• (bkz: kaynak pkk)
  • aklıma çanakkale savaşı ile ilgili bir hikayeyi getirmiştir.
    savaş bitmiş,zamanında düşman olan devletin askerleri bir yemekte bir araya gelmiştir.ingilizlerden biri türk komutana yemek boyunca sinirli sinirli bakar.komutan merak eder ve bir askerini sorması için gönderir.asker gelir ve der ki:
    -komutanım siz onun babasını çanakkale savaşında öldürmüssünüz,o yüzden size çok kızgın.
    komutan da demiş ki: sor bakalım babası çanakkale'de ne arıyormuş.
    edit= bazı mallar mesaj atıp 8 yaşındakı çocuktan terorist mi olur yazmışlar.benim lafım çocuğa değil ailesine,8 yaşında çocuğun sınırda ne işi var.surıye tarafından her gün mermiler,toplar düşmüyor mu zaten.hangi anne baba çocugunu öyle riskli bir yere bırakır.
  • uzucu bir olay.burasi tamam. ama bu olay uzerinden dezenformasyon yapan pkkli serefsizleri gordukce daha cok sinirleniyorum. o zaman biz de pekeke kursunuyla yanlislikla(?) oldurulen bebekleri,askerleri,ogretmenleri ornek verip sizin serefinize(?) sovelim? 30 yildir tipki sizin yaptiginiz gibi magduru oynayalim? hosunuza gider mi? bence her zaman oldugu gibi bu durumda da ağlaşmaya başlarsiniz. dagilin.
  • iyi mi yani bu?
    çocuk be! ölü çocuk, sevinilir mi bir çocuk öldü diye?
    kürt olsun, türk olsun, isterse ugandalı olsun...

    dünyanın bir yerinde tanker batıyor da, petrol sızıntısı oluyor; deniz hayvanları ölüyor, karabataklar zifte bulaşıyor, insan buna bile üzülüyor... kaldı ki çocuk bu...

    herşey birbirine karışmış, ne büyük bir pisliğe bulaşmışız şu hale bakın yahu...
    kimi yaşasın ışid diyor, kimi yaşasın pkk, bu gaflet halinde insanlık tükenmiş.
    lanet olsun pkk'ya da ışid'e de, bu iki kuklayı oynatan emperyalizmin para-petrol-toprak sevgisine de...
  • --- spoiler ---
    kürt değilim gencolar, pkk sempatizanı hiç değilim

    --- spoiler ---

    baştan spoilerımızı verdiğimize göre yoruma geçelim.

    burada ohh iyi olmuş, yılanın başını küçükken ezeceksin falan diyenler, sizin ben taa suratınıza tüküreyim.
    ulan 8 yaşında bir çocuk ölmüş, ölmüş vurulmuş amnk...

    elinde ister silah olsun ister olmasın, bak ne diyorum çocuk, 8 yaşında çocuk ulan.

    bu çocuğun oraya nasıl geldiği getirildiği, varsa elinde silah, bu silahı kimlerin verdiği,
    nasıl kullanıldığı, çocuğun bu şartlara nasıl sürüklendiği ve daha da önemlisi öldürülmesi bunları soracağınıza ohh iyi olmuş diyorsunuz.

    lan siz nasıl insanlarsınız?
    insan mısınız lan?

    8 yaşındaki bir çocuk, içinde bulunduğu toplumu bile sorgulayabilecek bir yaşta değilken, yaşıtları gibi okula gidip, sokakta top oynayacak, anasının bağrında uyuyacakken ölmüş, öldürülmüş.

    bir sözüm de, bu çocuğun ölümü üzerinden, nemalanarak ona buna faşist damgası yapıştıracak diğer vicdansızlara,
    o çocuğu oraya sürüklemek, böyle bir kaos ortamı içerisinde bırakmak hangi "mücadele"nin onurunda yer alır ulan...

    analar ağlamasındı ya, bugün bu sabinin anası ağlıyor, yarın 20 yaşındaki fidan gibi gençlerin ağlayacak. bunu hepimiz biliyoruz.

    hani çocuklar ölmesindi? hani şeker de yiyebilsinlerdi?

    eli kanlı siyasetiniz de, siz de yerin dibine batın.
    vicdanınızı sikeyim.

    edit: yılanın başını küçükken ezeceksin yazan eleman silmiş.
  • bu çocuğun ölüsüne "leş" diyenin, "yılanın başını küçükken ezmeli" diyenin "filistinlilerin annelerini, kadınlarını da öldürelim" diyen israilli milletvekillinden farkı yoktur.
  • çocuk için çok üzüldüğüm olay, pkk kışkırtmış öne sürmüş olsa da çocuk çocuktur. allah'ın bile günah yazmadığı masuma bizim suç atfetmemiz olacak iş değil.

    edit: öncelikle pkk lımıyım değilmiyim diye aşağıda bir kaç entri mi verdim:
    #46234755
    #46174312
    #45853442
    #46091124
    #46097172
    #45123479

    ikna olduysanız (olmadıysan pkkyla ilgili bir sürü başka entrim var onları da oku) iki çift lafım var.8 yaşındaki çocuğun ölümüne üzülmeyen ne türk kültüründen zerre parça taşımaktadır ne müslümanlıktan. ulan ayıptır, 8 yaşındaki çocuğun anasına söv, babasına söv, onu ön safa sürene, çatışmanın ortasında bırakana söv, ama 8 yaşında çocuğa sövme. böyle insanlık, böyle saçmalık olur mu lan? alllah sizden çıkarır, çocuğunuzdan çıkarır. bir de yaşasaydı zaten terörist olurdu diye yazan var, oha diyorum çüş diyorum hayvan diyorum daha diyecek çok şey var da ayıp diyip susuyorum. böyle yaparsanız çocuklar ölüyor diye sevinen israilli'den ne farkınız kalır, bebek katili apodan ne farkınız kalır? inşallah yalan haberdir, provokasyondur, o yavrucak hayattadır.
    allah tüm çocukları ve masumları korusun.
  • çocukları en ön saflara koyan kancıklar burada üzülmüş numarası yapıyorya bitiyorum. bu yavşak pkk sevicileri ben eminim ki nasıl göbek atıyorlar şimdi. sonuçta çocuklar onlar için sadece potansiyel milis. çocukları kaçır, dağa kaldır, silahlandır ve daha 18 olmadan askerin önüne savaşması için gönder. şansız olan kürt çocuklarını pkk için anlamı bu. diğer bir çoğundaki durum ise şu şekilde. bu çocukların eline, havai fişek, molof, taş tutuştur ve gösterilerde en öne yerlerştir. kendileri ise yavşakla en arka saflara konuşlan. okullarını yak ki okul eğitim yüzü görmesin bunlar.

    işte pkk yüzsüzlüğüne bir örnek daha. burada ve başka ortamlarda üzülmüş numarası yaparlar. okullarını yaktığınız, daha kaçırıp terörist yaptığınız çocuklar ne zamandan beri sizin için değerli arkadaş.
hesabın var mı? giriş yap