• 3 kız olarak çıktığımız italya turumuzun ilk ayağı olan roma da yaşadığımız gerçek anlamdaki rezalet olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. bir hostelde 6 kişilik karma yatakhanedeki konaklamamızın son günü gece bir gibi yatmıştık. son günümüze kadar hostelle ilgili hiç bir problem yaşamamıştık. son gün odada bir yatak boşalmıştı ve yatacak kişi
    hakkında bilgimiz yoktu.
    gece saat 4 civarında odaya girenlerin gürültüsüyle uyandık. daha sonra öğrendik ki otel görevlisi ve arkadaşları tarafından odaya getirilen bizim çocukmuş. çocuğun yatağı arkadaşımın yattığı ranzanın üst katıydı. kör kütük sarhoş olduğu yetmezmiş gibi yanındaki kızla birlikte ranzanın üst katına çıktılar. yarım saat süren bir sessizlikten sonra seks sesleri odayı sardı...
    bu olayın tolere edilebilir kısmıydı. şimdi asıl mevzuya geliyorum. saat 6 sularında yeni uykuya dalmıştım ki bir sarsılmayla yeniden uyandım. bizim çocuk ranzadan inmeye çalışırken yere kapaklandı ve odada düşmeden kaynaklı 5.2 büyüklüğünde bir deprem hissedildi. daha sonra yerden büyük zorluklarla kalkarak kapıya yöneldi. 2 saatlik uykuya rağmen hala kapıyı açamayacak kadar kafası güzeldi. kapıyı açma girişimi olumsuz sonuçlandıktan sonra odanın diğer ucu olan yani benim yatağımın yanındaki komodinin başına geldi. arkam komidine dönük şekilde yatıyordum. fırtına öncesi sessizlik diye değerlendirebileceğimiz sessizlikten sonra “şırrrrr” diye bir ses duydum. evet, gerçekten komidinin üstüne işedi. ve işedi. ve işemeye devam etti. herhangi bir şişe veya kovaya değil, iki yatağın arasındaki komidinin üstüne işedi. dahası işedikten sonra benim yanımdaki yatakta uyuyan norveçli çocuğun üstüne yığılıp kaldı. sonrasında norveçli çocuk bizim çocuğu ayağıyla ittirerek yere attı. çocuk daha sonra yerde uyumaya devam etti.
    2 arkadaşımla beraber hostel check out saatini beklemeyerek apar topar toplanarak 10 dakika içerisinde resepsiyona indik. resepsiyondaki görevli kişiye durumu anlattığımızda, gece bizim çocukla yaşanan diğer problemleri anlattı. ben hayatımda böyle bir görgüsüzlük görmedim ve göreceğim aklımın ucundan geçmezdi. çocuğun nereli olduğunu bilmiyoruz ve yüzünü dahi görmedik. sadece iri yarı ve esmer olduğunu biliyoruz.
    karma yatakhanede kalma düşüncesi olanlara ibret olsun.
    turumuzun ikinci durağı olan floransa da hayatımıza daha olaysız devam etmeyi temenni ediyoruz....
  • (bkz: türk kızı)
  • karma yatakhanede kalıyoruz,
    geziyorum,
    italya,
    floransa,
    seks sesleri,
    yan yataktaki norveçli çocuk.

    hayırlı işler.

    yoğun istek üzerine floransa editi. *
  • dua et sadece işemiş
  • isedi, isedi ve evet isedi olarak devam eden bir genç kız arkadaşımızın ortadoğu coğrafyasından kafasını çıkarması sonucu karşılaştığı durumlar silsilesi bütünüdür.
  • kezban yurt içinde de kezban, yurt dışında da kezban işte malzeme bu yapacak bir şey yok. yurt dışında gayet mümkün olabilecek bir olay yaşanmış sonucu da karma yatakhaneye bağlanmış.
    aynı olan sadece kızların kaldığı yatakhanede, bir kızın odaya erkek atması sonucunda olabilir. kız, odaya attığı erkek ile seks yapabilir ve bu olaydan bir kaç saat sonra da kız ya da erkek yatakhaneye işeyebilir zorlarsa sıçabilir hatta :)
  • çok detaylı rezalet. elemanın üzerine yığıldığı kişinin norveçli olduğunu öğrendik. iyi ki bunu yazmış. olayda en çok merak ettiğim şey elemanın üzerine yığıldığı kişinin nereli olduğuydu.

    e şimdi napalım? italya'ya posta mı koyalım? olayda yanık pizza yok, böcekli pirinç yok, üçüncü günde arıza yapan araç yok. bu neyin rezaleti amk?
hesabın var mı? giriş yap