• hayvani bi kadro toplamış metal festivali*:
    http://www.70000tons.com/artists.htm

    bi de 4 gün boyunca bilmemkaç bin pis metalciyi içinde barındırdıktan sonra, anca gübre taşıma işinde falan kullanırlar heralde o gemiyi.. (bkz: kıskançlık)
  • metalci ağır abilerin 80'ler şarkılarına karaoke yaptıkları ve gecenin ilerleyen saatlerinde lady gaga şarkıları ile coşulmuş, herkesin deli gibi sarhoş olduğu bambaşka bir konsepte sahip gemi yolculuğu. youtube'da izlediğim kadarıyla herkes gerçekten eğlenmiş ve 40 metal grubuyla sabahlara kadar deli gibi içilmiş. insan kıskançlıktan çatlıyor, bankadan kredi çekip ocak ayında kendini floridaya atıp o gemiye binesi geliyor. ikincisi 2012'de yine ocak ayında yapılacak... gençkan'dan tüm metal sevenlere gelsin kendimi kontrol edemiyorum...

    bu arada, işte o muhteşem karaoke görüntüleri

    http://www.youtube.com/…mo91vwos1s4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=pejoaedcpts&nr=1
  • 28 ocak - 1 şubat 2013 tarihleri arasında miami açıklarında helloween, kreator ve gotthard'ın da aralarında yer aldığı 40 grubun 2 bin yolcuya konser vereceği yüzer-festival. ah o gemide ben de olsaydım.

    http://www.bravewords.com/news/190901
  • bir gün parayı toparlayıp hiç te acımadan bastırıp gideceğim festival. ah ah bendeki bu şansla o parayı toparlayana kadar festival tarih olur be :/
  • düşünmesi bile güzel olan festival. bir sürü pis metalci aynı gemide. her gün konser, her gün kavga (ben katılmam seyrederim). insan oradayken uyuduğu her saniye kayıp sayılır. gerçi festival fiyatını ödeyebilecek adam uçak biletini haydi haydi öder. yani parası olanın gidemiyceği bir şey değil. ulan motoru mu satsam?.
  • ölmeden gitmek istediğim 2-3 yerden biri. sırf buraya gidebilmek için köpekler gibi çalışmaya razıyım.

    işin mükemmel olan yanı, her gün harika konserler izlemek ve daha da mükemmeli o konseri veren müzisyenlerle aynı gemi içinde bulunmak. her an köşeden cristina scabbia çıkabilir yani.

    allahım sen aklıma mukayet ol o zamana kadar.
  • bu sene haggardın da katıldığı miami açıklarında mavi turlu metal festivali...
    amerikadan katılınca cok pahalı değil, ama tr'den vize, uçak biletleri vs işin içine girince 4 gün için değmeyecek rakamlara ulaşıyor...

    gidin havuz başında janika* ile bi bira da benim için* için* efenim.
  • avrupadaki çoğu festivale katıldım. tabii ki 70000 tons of metale (70k) de (2015-2016-2017) katıldım. lakin, 70k'yi kesinlikle diğer festivallerle karıştırmamak lazım. 70k aile içi buluşma gibidir. müziğin (yani grupların) çok önemi yoktur. bize her yer trabzon tarzı gerçek metalci bir kitle vardır. bu kitle, unleashed, rotting christ ve psychroptic'te pite de girer , geceleyin karaokede "po po po poker face po poker face" diye de bağırır.

    perşembe akşamüstü fortlauderdaleden kalkan gemi herhangi bir adaya gider... bu haiti de olur jamaica da. gemide içki hariç her şey bedavadır (keşke tam tersi olsaydı) ... çok samimi ortamdır... pitte düşen hemen kaldırılır. gemideki çoğu kişi birbirini tanır. gemi 3000 kişilik ise ilk defa gelan sayısı maksimum 500'dür. vegas'ta olan vegas'ta kalır hesabı aile içi bir hava vardır (if you know what i mean!)

    somurtkan , eğlenmeyi bilmeyen, eğleniyomuş ve süper bir hayat yaşıyormuş gibi görünmeye çalışan instagramcı facebookçu insanlar pek sevilmez ve bir daha da bu gemiye binmezler. çok sevdiğiniz death metal ve veya black metal gruplarını burda karaokede madonna söylerken görürseniz şaşırmayın.

    gerçek metalci değilseniz (yani metalciliği siyah giyinip somurtmak zannediyosanız; "en böyüh gorop ayrın meydın başha böyüh yoh en böyüh metolcü de benim başha metolcü yoh" diyorsanız mesela) gelmeyin. post cruise sendromu çok kötüdür. psikolojiniz kaldırmayacaksa ve vedaları sevmeyen bir tipseniz kesinlikle bulaşmayın.

    tanım: her gerçek metalcinin her sene dört günlüğüne de olsa gerçekten bir komüniteye ait hissettiği güzel bir organizasyon.
  • benim bundan haberim yoktu ya! epica'nin tur programina bakiyordum, florida'da bir konseri varmis. neymis bakayim derken cruise gemisinde dans edip, eglenen metalciler videosu gordum sitesinde. https://70000tons.com/ hahaha bayildim.

    bu sene icin gec kaldik ama onumuzdeki senelerde muhtemelen gidip eglenilecek bir seye benziyor.
  • arkadaşım şu anlarda bu gemide. emperor izleyip oradan karaoke'de takılıyor.

    ardından havuz başında at the gates izleyip karayip sahillerinde atheist'in elements'indeki çaça rumbaları dinleyecek.

    çok mutsuzum.

    suffocation falan da var :(
hesabın var mı? giriş yap