• bakın belki koca'nın söylediği doğrudur, söz konusu miktarda aşı söz konusu zamanda gelecektir ama aşıların geldiğini görene kadar asla inanmıyorum. inanmıyor oluşumun da suçlusu ben değilim.
  • önce bir görelim
  • lansmanda cansever'in de olacağı iddialar arasındadır.
  • napak kanka inanak mi?
    gelmeden inanmam bakan bey.
    yakinda cikip biontech sozlesmeye uymadi diye aglayabilirsin cunku.
  • mayıs sonuna kadar da 100 milyon doz geliyodu, etti mi 190 milyon doz? 84x2= 168 milyon. 26 milyonu yaptılar zaten. 142 milyon ihtiyaç. 48 milyon artan aşıyı ne yapacaklar? 3. doz olarak mı yapacaklar avrupa ülkelerine yardım diye mi göndereceğiz?

    keşke sallarken hesap yaparak sallasalar.

    edit : bazı suserler aşıların koruyuculuğu 6 ay/8 ay/9 ay o yüzden fazla alınıyor demişler. sizce bir maskeyi bile planlı biçimde dağıtamayanlar bunu düşünmüş müdür? zaten ilk aşılananların üzerinden 5 ay geçti. 6 ayını doldurana aşı yapmaya kalkarlarsa hiç aşı olmayanları es geçmeleri gerekecek.

    ayrıca madem bu kadar öngörülüydüler de zamanında neden aksiyon almayıp aşısız bıraktılar bizi? bir de kendi vatandaşını aşılamış gibi başka ülkelere aşı göndermeleri hangi mantıkla savunulabilir? avrupa 2. seferi bitirir biz ancak o zaman yeterli aşıya kavuşuruz. söylenenler de vaka sayıları, destek miktarı, maske muhabbeti gibi algı yapmak üzerine kurulu. önceki vaatlere bakarsanız bunu anlarsınız.

    ayrıca aşılama oranına bakılırsa dünya'da 53. ülkeyiz.
    nüfusumuz fazla olduğundan fazla aşı yapıldığı da hesaba katılmalı. a haber gibi dünya'da 7. yiz diye bir istatistik sunmak saçma. nüfusa oranına göre yüzdeleyip yaparsın illa sıralama yapacaksan. bunda da; %18 1. aşı yapılanlar; %13 2. aşı yapılanlar. yani bahsedilen performansa ve takvime ulaşabilmek için bakanın vaatleri bu kez gerçek olmalı.
    kaynak
  • yalancı hakkında bişi yapılmadığından herhalde seçim öncesi doğalgaz vs müjdesi gibi oldu
  • yurt dışında yaşımdan küçük arkadaşlarım aşı olmuş durumda. biz hala haziranda diyoruz.
  • kaynak nerede? pardon, kaynak olsa ne fark edecek ki.
    (bkz: kaynak belirtmenin anlamsiz olduğu başlıklar)
hesabın var mı? giriş yap