• ritmi fena olmayan ama sözleri o kadar dandik ki, insanın zevkle söylemeyeceği şarkı.
  • michael jackson'ın invincible albümünden bir şarkı.

    bass note, treble, stereo control, how low you go
    just enough to make your juices flow
    press play, don’t stop, rotate, too hot
    you feel i’m real
    i’m everything you need, so tell me what’s the deal

    2000 watts, 8 ohms, 200 volts, real strong
    too much of that, fuse blown
    be careful what you say don’t overload
    2000 watts, 8 ohms, 200 volts, real strong
    too much of that, fuse blown
    be careful what you say don’t overload

    3d, high speed, feedback, dolby
    release two or three, when i reach i can go ‘til i hit my peak
    compact steelo, chico, d-lo, highpost lady
    shorty really wanna be there for me
  • söz-müzik michael jackson olmasına rağmen, sözlerini michael'ın yazdığına inanamadığım şarkı. müzik süper, ona laf yok, ama sözler zor zamanına denk gelmiş belli...
  • (bkz: naomi watts)
  • michael jackson'ın bir elektrik tesisatçısının dilinden seksi tarif ettiği şarkı. ancak bana göre just enough to make your juices flow derken portakal suyundan bahsediyor olabilir. * 2000 watts, 8 ohms, 200 volts, real strong, too much of that, fuse blown derken de çin işi sigortaların iki de bir atmasına değinmiş olabilir hehehe
  • michael jackson şarkıcısı'nın elektrikten hiç anlamadığının nişanesi olan şarkı. 2000 watt için ya 200 volt gerilime 20 ohm direnç ya da direnç illa 8 ohm kalacaksa 126.5 volt gerilim ister.
  • michael jacksonın elektrik tesisatçısı değil, bir müzik tertibatçısı bir şukuçukçuk olduğundan hareketle gayet makul apollo test nirengi noktası.

    2000 watt gözle görülür açıdan şu demek: https://www.youtube.com/watch?v=sjh_fg-9qsm
  • michael jackson da arada kaçamak yapmalı bence*her şarkının sözleri kalbin derinine derinine nereye kadar? o da yaptığı müziği sürmek için kolaya kaçmış arada. ama sanmıyorum ki gönlü razı gele gele yapsın.

    bu parçada esas önemli nokta mj'nin sesinin pesliğidir. çok ince noktalarda alışık olduğumuz sesini alabilsek de rutinde bu şarkıyı duysam michael jackson demezdim. hatta abartıyorum o öldükten sonra çıkmış olsa onun söylediğine şaibeli bakardım pek de inanmazdım. öyle de bir sese sahiptir michael jackson. 4 oktav diyorlar.

    2001 yılında çıkan invincible albümünden bir parçadır. ağır dönemlerine denk gelmiştir. invincible'ın imza gününü izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.

    edit: imla
  • kralın yaptığı tek kötü iş. en kötü demiyorum çünkü kıyas yapacak başka kötü şarkısı yok. tek kötü var o da bu. neden yaptı bilinmez.
hesabın var mı? giriş yap