• elinde bıçakla kalabalığa doğru yardıran genç içeren görüntüler.

    mermiden hızlı koşamamış ve muhtemelen demirden zannettiği, etten kemikten bedeni delinmiş.

    demek ki neymiş; karşında devlet ve görevlileri varsa, çakallığın alemi yokmuş. artizlik mermiden korumazmış. "nasılsa silah kullanamaz" diye, molotof atıp yaktığınız, bıçakla satırla kestiğiniz kolluk güçleri artık silah kullanıyormuş.
  • ulan sen önce "üzerimde bomba var" diye bağır. sonra kaçıp elinde "bıçakla" terör estir. polis vurunca da katil polis olsun.

    edit: çok duyarlı yazarlarımızdan onlarca "faşistsin" başlığı altında mesaj aldım. onlara şunu söylüyorum; gidin paris'e "üzerimde bomba var" diye bağırın ve elinizde bıçakla etrafa saldırın. bakalım kaç saniye hayatta kalabileceksiniz? aynı olay amerika, italya, belçika için de geçerli.

    ben faşist değilim ama siz adamı faşist yaparsınız...
  • polis dediğimiz insanın bazı özellikleri taşıması gerekir; soğuk kanlı olmalı, paniklememeli, muhakeme kabiliyeti olmalı, elindeki silaha hakim olmalı. yoksa silahı beline takan polis olur. şu görüntüler gerçekse, ve bu şahıs canlı bomba şüphesiyle vuruldu deniyorsa ben bunu kabul edemem arkadaş. çıplak adam nasıl canlı bomba olur? elinde bıçakla tehdit oluşturan bu şahsı bacaklarından vurabilirdi polis.
  • polisin ellerine sağlık..
    o koştuğu kalabalıkta en önde ailenden birisi de olabilirdi ve o adam bıçağı masum sivillere sallayabilirdi..
    orada masum birinin canı yanacağına elinde bıçakla koşarken üzerimde bomba var diyen caninin ölmesini tercih ederim..

    haa daha can alıcı olmayan bir yerinden vurularak etkisiz hale getirilebilir miydi bilemiyorum.. o anda o panikle akla gelir miydi? gerek var mıydı?
    tartışılır..
  • yazık hem ölen insana yazık, hem gelip burada neredeyse oh olsun iyi ki ölmüş diyenlere yazık.

    insan, insan ulan bahsettiğiniz, anası, babası, sevdiği var ulan. farklı görüşten olsun, yanlış yapıyor olsun bu mu ulan karşılığı, bir hayatın son bulması size bir şey ifade etmiyor mu?

    ne hale getirdiler sizi, utanmıyor musunuz gerçekten? ocu, bucu, şucu, ondan, bundan, şundan diye diye ortak değer bırakmadılar lan. birileri birilerinin ölümüne seviniyor, ötekiler başkalarının yaşamasına üzülüyor filan. ne acaip kafalar abi bunlar.

    diyarbakır ha bir de nevruz oo vay terörist vay bi de elinde bıçak var gebersin haa??? vay vay vay. bir sordular mı çocuğa olum senin derdin ne, niye böyle şeyler yapıyorsun, sıkıntın ne, niye başını derde sokmaya çalışıyorsun? ya da siz soruyor musunuz başkalarına bizim keyfimiz yerinde ama sizin derdiniz tasanız var mı diye?

    dünyadaki en önemli şey insandır. bunu öğrenemediniz siz kimsiniz de bir hayatın son bulmasıyla ilgili ahkam kesiyorsunuz ulan?insan sizle aynı şeylere inanmadığı için şükrediyor
  • pardon da aralık ayında burası "kabataş'taki polisler canlı bombanın yanına koştu da ateş etmedi?" sözleriyle dolmuştu. şimdi kimse eli bıçaklı adama müdahale edildi diye bir şey diyemez.
  • poliste ciddi hata var. bu namussuzlarin kafataslarini kursuna doldurmak yerine vucutlarina sikiyorlar. olacak sey degil.

    kendi pkk li abileri kizilayin ortasinda bomba patlatip insanlari acimadan oldururken halay ceken tipler gelmis burda yasadiklari mezranin haricinde dunyanin hicbir yerindeki teammulu bilmeden rahat rahat propagandalarini yapiyorlar. turk polisine askerine saldiriyorlar.

    pkk eksisozluk kadrosu yine her zaman ki gibi is basina gecmis. kendine eksisozluk yonetimi adini veren zevat yine her zamanki gibi sessizce sozlukte olanlari seyrediyor. aralarindaki iliski sanirim artik herkesin malumu. fakat sanmiyorum ki bu boyle devam etsin. ulkemiz her dakika teror tehtidi altindayken, askerimiz polisimiz sivilimiz bu hain teroristler yuzunden can verirken burda acik acik pkk propagandasi yapilmasina birileri mutlaka dur diyecektir.
  • amerika'da ayni hareketi yapsa vucudundan 5 kisinin sarjorunu toplarlardi.
hesabın var mı? giriş yap