*

  • mis gibi maaşı olan adamla evlenmektir.

    sonunun boşanmaya gideceğini düşünen kadınlara da ayda 3000 lira kazanmalarını öneriyorum.
  • evlenme, illa evlenip maaşa takılacaksan ve bu sana yetmiyorsa git daha fazla kazan adam yesin. ayrıca kendisiyle maaşı için evlenen kadınla aynı yastığa baş koyacak adamında şimdiden vay haline.
  • kendisi de 4 bin kazanıyorsa gül gibi geçinip giderler. ama yokk koca çalışacak ben yiyecem diyorsa siktirsin gitsin. bu mantıktaki bir insana 4 bin tabiki az gelir, onların araba mazotuna bile yetmez bu para.

    daha gencim, kısa ve orta vadede evlenmeyi düşünmüyorum. ama o gün geldiğinde ve evlenmeye karar verdiğim zaman, çalışmayan biriyle evlenirsem yuh olsun bana !

    şimdilik 4500 tl kazanıyorum çok şükür. evleneceğim kişinin çalışmasına bile gerek kalmaz geçinip gideriz bir sekilde ama para kazanmanın ve nasıl kazanıldığını bilmeyen birisiyle asla evlenmem!

    edit: yaptığım iş ile ilgili çok fazla mesaj aldım, gencim dedim o yüzden herhalde :) kazandığım para bazılarıni şaşırtabilir ama kendinizi geliştirir ve işinizi iyi yaparsanız emin olun bu daha hiçbir şey, çok daha fazlasını kazanırsınız! ki ben daha yolun başındayım
  • tek özelliği bu ise şayet yarın da işşiz kalınca da bekar kalabilecek erkektir.
    @garda'nın de dediği gibi , abla senin neyin var ?
  • normaldir.

    bu arada başlığı açan erkek, boşanmaya kadar gidebileceğini öne süren de erkek. ayarları ona göre verin beyler.
  • 4000 lira maaşı kaç yaşında aldığına göre değişecek durumlara gebedir.
    yeni mezunsa iyidir ama 30 yaşındaysa tat vermez.
  • kendi kazancının ne kadar olduğuna göre değerlendirilecek durumdur. erkek 4000 tl kadında 14000 tl alıyorsa mesela sorun yoktur da kadın evde oturup gelecek 4000 tl ile asalaklık yapacaksa erkek de bi daha düşünsün, çalışıp para kazananını ile evlensin.
  • bu arada başlığı açan kadınsa şayet:
    "abla yalnız o parasını yediğin herif bir gün insanlıktan çıkıp seni doğrayabilir ha haberin olsun. o parayı sana yediren adam aynı zamanda sana hayatı da zindan eder bilesin."

    erkekse şayet:
    "umarım tez zamanda öyle biri çıkar ki karşına senin tüm mal varlığını hunharca sömürür, sonra da dımdızlak ortada kalırsın."

    trollse şayet:
    bi bitmediniz amına koyim
  • para önemlidir ancak her şey değildir. erkek seçerken sadece parasına bakan tiplerin literatürdeki adı da bellidir.
  • 4000 tl maaş hayat standartları abartılmazsa gayet de yetecek bir maaştır. adamın eli ekmek tutuyor, çalışıyor kazanıyor. ben saygı duyarım.
hesabın var mı? giriş yap