• imamoğlu, meral akşener’in “ekrem imamoğlu ve mansur yavaş’ın adaylığını destekleriz” sözlerine yanıt vermiş.

    youtube linki

    seninleyiz başkan.

    --- spoiler ---

    ibb başkanı ekrem imamoğlu, iyi parti genel başkanı meral akşener’in son açıklamasının ardından tekrar başlayan cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

    imamoğlu’nun açıklamasının tamamı:

    “bütün bu tartışmaların dışında bir insanım ben. yani ne konuşulur, ne konuşulmaz, ne yazılır, ne çizilir, ne yapılır, ne yapılmaz… hiç ilgilenmesek de her gün bir şekilde, bizi bu türbülansın içine sokma çabasında olan bir kısım var. bir türbülans yaşatılıyor ve bizi de o türbülansın içinde tutmaya çalışıyorlar. ben, o türbülansın, o tünelin içinde değilim ama az önceki metro tünellerinin içerisindeyim ve istanbul'a hizmet üretmeye çalışıyorum. ve bu konuda yoğun bir çalışma içerisindeyiz.

    dünyanın en fazla metro üreten kenti durumuna geldik biz; sadece iki yılda. bu başarımızı bütün ülkemiz alkışlıyor. bizi olumsuz bir biçimde, televizyonda tartışma çabası içinde olan akıllara da tavsiye ediyorum, davet ediyorum. açık davettir; gelsinler bir gün kendilerini 10 metro hattımızda birden gezdirelim. e biraz da onları konuşsunlar.

    milletimiz, gerçek işlerle muhatap olmak istiyorlar. onlar da şu an ürettiğimiz hizmetler. bir de ülkemizin gerçek bir konusu var. o da yoksulluk, işsizlik, döviz artışı, bu artışın yarattığı, ülkemizdeki her vatandaşın üstüne yük bindirdiği maliyetler, kurumların üstüne yük bindirdiği maliyetler…

    ekonominin gündemi varken, bu gündem dışında başka bir gündemle süreci yoğurmak isteyen insanlara alet olmayacağım. benim gündemim istanbul'a hizmet üretmek, türkiye'nin gündemi de ekonomik sıkıntılar.”

    --- spoiler ---
  • siyasetin gerçekten bir omurgası yok..
  • tam siyasetçidir.

    ortam güzel hazırlanıyor. kendi partisi adını anmıyor, kendisi türkiye turunda, bu açıklamalarla istanbul belediyesini yüceltiyor (boşa oy vermediniz), bir şekilde de insanların gelse iyi olur demesi bekleniyor.

    aday olsun isterim.
  • o ne güzel laf bağlama öyle. hahah türbülans, tünel, metro çalışması

    tanım: beyanat
  • kivirma, omurgasi yok diyenler bugüne kadar oyunu kuralina göre oynayanlarin 20 senedir kaybettigini gördük. öyle ... böyle ... ister begenin ister begenmeyin. anladiginiz dilden oynayacak oyunu iste, daha ne istiyorsununz?
  • duruştan, omurgadan, kıvırmadan bahseden taraf a haber izleyicisi kesim olunca daha komik oluyor.

    ekrem başkan ne açıklamışsa iyi yapmıştır.
  • ilk paragrafı okurken kendi evinde 1-0 kaybedilen bir sivasspor maçı sonrasında açıklama yapan aykut kocaman'ı dinliyorum gibi hissettim ekrem başkanım kusura bakmayın.
  • pek tabi aklı olan herkes bilir ki "ben adayım" diyen bir ismi mevcut hükümetin altından girip üstünden çıkıp rezil rüsva edeceğini. ekrem başkan yine iyi, daha ön planda, asıl bomba bana kalırsa mansur başkan, onu daha bir sarıp sarmalıyor muhalefet ki zarar görmesin ismi.
  • zannediyorum millet ittifakının tüm stratejisi aynen devam ediyor. isim yıpratmama stratejisi...

    düşkün abdülkadir gibileri de zokaya alıyorlar özgür demirtaş filan diyerek. bazen kılıçdaroğlu alıyor şimşekleri üstüne, adaylığımdan doğal ne olabilir filan diyor. bazen ekrem alıyor gazı, bazen mansur abimiz.

    adaylık konusu şimdinin konusu olsaydı, her gün abdülkadir chp adayını konuşmazdı değil mi ? hep bi kavga varmıs gibi ama merakından catlayarak yazıyor yazılarını.

    en sonunda bunlardan biri illa ki aday olacak ama akp kudurmaya devam ediyor. noob saibot vardı gölge ninja mortal kombat'ta. aha onun gibi sürekli bir var olmayan gölgeye silüete vurmaya calisiyorlar.

    ama gölge bi aday degil. bosa gidiyor salvolar. gündem ise hep ekonomide. ben bu stratejiyi seviyorum. helal ekrem baba, güzel siyaset yapmıssın sen de. tam yuvarlak stratejik sözler.
  • akp li troller hemen sıraya girmiş entry yazacam diye . geberin mk kıskançlıktan.
hesabın var mı? giriş yap