33 entry daha
  • http://www.bjk.com.tr/…etme_hakki_taninacaktir.html

    futbol kombine yenilemesi yapan taraftarlarımıza yer değiştirme ve devretme hakkı tanınacaktır
    2017-18 sezonu vodafone arena kombine yenilemeleri 2 mayıs gün sonunda sona erecektir.

    kombinesi bulunan taraftarlarımıza, 2 mayıs tarihine kadar yenileme işlemlerini yapmaları koşuluyla, bazı haklar tanınacaktır.

    2 mayıs tarihine kadar kombine yenilemesi yapan taraftarlarımız, 6-12 mayıs tarihleri arasında mevcut yerlerini üst kategori ile değiştirmek için başvuru yapabileceklerdir. başvurular vodafone arana kombine satış ofisi'nden yapılabilecektir.

    kombinesi olup, öncelikli alım hakkını ailesi ya da bir başkasına devretmek isteyen taraftarlarımız, 2 mayıs tarihine kadar koltuk devri için vodafone arena kombine satış ofisi’ne başvuru yapabilirler.

    kombine yenilemelerinizi www.passo.com.tr portalından veya vodafone arena satış merkezimizden yapabilirsiniz. (maç günleri stadyumdaki satış merkezimizde yenileme işlemi yapılamamaktadır)

    taraftarlarımızın, 2 mayıs tarihinde sona erecek olan yenileme işlemlerini son günlere bırakmadan yapmalarını önemle rica ederiz.
  • yeni üst kategoriye geçiş hakkı ile kapalı üst bir anda bitecektir. kale arkalarında kombinesi olup kapalıya geçmek isteyen çok kişi vardı, yer kalmaz diye korkuyorlardı şimdi kombinelerini yenileyecekler, 6 mayıs olunca kapalıya geçmek için saldıracaklar.. kapalı üst katın ben genel satışa açılacağını sanmıyorum , bu yer değiştirme süresi içinde kapalı üstte yer kalmaz.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap