• sınıf arkadaşımdı ve gözümün önünde hâlen gülümseyen yüzü duruyor... paylaşılan sayfalarda öyle aşağılık yorumlar var ki, insan olduğumdan ayrı, erkek olduğumdan ayrı utanıyorum. kendi sapık zihniyetleri, geri kafalı oluşları yüzünden her olayda ilk olarak öldürülen veya şiddet gören kişiyi neyle yaftalayabileceklerine bakıyorlar. kendi başlarına gelse yapacakları yorumları çok merak ediyorum. o insanların da katilden bir farkı yok benim için. ayrıca bu tür vahşetler için caydırıcı cezalar vermeyenler ve hatta ses çıkarmayanlar da yine katilden farksızlar...

    illa kendi canınızın mı yanması gerekiyor?
  • zülal çok tatlı bir arkadaşımdı. sempatikti, güleryüzlüydü. her şey şaka gibi geliyor. sanki yarın yine kampüste onu görecekmişim gibi...
  • keydine göre insan öldürmenin legalleştiği yamyam kabile devletine doğru yol almaktayız.
  • (bkz: #73033807)
  • hakkında yapılan sayfalar dolusu yorumlar ile bu ülkedeye dair umutları yeniden yeşertmiştir.

    işte sözlük bu; hepiniz gerçeklerden işinize geleni gündem yapıyor, "kendi tarafınız"dan olanların hatalarını görmezden geliyor, "karşı taraf"ın hataları üzerinden ise vicdan mastürbasyonu yaparak nefret kusuyor, sağa sola "çomar" etiketi vurmaktan da geri kalmıyorsunuz. hadi, tek kaynağı bir tweet olan yozgat'taki sahte tecavüz haberine yazın siz. o "yobaz" şehrin ve insanlarının altından girin, üstünden çıkın ama buraya yazmayın.

    bu acı olay üzerinden bunları söylemekten rahatsızım ama yazık, valla çok yazık halinize.
  • belli ki alkolün de etkisiyle ufak bir kavga, cinayetle sonuçlanmış. gencecik bir kızın ve o kızın ailesinin umutları, geleceği, öfke kontrolü olmayan biri tarafından çalınmış.
    "nodon yazolmoyor bo konodo moholif oldoklorondon mo" diyenler, gündemimize gelmediğinden olmasın? belki izlediğimiz haber kanalında verilmedi. belki gazete aldığımız gün yoktu bu haber. belki de olayın haberlere çıktığı gün, kendi dertlerimizle uğraşmaktan tv izlememiştik. allah belanızı versin.
  • dava 30 haziran tarihinde karara bağlanacakmış. katili en ağır cezayı almalıdır.

    not: ailesi twitter’da seslerini duyurmak için bir hashtag başlatmış, destek olmak için #zülaldavasınaartıkkarar hashtagini kullanabilirsiniz.
  • katilinin en agır cezayi almasini umdugum cinayet.bir insani kılıçla öldürmek nedir..lanet gelsin sana.
  • lütfen okuyun, sonra memlekette adalet var deriz, kim bilecek...
  • kılıçla adam öldürmek ne yahu? üstelik kız uyurken? bir de müebbet almış adam nasıl 16 yıl yatıp çıkabiliyor?
hesabın var mı? giriş yap