• süleyman soylu'nun adalet sistemine isyan etmesi olayından sonra adalet bakanı abdulhamit gül'ün konuyla ilgili jet cevap verdiği açıklamalardır.

    --- spoiler ---

    adalet bakanı gül: sosyal medyada tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum, t. c. bir hukuk devletidir.

    --- spoiler ---

    kaynak
  • ''keşke cevap verme hızı kadar adaleti sağlama konusunda da hızlı olabilse'' dediğim kişinin sözüdür. ülke tımarhaneye döndü ama adalet bakanlığı koltuğundaki kişi nutuk atıyor etrafa.
  • muhatabı sayın soylu değildir şeklinde düzeltilecek demeç.

    ha düzeltmezse ne olur? çekirdeğimiz hazır, bekliyoruz..
  • reis ne derse o olur cevabıdır.
  • hukuk devletinden sonrasını okumadım, adaletin twitter üzerinden sağlandığı bir ülke için fazla komik bir beyanat olmuş.
  • habertürkte yer alan habere göre şöyle devam etmiş sözlerine:

    "ancak fikir ve eleştirinin yapıcı katkıya dönüşmesi, samimiyet ve tutarlılığa ve doğru bilgiye dayalıdır. hakaret suçu da bu yasak kapsamındadır. konunun yabancısı olan vatandaşımızın tepkisini anlayışla karşılarız. hatta bu tür tepkiler toplumsal talep olarak da okunabilir. ancak, bu tür değerlendirmelere bazen teknik uzmanlığını varsaydığımız kişilerin de iştiraki düşündürücüdür. yargıyı kanunları uyguladığı için suçlamak insaflıca değildir. yargı kimsenin sıfatına bakmaz, kanun önünde herkes eşittir. yüce meclis kişiye, olaya özgü kanun çıkarmıyor. ister yürütmede ister yargıda görev üstlenmiş olsun hepimiz yasa tanfiz memurlarıyız."

    muhatabını sonradan kabul eder ya da etmez ama en azından söz konusu hakimin linç edilmesi öncesinde troll tayfayı bir nebze olsun engelleyebilir
  • “burada kanunlar, kurallar, usuller işler; hukuk işler.”

    bu hukuk neye göre işliyor onu da açıklasın bir zahmet. tecavüz edeni, döveni, öldüreni serbest bırakıyor ama sosyal medyada eleştiri yapanı ya da gazetecileri içeri tıkıyor. kanuna göre değil keyfinize göre işliyor hukuk. sizin hukukunuz!
  • suleyman soylu uzuna sitemde bulunmus, uzunda cevabini bakan ile vermis.

    uzundan habersiz atisamazlar boyle aleni.

    istifa eder simdi sirma sacli, uzun da kabul etmez olan arada adalet bakanina olur ben soyleyeyim
  • türkiye cumhuriyeti bir hukuk devletahahahahahahwhhwh

    tanım ; inandırıcılığı olmayan cevaptır.
hesabın var mı? giriş yap