• evinde imax hissiyatı veren ses ve görüntü sistemi olan biri için haklı bir serzeniş..

    ama imaxden veya türevi sistemlerden haberi bile olmayanlar için çok haksız olduğunu düşündüğüm önermedir..

    11 yıldır korsan yayınlarla film seyrettiği düşünülürse ciddi link kaynağı olduğunu düşünüyorum.. arşiv sağlamdır sanırım ;)
  • sinema çekimi vcd'ler ile büyüyen bir nesil için gereksiz gelecek olay.
  • arada nostalji yapmak güzel olabiliyor birde gerçekten o ekranda izlemeye değer bir yapıt varsa tadından yenmez:)
  • evime yamaha +wharfedale ses sistemi vs kurdum, filmlerin %90'ını evde izliyorum ama avatar, yüzüklerin efendisi, harry potter, yıldız savaşları vs gibi bir filmi, hele birde 3 boyutlu yayım için özel çekim yapıldıysa sinemeda izlemeyi tercih ederim. ama vizyona girince değil, kalkmak üzereyken ve hafta içi olmak koşulu ile. o zamanlar salonda bazen sadece ben oluyorum. o ekstra fiyatlı, yataklı vs. koltuklar bile hizmetimde oluyor.
  • değişiklik olsun diye yapılabilecek kültürel aktivite.
    gerçekten internette,dijital platformlarda bu kadar çok seçenek varken,habire sinemaya gitmek akıl karı değil.
    bilet fiyatları pahalı,gitmek için bi sürü zahmet,yol parası.ayrıca yok kahveydi,yok mısırdı,bi sürü masraf da cabasıdır.
    sinemaya gitmek,internetin olmadığı zamanlarda veya bu kadar çok tv kanalının olmadığı zamanlarda popüler ve anlamlıydı.çünkü filmlere ulaşmak zordu.dolayısıyla bir filmin vizyona çıkmasını beklemek,o filme gitmek daha zevkliydi.
    peki şimdi?.o ruh,o heyecan pek kalmadı.
    başta dediğim gibi,bilgisayar ve tvde film izlemekten sıkılınca gidilebilir.hem dışarı çıkıp,bi hava almış olursunuz.
  • nasıl film izleneceğini bilmeyen yeni nesil hanzolar yüzünden uzun zaman önce bıraktığım iş. o telefonunuzun ışığına sokayım.
  • 4k ultra hd curved tv sahibi olmama rağmen sinemaya hala severek giderim. en sevdiğim kültürel aktivitedir. evet sinema sektörünün 20-30 seneye öleceğini ve vizyona girecek filmlerin evimizde de ilk gün izleyebileceğimizi düşünenlerdenim. ancak bu sıkıcı ve basit dünyamızdan 2-3 saatliğine uzaklaşabildiğim tek yer olan sinemaya gitmeyeceğim anlamına gelmiyor. tüm dünyamı geride bırakarak sadece filme odaklanıyorum. bu bile her hafta sinemaya gitmemi bana sevdiren etkenlerden biridir. yani bu konuda eski kafalıyım ve sinema güzeldir.
  • eee herkes interneten izlerse sonrada yeni filmler niye çıkmıyor
  • vizyona bağlı olarak ayda iki kere giderim ortalama her yıl sinemada film izlemeyi bilmeyen kişiler yüzünden neden sevdiğim bir aktiviteden geri kalacağım ki neresi mantıklı bunun? ayrıca 2 sene boyunca beklediğim filmin internete düşmesini mi bekleyeyim sinema bir kültürdür, internette bedava izlemek varken neden para vereyim yaa diyenler cidden mağaralarına dönsünler rutubet beyinlerini eritmiş.
hesabın var mı? giriş yap