri bu kadar karşısına aldıysa çok doğru bir yoldadır.
    aynı şekilde kılıçdaroğlu da bu fetöcüleri ve pkk sevicileri bu kadar etrafına topladıysa çok yanlış bir yoldadır. biz zaten bunlardan kurtulmaya çalışıyoruz. önceki sefer ülkeyi bölmeyi başaramadılar, darbe girişimleri engellendi ama kafaya koymuşlar ki bu sefer solda yuvalandılar. chp son zamanlardaki bütün seçimleriyle başımıza geleceklerin sinyallerini açıkça vermekte. açıkçası bana göre de chp'ye oy vermekle erdoğan'a oy vermek arasında bir fark kalmadı. ha yeni akp ha eski akp. zaten halkın bu kafasıyla yine bu ikisinden birine kalırız ve seçim sonrası türkiye'den siktir olup gitmek başlığı altında ağlarız. oğan ve ince varken bunlara oy verecek olanlar iki yıl sonra pişmanlıktan ağlayacaklar.

    edit: demirtaş abartınca sayın oğan'ın dikkatini de çekmiş. hak ettiği dilden güzel bir cevap gelmiş. içimin yağları eridi:
    sinan oğan'ın demirtaş'a ayarı
  • “ince'ye oy vermekle erdoğan'a oy vermek arasında fark yok.”

    nokta.
  • (bkz: kafa siken terörist zırvaları)

    edit: 2018'de neden aday oldun diye sorduk mu?
  • “ince'ye oy vermekle erdoğan'a oy vermek arasında fark yok.”

    %100 haklı bir tespit. dağılabilirsiniz. konu kilit.
  • ince’ye oy verecekler akp’ye gitsin oy versin diyen selahattin akp’ye hizmet eden kişi olmuyor da ikinci turda oyunu kk’ya atacak ince seçmeni akp’li oluyor. akılsızlık böyle birşey işte….

    matematik bilmeyen, ince’ye oy verecekler akp’ye versin diye densiz ve mantıksız önerilerde bulunup seçmenin kime oy vereceğine karışan birinin beyanlarıdır bunlar.

    ince’ye oy vermek ile erdoğan’a oy vermek arasında bir fark yok demiş, ama çok önemli bir fark var. erdoğan’a oy verirseniz oyu artar ve %50’yi ilk turda geçer. ince’ye oy verirseniz her iki tarafın da oyu artmaz her iki taraf da %50’yi geçemez, seçim ikinci tura kalır, ince seçmeninin yarısından fazlası kk’ya oy verir, %30’u sandığa gitmez, kalan %15-20 de belki bir ihtimal akpye oy verir, seçimi kk kazanmış olur. siz %15-20 için %100’e sabah akşam küfür ediyorsunuz.

    bunu sınav sorusu olarak sorsan 7 yaşındaki ilkokul 1. sınıf öğrencileri bile anlatır sana ama adamda ilkokul 1. sınıf matematiği dahi yok, mezun olunan fakülte hukuk, matematik bilgisi anaokulu terk.

    sen benim kime oy vereceğime karar verecek bir merci misin ayrıca? insanları akp’ye doğru zorla ittirmenin hususi bir amacı falan mı var?

    ayrıca ilk turda tek adayda birleşilse seçim kazanılıyordu da neden 2018’de ince’nin karşısında aday oldun da oyları böldün o zaman? o dönemde sana oyları böldün diye bugün ince’ye edilen küfürler edildi mi? bırak yaaaa, seninle hangi konularda anlaştığını çık da açık açık söyle. 2018’de çekilmedin çünkü seninle anlaşan bir cumhurbaşkanı adayı yoktu.

    edit: hdp trolleri mesaj kutumu öyle bir doldurmuş ki hepsine cevap vermek imkansız. sizin amacınızın kk’nın seçimi kazanması veya demokrasi olmadığını biliyoruz, amacınızı kendiniz söylüyorsunuz zaten, boşuna kutumu doldurmayın.
  • zamanında ince'nin yaptığının aynısını yapmış zatın açıklamaları.
  • bana göre de kemal'e oy vermek erdoğan'a oy vermek demektir.

    nokta
    iki nokta üstüste
    konu kilit
    konu pranga

    ekstra edit : ayrıca apo piçinin heykelini dikecek olan şahsın lafını kaale alıp ince düşmanlığı yapanlar terörösünüz ulan.

    ekstra ekstra edit : muharrem akp'li ise 2018 yılında muharrem'i aday gösterenler de akp'lidir o zaman. nokta, virgül, kesme işareti vs.
  • "güneş doğudan doğar, batıdan batar" ifadesi gibi yüzde 100 doğru bir açıklamadır.
hesabın var mı? giriş yap