• bir arkadaşımın anlattığı hikayeye göre gerçekleşmiş olan hadisedir.

    benim arkadaşlar 23 nisanı fırsat bilerek şile-ağva civarındaki ormana gidiyorlar kamp kurmaya. gece kalacaklar, 24 nisan da dönecekler. ıssız kuytu bir köşe bulup çadırlarını kuruyorlar. sonrasında ormanda mantar aramaya ve yürüyüşe çıkıp etrafı keşfediyorlar.

    gece ateş başında şarabı mangalı derken uyuyorlar. sabah uyandıklarında çadırı açan arkadaş, dışarıda, hemen çadırının dibinde uyuyan bir adet leopar görüyor. korkudan sesini çıkaramıyor ve çadırın içine dönüyor. diğer arkadaşını uyandırıp sessizce anlatmaya çalışırken, arkadaşın çıkardığı seslerden dolayı lepoarın uyandığını anlıyorlar. leoparı görmeyen eleman, diğerine inanmadığını, olsa olsa yaban domuzu olduğunu söyleyip çadırın fermuarını açar açmaz lepoar ile karşılaşıyorlar. şok olmuş bir halde donuk donuk leopara bakan arkadaşarın anlattığına göre leopar da onlara öylece bakıyor ve saldırmıyor.

    adeta evcil bir hayvan gibi önce yalandı, sonra bizi kokladı biraz diyorlar. bir süre leoparla bakışan çift, daha sonra leoparın kendisini çadıra sürtmesi ve ufak birkaç hırıltı çıkarmasının ardından yavaş yavaş uzaklaştığını belirtiyorlar. bir süre olayın şokundan dolayı çadırda duran arkadaşlar, önceki geceden kalan ne kadar yiyecek varsa leopar için kamp alanına bırakıp, apar topar araçlara binip kaçıyorlar.

    bu hikayede toplayıp yedikleri mantarın etkisi var mıdır bilemem. ancak anlattıklarından ve yüz ifadelerinden ciddi ciddi şilede leopar gördüklerine ben inandım.

    son zamanlarda buna benzer bir şey yaşayan var mıdır arkadaşlar? yetkilileri konuyu araştırmaya davet ediyorum.

    edit: arkadaşlar mantarlık bi şey yok. mantarı sabahtan yemişler bu olay neredeyse 24 saat sonra gerçekleşmiş. yani leopar olayı doğru gibi duruyor.
  • sami baba'yı bulmak lazım, istanbul'da leoparın dilinden anlayan tek kişi o olabilir.
  • --- spoiler ---

    fehmi'nin hayatını kurtarması nedeniyle gibi tayfaya hediye ettiği leopar olabilir. yaşanılan tatsız olaylar sonucu, yılmaz en son şile taraflarında leoparı saldıklarını söylemişti.

    --- spoiler ---

    (bkz: gibi (dizi))
  • karnını doyurmuştu ilkkan ile yılmaz iyice, acıkana kadar kimseye saldırmaz merak etmeyin. bir de değerli bir battaniyeniz varsa şile tarafında açıkta bırakmayın bu aralar, hayvan sadece battaniye parçalıyor başka bir kötü alışkanlığı yok, ne içkisi var ne kumarı.
  • sultanbeyli'de anlatıyor aydos'da aslan varmış. hemde aslan kadar aslanmış.
  • başrolünde kemal sunal'ın oynadığı tarzan rıfkı isimli filmde de belgrat ormanında aslan görmüşlerdi.
    olabilir yani fazla şey yapmamak lazım.
  • (bkz: kedidir kedi)
  • yakalandığı takdirde 50.000 euro edecek leoparın görülmesi hadisesi. tabii önce 1-2 gün duralım .

    edit: olayın kaynağı espriden bihaber yorumları okumak ayrıca çok eğlenceli. garipler gerçekten kaçan bir leopar olduğuna inanmış... çok sevimli ya bu iyi niyet ve saflık. sanki biraz kerizlik gibi *
  • avcılar umarım bunu okuyup peşine düşmez. salak salak işler yapıyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap