• o değil de, bundan 10-11 yıl önce sözlük kullanıcı sayısını düşününce ve şu başlıkta girilen entry sayısına bakılınca eskiden sözlük çok farklı bir yermiş dedim. eskiden gerçekten de müzikle 'yakından' ilgilenen yazar sayısı daha fazlaymış buralarda, şimdi aynı ödül törenine gene aşağı yukarı aynı sayıda entry girilebiliyor, yazar sayısı kat be kat artmasına rağmen.

    vaktiyle justin timberlake'in amiyane tabirle sikip attığı bir ödül töreni.
  • duran duran’in “yasam boyu basari” odulu aldigi toren. duranmania oldugum gunlerin anisina dakikalar boyu r’n’b, rap, vs dinlemek zorunda kaldim ama sonunda “bizim cocuklar”in saskinligini ve sevincini gormeme degdi.

    en iyi dans videosu odulunu vermek uzere podyuma gelen duran duran uyeleri, kendileriyle birlikte sahneye cikan kelly osbourne ve avril lavigne’in ayri telden calmasi uzerine once ne yapacaklarini bilemedi. dev ekranda klipleri gosterilirken sesin kesilmesi uzerine bir karisiklik oldu. tam bu sirada bir gorevli her birinin eline bu yilki odul heykelcigini tutusturdu. ve (neden bu odulu sunmak icin secildigini anlayamadigim) kelly osbourne, duran duran’in “yasam boyu basari” odulunu aldigini acikladi. daha mtv ortada yokken, duran duran vardi ve klipleriyle bayagi tatisma yaratiyorlardi. adamlar hala varlar ve bi gidim da yaslanmamislar. tey tey
  • üstünden 15 yıl geçmiş, mağduruz da mağduruzluk bir durum olmasa da malum performans sırasında mtv rejisinin christina aguilera'ya biraz dış kapının mandalı muamelesi yaptığı ödül töreni. öpücük olayına gelmeden önce; daha christina like a virgin'deki solo kısmını söyledikten sonra, mikrofonu ya tamamen kapatılıyor ya da sesi duyulmayacak kadar kısılıyor. hollywood sırasında britney ve madonna'nın sesini duyabilirken xtina'nınkini duyamıyoruz. normal şartlarda üçü de aynı anda şarkı söylüyor olsa tek duyacağımız ses onunki olurdu.

    öpücük sırasında ise illa justin timberlake'in tepkisini göstermek istiyorsa mtv; madonna önce christina, sonra britney'i öpebilir, ondan sonra seyircilere dönebilirdi mesela kamera. ha sezarın hakkı sezara, muhtemelen manşetleri kaplayan yine madonna britney öpücüğü olurdu çünkü britney spears, bir celebrity olarak her zaman daha önde olmuştur xtina'dan. hele ki 2003 britney'nin en şaşaalı zamanları, bir yandan christina dirrty ile zaten insanların aklına bad girl imajı ile kazınmış; mümkünatı yok christina'nın öpücüğü britney'inki kadar ilgi çeksin.

    bir de youtube'da eski bir pink röportajı izlemiştim. pink kendisinin madonna'nın performans için ilk seçimi olduğunu; ama o sıradaki yoğun programından dolayı hayır demek zorunda kaldığını söylüyordu. jennifer lopez'in ismi bile geçmiş hatta bir ara öpücük için. yine de star power olarak değerlendirdiğimizde pink de j.lo da iyi seçimler olsalar da, madonna - britney- xtina üçlüsünden gelen performansın popüler kültüre vurduğu damganın yanına yaklaşamazlardı bence.
  • pop kültürüne damga vurmuş ''madonna'nın britney ve christina'yı dillemesi'' hadisesinin gerçekleştiği ödül törenidir.

    madonna'nın birtney'i bildiğiniz yiyip, christina'yı da ayıp olmasın diye öylesine öpmesi yıllar sonra bile bana çok komik geliyor.*olayın sırf bu ikisine yapışıp christina'nın seyirciler arasında ebleh ebleh el çırpan paris hilton, tosacak keçi gibi bakan kuyruk acılı justin timberlake kadar bile akıllarda kalmaması da belki de bu yüzdendir kim bilir.*

    ayrıca madona'nın öpücüğünün iki kadına da yaramadığını belirtelim.*
  • chris rock'in "50 cent literally took more shots in his face than jenna jameson" cumlesi ve madonnanin britney ve christina yi dillemesi bu organizasyonun doruk noktasi olmustur.
  • her zamanki gibi justin dallamasının yalanacağı organizasyon..
  • hah, en önemli şeyi unutmuşum coldplay de canlı çalacakmış
  • britney spears,christina aguilera ve madonna'nin threesome aratmayan show'u haberlere bile konu olmustur.
  • mtv'nin en iyi rock ödülünü linkin park, "somewhere i belong", evanescence f/ paul mccoy, "bring me to life", good charlotte, "lifestyles of the rich & famous", metallica, "st. anger" , the white stripes, "seven nation army" adayları arasından linkin park'a vermesinden dolayı baya söverek izlediğim program.
  • madonna, britney ve uyuz bi hatunun daha öpüşüp koklaşmalarına sahne olmuş, justin timberlake gibi bi adamın ödül aldığı, beyonce ninde dansçılarıyla sahne showunu yaptıı müzik ödülleri.
hesabın var mı? giriş yap