• bahçeli, alaattin çakıcı' yı affettirmezsen namertsin.
  • (bkz: beyin bedeva)
  • çakıcı masaya yarım vurmuş bu sefer eskisi gibi çok sert değil çıkarsa tam şenlik olur ülke
  • bu da aynı kankası devlet bahçeli gibi iki anlamlı cümleyi arka arkaya ekleyemiyor.
  • rte'nin kazanacağı savaşı başlatan mesaj. kardeş sen hayırdır diyerek dalınabilir.
  • yuruyedur cakici reis.
  • alaattin çakıcı’yı sıradan bir kabadayı olarak düşünenler için anlaması güç çıkıştır.

    alaattin çakıcı köklü türk derin devleti’nin bir parçasıdır. kendisi erdoğan’dan önce vardı, o gittikten sonra da olacaktır.

    bence erdoğan’ın kazanacağı üzerinde bahse girmeyin zira artık kendi sahasında değil.

    (bkz: #78548993)

    edit: bazı yazar arkadaşlar erdoğan’ın içine çekildiği siyasi cendereden yakın ideolojideki partilerden milletvekili koparıp kurtulabileceğini düşünüyor. bu imkansız değil elbette ancak şunu da unutmamak lazım ki türkiye’de siyaset her ne kadar mutlak egemenlik üstüne kurulması gerekse de maalesef 1950’lerden beri yabancı patronaj ile yürütülmektedir. 2002’de cezaevinden milletvekili olan erdoğan, 2005-2006 yıllarında batının poster adamı olan erdoğan ile 2018 türkiye’sinin bir çok konuda kullanılmaya açık zaafı olan erdoğan’ı aynı kişi değildir ve zamanın değişen (en azından değişme emareleri gösteren) ruhundan aynı şekilde faydalanamayacaktır.

    edit 2: bazı arkadaşlarımız da “biz s400 de alırız, bize kimse karışamaz!” şeklinde ifadeler kullanıyor. aşağıda minik bir haber var, haberde türk hava kuvvetleri’nin fetö temizliği sonrası doğan f-16 pilotu açığından dolayı pakistan’dan eğitmen talep ettiği (işin en acı tarafı da thk’nin çok da uzak olmayan bir geçmişte tüm bu ülkelere eğitmen yollayan hava gücü olması ama işte fetöcü şerefsizler tarafından vatansever pilotlarımıza “uçuşa elverişli değildir” denildi) ve bunun amerikalılar tarafından veto edildiği belirtiliyor.

    adam senin pilotuna nato dışından getireceğin eğitmene bile ciddi tepki koyarken (üstelik aslında bizim pakistan’la aramızda çok uzun yıllardır askeri eğitim programları mevcuttur) ruslardan son derece komplike bir radar sistemine sahip (gravestone) s 400 hava savunma sistemini alıp kullanman karşısında ne yapar acaba? eğilmez-bükülmez-paslanmaz- kırılmaz edebiyatı milli kıraathanede kek ve çayla güzel gider ama reel politik denen şey öyle işlemiyor. hele adamlara milyarlarca dolar borcun varken.

    https://www.google.com.tr/…_f16_pilotu_istendi.html

    edit 3: http://www.yenicaggazetesi.com.tr/…i-mi-47942yy.htm

    kendi adamları “gol” diyor.
  • normalde saka olmasi gereken bu mektup, hic abartisiz 11% nin dusuncelerini ifade etmektedir. ciddiye almakta fayda var.
  • acaba bir tek ben mi anlamadim mektubu? derin devletin sifreli konusma sekli mi bu? cakici ne anlatmak istemektedir ? bu neyin kimin turkcesidir?
  • (bkz: mitö loading)
hesabın var mı? giriş yap