• 2019-2020 yılı bein aboneliğimi gerek yabancı kısıtlaması gerekse de türk futbolunun son yıllardaki kalitesizliğinden ötürü f/p düşünerek iptal etme kararı aldım.

    ilk aramamın üstüne 1 hafta 3 kez aranarak her seferinde çeşitli tekliflerle aboneliği yeniletmeye çalıştılar.son aramada istersem aylık 60 tl ücret ile ( 6 ay 90 ,6 ay 45 , 1 ay da dondurma hakkı ) yenileyebileceklerini belirttiler.içeriklerini sorduğumda tüm spor müsabakalarının olduğunu belirttiler.telefon görüşmelerinin dinlendiğini bildiğim için 3 kez teyit amaçlı premier lig olup olmadığını sorduğumda 3 kez "evet" cevabını aldım.

    ligler başlamasına kısa bir zaman kala saran medya ile anlaşamadıklarını,s sport kanalının platformdan çıkarıldığını gördüm.2 haftadır en az 10 kez müşteri hizmetleri ile görüşme yapmışımdır bu konu ile alakalı.her seferinde görüşmelerimiz sürüyor gibi geçiştirici bir cevap aldım.konuyu samimi bir şekilde konuşmak istediğim bein müşteri hizmetleri personeli bile bu konuda mağdur olduğumuzu kabulleniyor fakat aboneliğimi iptal etmek istediğimde 378 tl 26 kr cayma bedeli ödemem gerektiğini söylüyorlar.

    bein medya grubu bana sattığı ürünün parasını saran medya'ya ödemediği için ben neden premier lig, nba ve f1'den mahrum kalıyorum ? bana taahhüt edilen,parasını ödediğim bir hizmet için neden mağdur oluyorum ?

    biraz önce btk'ya e devlet üzerinden şikayet dilekçesi doldurdum.tüketici hakem heyetine de gideceğim.size o paranın bir kuruşunu ödemeyeceğim.ve bundan sonra digitürk'ü ömrümün sonuna dek hayatımdan çıkarıyorum.

    son olarak benim gibi mağdur bir sürü insan olduğunu biliyorum.lütfen 5 dakikanızı ayırıp e devlete girip btk'dan bu firmayı şikayet edin.devlet kurumları umarım bu sefer vatandaşını korur.

    edit : digitürk'ü babam süper lig maçlarını izliyor diye aldım,premier lig maçlarının da olması bu fiyatı cazip kıldı.süper lig + premier lig + nba için bu aboneliği yenilettim.aşağıdaki süper zeka (!) arkadaşlar için not düşmek istedim.
  • haklı serzeniştir. digitürk ile anlaşma yapılırken s sport kanalı paketin içerisinde sunuluyor ona göre sözleşme yapılıyor şimdi ise s sport kanalı yok.
  • daha önce online işlemlerden yaptığım şikayeti, çalışmalar harika ilerliyormuşçasına bir minvalde yanıtlayıp şikayet çözülmüş gibi gösterdiler. burada görünce yeniden bir şikayet oluşturarak daha kapsamlı olarak derdimi anlattım. hakkımızı savunmaya devam edeceğiz.
  • la şu ingiltere ligini geri getirin la aloooo
  • yetiş ya (bkz: cine 5) yetiş ya (bkz: tele on)
  • bir de hırsızı haklı bulmayın. yarın lig maçlarını yayınlamıyorum, paketi iptal edersen aha bu kadar ceza dese alkış tutacaklar var aramızda. kısaca vermeyi taahhüt ettiği hizmeti vermiyor. bu, ister bir kanal olsun ister tüm sistem, buna bir ceza kesilmezse artarak devam edecektir.
  • benzer bir durumu ben de yaşadım. iptal etmek için aradığımda gayet cazip bir ücret önderdiler ve kandım. sonra bir baktım s sport yok.

    kanalda hala görüşmeler devam ediyor diye açıklama var. eğer ki s sport kesin olarak digiturk platformundan çıkarılacaksa yasal haklarımı kullanacağım.
  • acil bir şekilde bu rezillige bir son verilmesi gerekiyor. diğer platformlara s sport 2 kanalı bile gelmiş durumdayken bunlar tassak geçer gibi ellerindeki s sportu da kaybettiler. sadettin saran ile bein arasındaki inatlasmanin bedelini bein müşterisi ödüyor.
  • tüketici haklarına git ve dilekçeni ver.. buraya yazana dek oraya yazmış olsaydın şimdiye ödemeni almıştın..
    tanım; karaktersiz medya şirketinin yaptığı dolandırıcılık
  • tüketici haklarından ücret iadesi alınamayacak bir durumdur.
    imzalanan sözleşmede açıkça bein'in program, kanal, içerik değiştirme hakkını saklı tuttuğunu kabul ediyorsunuz. bu yüzden de "ben bunun için bu kadar para verdim artık bu yok o yüzden iptal etmek istiyorum" dediğinizde size ske ske cayma bedeli ödemeniz gerektiği söyleniyor. hukuken yanlış bir durum yok yani.

    tanım: s sport'un bein ekosisteminden çekilmesi ile birlikte türkiye süper ligi ve fransa ligi dışında bir içerik sunmayan içerik sağlayıcının bu içeriklere dünya kadar para alması rezilliği.
hesabın var mı? giriş yap