• 21 temmuz akşamı gerçekleşmiş olan ve belli ki bayram bitene kadar da gerçekleşecek olan 1 erkeğe 20 erkek düşecek, kadını ise görüntüsünden değil sadece sesinden çığlık attığı için duyduğumuz zombi kalabalığı istilasıdır.

    erkekler avlanmak için barlar sokağında kadın arayışına çıkmış olsa da hemcinslerinden başka bir cinse denk gelememektedirler..

    ayrıca orada türk vatandaşı kadar suriyeli de olduğunu iddia edebilirim ama ispatlayamam.. gelecek seneye de kısmetse afgan vatandaşları da yer bulacaktır bu güzide ilçemizde.

    ilgili video
  • olum bu barlar sokağı değil, bildiğin gayrısız kışla içtiması.

    video devam etse, tören yürüyüşünü görürdük kesin.
    kırma dizleriii...

    (bkz: taşak kokusu)
  • (bkz: bütün saplar toplandık toplandık toplandık) tam ortadoğulu bir ülkeye yakışır bir görüntü.
  • mülteci ve arap aşıklarının gözüne sokulması gereken sokaktır. neredesiniz sevgili polyannalar? hani renk ve kültür çeşitliliği? ortadoğu bataklığına doğru adım adım çekiliyoruz. oyna devam mı?

    edit: mesaj kutumu dolduran sevgi pıtırcıkları var. daha 2 gün önce alanya'daydım. arapça'dan başka dil konuşulmuyor. boş yapmayın.

    edit 2: burası müslüman ülkesi beğenmeyen yunanistan'a, almanya'ya gidebilir diyen şeriat aşıkları var. 128 milyar yıl dahi geçse ben buradan gitmeyeceğim. atalarımın binbir zorlukla geri kazandığı bu güzel ülkeyi sizin gibi bedevi aşıklarına peşkeş çekmeyeceğim. bu ülkeyi karıştırıp, iç savaşa sürükleyip isviçre'deki banka hesaplarına güvenip kaçanlar olacaksa baştan uyarayım gittiğiniz yerde huzur bulamayacaksınız.
  • ne barlar sokağı, bu bildiğin saplar sokağı
  • bir bayan gördüm. muhtemelen videonun sonunda o çığlık atıyordu. tam barzo yuvası olmuş .
  • dostum sen barlar sokağı demişsin ama orası bildiğin serengeti düzlükleri, yan sokakta antilop kemiriyorlar.
  • malın tekide ''kooorooonaaaaa xd'' yazmış. burada dert etmen gereken gerçekten bu muydu?
  • ulan askerde bile bir erkeğe bu kadar çok erkek düşmüyordu.

    şu kalabalık içerisinde berber değdirmesi halt etmiş.
  • en son bu kadar sapı askerlik yaptığım tugayda görmüştüm. 313. kd. tertiplerime selam olsun.
    işin şakası bir yana, bir zamanlar buralar da erkekten çok kadın olurdu. dinle, baskıyla, eğitimsizlikle, yobazlıkla, kadınlar toplumun heryerinden yavaş yavaş siliniyor. kimse ses çıkarmıyor. iran ve afganistan ne yaşadıysa bire bir aynı süreci yaşıyoruz. medeniyet ve kadının kimliği sessizce yok ediliyor. kadınların, çocukların olmadığı sokaklarda çağdaşlık asla olamaz.
hesabın var mı? giriş yap