• ülkemi çok seviyorum ama benjamin franklin'den de vazgeçemiyorum
    edit: başlık başa kalmış. benim benjamin franklin ile herhangi bir iltisakım yoktur bilakis trye dolar getiren kendi halinde bir mühendisim.
  • terste kalmamışlardır. terste bırakılmışlardır zira türkiye kötü değil düşmanca yönetilmektedir.

    zarar edenlere "mal" diyen şakşakçıları çekinmeden engelleyin ve geçin. onlar halkı bile isteye zarara sokmaya çalışan recep ve yandaşlarını görmezden gelecek kadar esnek omurgalılardır...

    not: terste falan kalmadım.
  • (bkz: enayi)

    edit: göte göt dediğim için beni eleştirenler var. ülkenin 5 saatlik zaman dilimi bile belirsizken, bu manipülasyonları daha önce de yapmış bir hükümet varken, bir anda 18 e çıkan doları hemen alıp 1 hafta içinde kâr edeceğini zanneden adam enayidir.

    hala akp dinamiklerini çözememiş insanlar, maymunun bile aklına gelebilecek bu “yatırım fırsatını” değerlendirmek istediler. ama 20 yıldır yaşananlardan ders çıkaracak kadar bile zekaları yok.

    aynı şey bitcoin için de geçerli. adam 65.000 den bitcoin alıyor ertesi gün 55.000 e düşüyor gelip burada ağlıyor. 3-5 sene beklerse kâr edecek ama bitcoini iddaa kuponu gibi görüp kolay para kazanmak istiyor.

    enayi demeyeyim de ne diyeyim size? kaybınızdan dolayı hassassınız, anlıyorum ancak enayi olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor bu, üzgünüm.

    @sıfırbesuc isimli yazar demagoji yaparak , mesajlardan yazdığımı eksik yazarak manipülasyon yapıyor. zaten bu özellikleriyle sözlükte nam salmış. şahsen bana çok yakınen tanıdığımız birini anımsattı. *
  • dxy rekor yukselirken, abd enflasyon cikmazindayken bile dolar dusuyor. vay be ! mukemmel bir ekonomi yonetimimiz var :) 20 aralik oncesinde bunu nasil ya da neden beceremediler acaba ? :)

    önünde sonunda herkes hakkettigini yasayacak.

    musterih olmakta fayda var.

    edit: eninde sonunda, önünde sonunda olarak düzeltildi.
  • eylül 2018'de 6,5 tl'den dolar alıp kur 5.3'e kadar düşünce terste kalanlar ile benzer kaderi paylaşacaklardır.

    not: yatırım tavsiyesi değildir.
  • o dönemi hatırlayın. kimse durduk yere dolara yönelmedi bilakis bilinçli olarak yönlendirildi. herkes her gün %10 deger kaybettirilen bir para biriminde kalıp zarar etmek istemedi. kimse ülkesini sevmediği için döviz almadı. vatandaş kumpasa düştü. vatandaşın kumpasa düşmesine çok sevinenler oldu. güven kaybı yaşatıldı. bu güven de kolay kolay yerine gelmez. ne demişler, kurt kışı geçirir de yediği ayazı unutmazmış. bekleyip görelim.
  • dolarda terste kalınmaz.birleşik devletler doları her zaman birleşik devletler dolarıdır.dünyanın her yerinde geçer ve asla değeri düşmez.dünyadaki tüm kötü olaylardan olumlu etkilenir.
    edit: sizi dolandıranın kimliği gg sebebiyle silindi.
  • soylentilerle is yapanlardir. selcuk geçer ve dolar geldigi yeri unutmazdiyen tipleri takip ettikce daha cok terste kalacaklar. adam 18tl'den dolar almis, 4 ayda aradaki faizden oldugu yetmezmis gibi bir de daha ucuzdan daha cok dolar alma firsatini kacirmis, bu denyo gelmis dolar geldigi yeri unutmaz diyor.

    kelin ilaci olsa basina surer. kimseyi dinlemeyip islerine baksinlar.
  • yıllık enflasyon bu seviyedeyken, yakında fazla üzülmemeniz gerektiğini anlayacaksın

    türkiyenin bir yerinde deliği olsaydi şimdi o deliği araplar vs. işletiyor olurdu.
  • (bkz: long con)
hesabın var mı? giriş yap