• türk milletidir.

    yurtdışında 15-16 yaşında bekaretini kaybeden kızlar var. 9-10 yaşında uyuşturucuya başlayan çocuklar var.

    bizler eğer çocuklarımızı kuran kursuna göndermiyorsak, dini hakkında temel bilgileri, sureleri, ayetleri kendimizin öğretmesi gerekiyor ki bu da çok zor. günlük hayat meşgalesinde çocuğumuza öğretemiyoruz.

    anne babanın belki de bir çocuğa en büyük borcu dini eğitimidir. bunun vebalini kim kaldırabilir?

    peşinen not: bir de kurslar yasaklanacak. yok öyle bir model. adamı ipe çekerler.
  • apaçık bir dalalet, cehalet ve sapkınlık içerisinde olan millettir.

    edit:dalalet
  • 6 yasindaki cocukta hur irade arayan mallarda varmis. lan 6 yasinda ne hur iradesi.

    sen "cocugumu okula gondermiyorum. 18 yasina kadar gelsin, kendisi isterse gider" diyebiyormusun ? de hadi bakalim da devlet gotunden kan alsin. belli bir yasa kadar cocugun iradesi ailesidir. ailesi de tasarrufunu istedigi yonde kullanir.

    6 yasindaki cocugu devleti istedigi icin okula gonderdigi gibi, dini istedigi icinde kursa gonderir. ama icinde mal da cok, orasi ayri.
  • 2012 yılında, hala ilkellik gösterileri yapan bir kabiledir.
    dünyayı öğrenmek yerine, anlamadığı bir dildeki yazıları ezberleyerek ahlakını geliştirecek çocuklarımız.
  • millet cocugunu 6 yasinda kuran kursuna, kurani ezberlesin, mana versin, yalasin yutsun, tefsir yazsin diye gondermiyor. sadece okumayi ogrensin, 5-10 dua ezberlesin diye gonderiyor. siz bi cocuklari 6 yasinda kursa gidip 7 yasinda elmalili hamdi yazir olacaklarini mi saniyorsunuz allasen ?

    6 yasindaki bir arap cocugu arapcayi konusup okuyabiliyorsa demek ki 6 yasinda arapca ogrenilebiliyormus. 12 yasina kadar arap cocuklari agucu gugucu deyip 12 yasinda birden mi ogreniyorlar arapcayi.

    kuran kurslarinda elbette soyut seyler de ogretiliyor ama, dinin geregi bu. saldiracak yer ararken hedef sasirmak eksi sozluk dinsizinin karakteristik ozelligi oldu lan iyice.

    dininin geregini yapan millet. dunyada ki diger tum bir dini inanca sahip olan milletler gibi.
  • 6 yaşında çocuğunu kilise okuluna gönderen milleti 90 sene yenerek topraklarından atmış bir millettir.
  • evler yapılırken, park yerleri de yapılmadığı için sokağa park eden millettir aynı zamanda. evinin altında otopark olanlar da bunlara kıza 'neden sokağa park ediyorlar' diye.

    bu insanların çocuklarını gönderebilecekleri spor kompleksleri olsa, küçük yaşta spora eğilimlerini hatta hangi spora eğilimli olduklarını araştıran bir sistem olsa eminim bu millet babadan dededen gördükleri kuran kursuna yollama faaliyetlerini azaltırlar.
hesabın var mı? giriş yap