• aşağıdaki gibidir:

    “burası türk yurdudur. sevmeyen terk etsin’ diyorlar. hayır burası hepimizin yurdudur. kürt olarak benim ankara’da, trabzon’da hakkım var. bölünmeyi engellemenin yolu tekleştirmek değil birleşmektir. birlik çokluktur. “tek dil, tek millet” hitler’in sloganıdır. sene 2022’de savcı önümüze bir mütalaa koymuş. mütalaanın temelinde kürt sorunu, kürtçe konuşma ve kürtlükle ilgili meseleler. herkes ders çıkarmalı. yüz yıldır birbirimize çektirdiğimiz acılara son vermemiz lazım. çözmek için birilerinin cesaretli davranması gerekir. özgürlüğünden feragat etmesi gerekecek. korkak ve kaypak siyasetçilerle bu iş yürümez. bize fedai siyasetçiler lazım. terörist yaftası yemeyi göze almanız lazım. çözüm için abdullah öcalan yetkilidir. türkiye cumhuriyeti demokrasi karşılığında öcalan ile görüşmelidir.”

    https://www.odatv4.com/…-apar-topar-kaldirdi-249618
  • hepimiz insanız, binali yıldırım’ın hollanda’daki bankada para tutma hakkı da var. istanbul da bizim rotterdam da. ırkçılık mı yapıyorsun halkların kardeşi?
  • doğru şeyler söylüyor ama apo adı geçtiği an diğer söylediklerinin pek anlamı kalmıyor. abdullah öcalan, herhangi legal bir konuda hak veya söz sahibi olamaz. hani olmaz ya, hdp tek başına iktidar olsa bile öyle bir şey olamaz. yıllardır şu apo ve pkk ısrarı yüzünden kürtlerin söz hakkı olmuyor, legal siyaset yapamıyorlar. zararın en büyüğünü kürtlere veriyorsunuz.

    seni haksız yere muhalefet yaptığın için içeri attılar (gerçi o zamanlar bile apo diye tutturuyordun ya), muhalefet ve halk sana destek vermek istiyor ama hemen bir apo güzellemesi yapıyorsunuz. pkk sempatizanı kürtler hariç şimdi halk sana nasıl destek versin? sana destek vermiş herkesi bir anda pkk destekçisine çeviriyorsunuz.
  • adamlar o kadar yanlış ki, bunlar ne derse haklıya düşüyo mevzu öyle bi seviyeye geldik. bütün meclis kapatılsa yüce divanda yargılansa belki temizleniriz ama o bile mechul duruyo.
  • bebek katili apo'nun çözümde yetkili kişi olduğunu söylemiş.
    hadsizlik, şımarıklık ve hainlik böyle bir şey işte.
    silkerler kamil, topunuzu silkerler.
    ülkede de o kadar çok salak var ki, hâlâ "hdp ayrı pkk ayrı." diyen bir sürü saf tip var.
    ulan bu kaçıncı oldu?
    nasıl hdp ile pkk farklı oluyor?
    siz geri zekalı mısınız?
    apo'nun heykelini dikmek isteyen hainler bunlar.
    (bkz: akp'nin iyi parti sayesinde gidici olması)
    ümidimiz iyi parti. yoksa akp 100 sene daha iktidarda kalır.
  • (bkz: oha oha)
  • birbirimize acılar çektirdik dedikten sonra bunu düzeltecek olan öcalan dedi beni bir gülme tuttu.
  • demirtaş’ın şahsına saygım var ama vizyonuna aynı hürmeti gösteremiyecem. abicim sen hiç mi akıllanmazsın ya? dilinde öcalan ismi olduğu sürece karşında muhatap bulamayacağını anlamak için kaç yıl daha yatman gerek?
    şuan ciddi ciddi selo’nun yerine bir başkasının ondan habersiz böyle salak salak tweetler attığını düşünmeye başladım
  • lan demirtas diye gorunce ozgur hoca sandim, eyvah eyvah dedim. hos yine ortalik karisacak tabi.
hesabın var mı? giriş yap