• (bkz: 8 şubat 2021 fenerbahçe'nin attığı tweet) başlığında fb-gs maçında iptal edilen golün var görüntüleri paylaşılmıştı. allah'ın adaleti midir nedir aynısını bugün luis suarez celta vigo karşısında atmıştır ve gol geçerli.

    buyrun geçerli gol

    iptal edilen fb golü

    iptal edilen bir diğer fb golü

    türk hakemler yerine yabancı hakemlerle bu lig yönetilseydi fenerbahçe'nin en az 10 puan fazlası olurdu.
  • var'da türk hakemleri olsaydı ve atletico'nun renkleri sarı lacivert olsaydı, 20 saniyede kılıfına uydurulur iptal edilirdi.

    ha aynı koşullarda atletico'nun renkleri sarı kırmızı olsaydı, 4 dakika boyunca aynı var uğraşır gol çıkarılırdı.

    edit: bomboş konuşuyorlar ve birbirlerini gazlıyorlar. biri şu ligde var'ın müdahale ettiği çok önemli 3 golde fener'in milimetrik ofsaytlarla iptal edilip, gs'nin nasıl milimetrik ayarla gol kazandığını anlatsın. saniyeler, hatta saliselerle değişen goller bu üçü de. fener gollerini saliselerle isteseler geçerli sayabilirler, yine gs'nin golünü saliselik oynamayla geçersiz sayabilirlerdi. o zaman buradaki standart nedir? formalar mı?

    o kadar aptalsınız ki bunu anlamıyorsunuz. milimetrik olaylarda kalkar bir takımın attığı tüm milimetrik golleri iptal eder, rakibine de tıpkısı pozisyonda gol yazarsan savunmak için "penaltımız da penaltımız" dersin. alanya'da o penaltıyı veren var sanıyor musun ki gerçekten penaltın olsa vermeyecek. o penaltı diye ağladıklarınıza anca sizin lehinize türkiye'de çalınır, başka da yerde çalınmaz.
  • arkadas ben bu kadar aglak, bu kadar iki yuzlu takim ve taraftar gormedim.

    baska ligden, bambaska pozisyon uzerinden bile bunlar agliyor.

    ayni macta donk'a verilmeyen penaltiyi konusmazlar, serdar aziz'in kirmizilarini konusmazlar, caner'in yumrukla atilmasi gerektigini konusmazlar, nihat abilerinin tribune aldigi kufurbaz tukuruklu 2500 kisiyi konusmazlar. gelirler ofsayttan attiklari gol neden verilmedi ona aglarlar. bu kadar utanmazlik bunlara mahsus.

    hayir daha iki sene once aglama emojili tweet attiniz. onu bari silin.

    edit1:
    hayir burda ofsayt cizgisi de suarez'in yanindaki adamdan cekilmiyor. ilerideki oyuncudan ofsayt bozuluyor. yemin ederim malsiniz.
    https://eksiup.com/p/qz461107nowz

    edit2: "hakemler insandır, herkes hata yapabilir. yok efendim benim tacım verilmedi, yok bir tane pozisyonda penaltıydı değildi diye `ortalığı yangın yerine çeviren bir kulüp de değiliz` biz..." -- iyi ki degilsiniz ha.
    https://mobile.twitter.com/…tus/1358858031736455170
  • herkes fenerbahçe düşmanlığında toplanacak yine ama bariz golü ofsayt diye yediler. fenerbahçe iyi oynamadı bıdı bıdı geyiği dönecek evet iyi oynamadı ama bu bariz golü ofsayt saymak için sebep mi?

    yok şu pozisyonu konuşun yok bunu konuşun. kardeşim bu bariz golü yediler mi? yediler. kalça büyütüp ofsaytı gole çeviriyorlar, ağlamayın. golü, ofsayt sayıyorlar, ağlamayın.

    esas siz ağlayın saygı duyulmayan bu ligin haline. fenerbahçe veya galatasaray şampiyon olsa ne olacak? ligin güvenilirliği, kalitesi düşüyor.

    esas herkes oturup ağlasın türk futbolunun haline.
  • allahın cas onaylı sikkeli takıma adaleti aynen.
  • adamlar dünyada golleri ofsayt olduğu için iptal edilen ilk takım oldukları için, buldukları her örneği paylaşacak galiba.

    gidin ötede ağlayın.
  • şüphesiz ki daha atmadığı goldür. maç celta maçı 8 şubatta oynandı amk.
  • günlerdir söylüyorum. maçtaki ofsayt pozisyonunda var odasi serdar aziz'e ofsayt verdi. yayinci kurulus cizgiyi ozan tufan'a cekince yanlis anlasildi. asil ofsayt pozisyonu bu. ozan kafayi vurdugunda top kaleciye giderken serdar aziz ofsaytta. topa ve kaleciye hareketleniyor.

    https://i.imgyukle.com/2021/02/08/lnt66s.png
  • ''seytan'' bile ofsayt oldugunu kabul etti. bu daha neyin ezikligidir.
  • yemin ederim millet kafayi yemis. suarez, penalti noktasina yakin olan oyuncunun gerisinde. ozan'in pozisyonunda ise ozanin kafasi bariz sekilde ileride. 3 gundur agliyorsunuz yeter be kardesim. goz gore gore 100% ofsayt olan pozisyonu savunmaya calisiyorsunuz. utanma olur insanda biraz.
hesabın var mı? giriş yap