• 38 haftalık işkencenin son bölümü… başlama saati 20.00!
  • antalyaspor'un kazanması halinde kişisel puan rekoru kıracağı maç.
  • üst edit: ispanyol taktik dehanın şaşırtmadığı maç olmuştur. muslera'ya dua etsin. #137678177

    sezonun 2. yarısının sami uğurlu, ismail kartal ( önder karaveli istatistiklerde bu kümeye katılabilir) ile birlikte en başarılı hocalarından nuri şahin'in, 22 maçta galatasarayımın tarihinin en kötü istatistiklerine imza atmış olan domenec torrent'i ağırlayacağı maç.
  • evi arabayı satıp hajı wright gol atara basın.
    yatırım tavsiyesidir.
  • eğer hakem(ler) gs'ye üst üste 3 veya 4 penaltı vermezse veya (2 penaltıyla sınırlı kaldı diyelim) antalya'ya "en az" 1 kırmızı kart vermezse, antalya'nın net bir skorla kazanacağı maç. hatta bahis diliyle handikap bile yapar. skor tahminim de dediğim gibi normal şartlarda 2-0 veya 3-0 gibi net bir antalya galibiyeti ama gs'ye verilecek penaltı sayısına göre 3-1 de bitebilir, 3-3 de bitebilir. gs'nin atacağı gol sayısı tamamem verilecek penalti sayisina bağlı...
  • bir galatasaraylı olarak antalyaspor'un kazanmasını istediğim maç.
  • antalya'nın konya'ya yaptığını yapacağı maç olacaktır

    görsel

    büdüt: gs'li futbolcular golün sayıldığına kendileri de şaşırdı. bu noktada sevinmemiz gerekiyor filan oldular.
  • galatasaray koyar geçer, rahat olun...
  • neredeyse gazozuna bile oynamadığımız maç. oynamanın hiçbir önemi olmadığı bir maçta bile genç oyuncu oynatmıyoruz. inanamıyorum. düşünüyorum o kadar saçma ki.

    ben fm oynarken bile önde olduğum maçta alt yapıdan oyuncu koyuyorum belki oyuncu kazanırım diye. milyon euroların kazanıldığı bir yerde 1 tane genç oyuncu oynatmıyoruz alt yapıdan.

    babel'in sözleşmesi bitiyor. pulgar kiralık. halil'in sözleşmesi bitiyor. şu son haftalarda şu 3 rolde 1 tane oyuncu deneseydik. belki seneye rotasyonda oynar dediğimiz topçumuz vardı. bakın ilk 11 demiyorum. alt yapıdan rotasyon oyuncusu bile çıksa takımlar için müthiş kar. 1 türk topçusu gs de yaklaşık 7-10 milyon tl para kazanıyor. alt yapıdan çıkacak 1 rotasyon topçusuna 1 milyon tl bile vermeyecekti galatasaray. kerem ilk senesinde 900 bin tl kazanıyordu. bir de dışardan gelen oyuncu düşünün.

    bir tane yedek oyuncu bile çıkartsak takım için kardı ama onu bile yapmadık yazık.

    fenerbahçe'ye bakıyorum arda güler var. başka muhammed olsun bazı genç oyuncuları var. beşiktaş'a bakıyorum ersin-rıdvan var. üstüne emirhan'ı ekliyorlar. yedek serdar saatçi var. bizim ise senelerdir şampiyon u-19 takımımızdan bir isim bile yok. bu dönem bile 1 oyuncu alıp takıma monte etmedik. üzücü.
  • keremin oyunda olması durumunda rekor kıracağı maça torrent'in ilk 11 de yer vermediği maç.
hesabın var mı? giriş yap