• yeni gerçekleşmiş olay. dayanılır gibi değil.

    allah uzaktan yakından bu olaylara sebep olan herkesin belasını versin.

    edit: kaynak bölgede görev yapan bir arkadaşım. sayı net değil. inş daha azdır ne diyim.

    edit2: sanırım haber doğru. sayı kesin olmamakla birlikte yüksek.

    diyecek bir şeyim yok kendi adıma. her şey söylendi.
  • hiçbir yerde haberine rastlamadığım hadise.

    kaynak falan yok mu?
  • ölen tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum. zira klavye başında elimden başka birşey gelmiyor. tüm yaralılara da acil sağlık diliyorum
  • vuran adam direk gelip yazmadıysa yalan olan olaydır. hala son dakika geçen bir yer yok. hemen gaza gelmemek lazım.
  • resmi kaynaklardan olmada da gerçek olduğunu, yine resmi olmayan farklı kaynaklara göre 15 - 30 şehit verdiğimizi öğrendiğimiz felaketten beter haber..

    hiçbir şey gelmiyor elden.. kime olduğunu umursamadan sövsem boş, oturup ağlasam boş, yazsam, çizsem boş..

    sınırlarımı zorluyor, empati yapmaya çalışabiliyorum sadece güvenli evimde, kendimden, varlığımdan utanıyorum.. o patlamanın, ardından o çatışmanın, silah seslerinin, insan çığlıklarının arasında kalan askerlerimizin yerine koymaya çalışıyorum kendimi.. yüreğim titriyor, bu tahayyül bile deli gibi korkutuyor beni.. nefes filmindeki baskın sahnesinde bile gözlerimi kapatmıştım, bakamamıştım..

    şimdi düşünüyorum, benden çok daha küçük, belki 90'lı, 91'li kardeşlerim o sahneyi birebir yaşıyor, canlı şahit, fail oluyor.. allahım yardımcıları olsun..

    allah bu ülkeyi yönetenlere vicdan versin.. allah gencecik çocukların cenazeleri üzerinden rant çıkarmaya çalışanları kahretsin.. allah gözü dönmüş, vatan haini teröristleri ıslah etsin.. allah ocaklarına ateş düşen annelere, babalara, eşlere, çocuklara sabır versin..

    allah hepimize yardım etsin arkadaşlar.. çok zor günler bizi bekliyor..
  • allah kahretsin hepinizi. pkk'si da, sarayi da yerin dibine batsin.
  • beş şehit olarak bildirilen saldırı. ama üçün beşin önemi var mı.

    ulan bugun maç var tüm türkiye ona odaklanmışken ben bile pkknın ciddi bir şeyler yapmak isteyeceğini tahmin ediyorken başbakan gitmiş maç izliyor. yazıklar olsun.
    vatana hizmet ölmek değildir bunu bilelim.
  • inşallah gerçek değildir diye korkarak okuduğum haber.
  • öncelikle şehitlerimize allah rahmet eylesin, geride bıraktıklarına da sabır diliyorum.

    bu vahim olay net bir sekilde mevcut paradigmanin degismesine neden olacaktir. bundan sonra pkk ile mücadele yöntemi değişecektir. istenilen oldu, bi kivilcim yetiyodu bu atesin yeniden yanmasina.

    ülke medyasına düşman muamelesi yapılması ayrı bir utanç konusudur. kendi haber ağlarımızı kullanamıyoruz çünkü hepsi havuza bağlanmış durumda, farklı bir sese tahammül yok. şehitler üzerinden doğan öfke muhalif gruplar üzerine yönlendirilmeye çalışılıyor. ne acı ki güzel ülkem ortadoğu karanlığına doğru ilerliyor hızla

    bir de nasıl oluyor da bu olay gündüz olmasına rağmen biz saat 8'de öğreniyoruz, başbakanımız ise saat 9 da öğreniyor. bu süre zarfınd "şeref" tribünündeki o pozlar.. kafamda deli sorular var.
  • oyle bi hale geldik ki sehit haberi geldigi zaman artik tek dilegimiz sayinin artmamis olmasi. yeter artik ya, is sehit cocugunu maca getirip mac izleerek sov yapmak degil, onemli olan o cocuklari babasiz, aileleri evlatsiz birakmamak. ciddi ses cikarmanin vakti geliyor da geciyor bile.
hesabın var mı? giriş yap