• çok eski bir diziydi....neydi neydiiii böyle küçük bir kız cadıydı hatta....
    annesiyle gecekonduda kalırlardı ama.....
    annesinin adı neydi neydi....şehriye mi tarhana mı öyle bir şey....
    bir de köfteci vardı.....evet köfteci abbas'tı.....

    arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bütün bölümlerini arıyorum.ayrıca varsa uyumlu altyazı'da yollarsanız minnettar kalırım.
  • 90 larda henüz küçük bir çocukken hayal mayal hatırladığım dizi gibi bişeydi sanırım.bir türlü adını hatırlayamadım ve bulamadım internette yaptığım araştırmalara rağmen.çok net hatırlamamakla birlikte kurgu şöyleydi sanırım ; genç bir arkadaşımız gitar tarzı bişey le sanal dünyaya bağlanıyor orda bir robota dönüşüyor ve robotlarla mücadele ediyordu.böyle bişeydi sanırım bilen varsa yeşillendirsin lütfen.
  • 90'lı yıllarda yanlış hatırlamıyorsam show tv'de (olmayabilir de) sabah çok erken saatlerde yayınlanan bir dizi vardı. fransız dizisiydi diye hatırlıyorum.

    bir aile vardı ve bu ailedeki bir çocuk çizgi karakterdi. yani dizi normal dizi ama o çocuk çizgi filmdi.
    yıllardır düşünürüm bulamadım. sordum da arkadaşlarıma ya diziyi hatırlayamadılar ya da diziyi hatırlayıp ismini hatırlayamadılar.

    bilen varsa kurtarsın beni bu durumdan lütfen.

    fransız dizisi değilmiş, orjinal ismi de mi familia es un dibujo ainothia'ya çooook teşekkürler.
  • 90 li yillarda trt de bir dizi vardi, basladiginda koltuk arkasina saklanir dizinin ucte birlik kismina filan bakabilirdim. uzaydan gelen yaratiklar insanlarin icine giriyor, insanlardan baska insanlara bu yaratiklari karnindan cikan bagirsagimsi uzantilarla giriyorlardi. bir dedektif vardi bir de yaratiklardan kacmis bir uzayli kiz vardi. arada sira kucuk uzay gemisine binip yorungedeki enfekte olmus ana gemisine gidiyordu. bir de bu yaratiklar elektrik tesisatindan filan gecip geliyorlardi. mesela yorungedeki ana gemideki sahnede kizin arkadaşları bedenlerinin yarisi yok filan ama bulasan diger uzayli yaratiklar yuzunden hareket ediyorladi vs. nedir tekrar izleyebilir miyim? ziyaretciler degil, tripod's da degil.
    edit: ainothia nin yardimiyla (bkz: something is out there)adli diziymis super yae. valla bulun izleyin neden sinemasi cekilmedi acaba bunun. yillardir bulamamistim hangi diziydi diye.
  • 80 yılların sonunda bir dizi vardı, eski batı döneminden zamanda yolculuk ile günümüze gelmiş bir kaç kovboy dedektiflik tarzı bir iş yapıyordu..

    bilen eden varsa..

    ainothia 'ya teşekkürler, dizinin adı outlaws imiş
  • bu ara ekranlarda sık sık denk geldiğim eti browni intense reklamında oynayan mavi gözlü hatunun rol aldığı bir diziydi. o değilse bile ona çok benzeyen mavi gözlü başka bir hatundu, onun kadar tatlıydı ama. 2000-2005 yılları arasındaydı zannedersem. kaç sezon, kaç bölüm çekildiğini bilmiyorum. dizinin ismini de, dizi de rol alan herhangi bir oyuncunun adını da hatırlamıyorum. elbet vardır sözlükte hatırlayan. hangi diziydi bu?
  • (bkz: #60839885)
  • 2006 yillarinda cnbc-e de izledigim bir dizi uc ya da dort bölümdü. aklimda kalan karakterlerin adi yoktu. sayilarla sesleniyorlardi insanlara. bir vardi mesela tanri gibi bir seydi. yanilmiyorsam iki dunya vardi ya da paralel evren. acaip bir diziydi.

    hatirlayan olursa mesaj atarsa sevinirim. tekrar izlemek istiyorum.

    not; duyuru yazisi gibi oldu. pek bir bicimsiz.

    tesekkur notu; dizinin adi the prisoner.ainothia ' a cok tesekkur ederim.
  • rus dizisiydi sanırım kanal d'de yayınlanıyordu, geceleri. dizinin başında elemanımız askerdeydi, erken terhis olup eve dönüyordu işte biraz itlik kopukluk filan, eski sevgilisiyle mekanda kavga ediyordu. sonradan kemancı bir hatunlar evlenip çoluk çocuğa karışıyor bu arada işleri büyütüyordu. hatta asker arkadaşı kara kuru bir tiple de iş yapıyordu sonradan. hatırladıklarım bunlar. bilen varsa bir mesaj atsa ne güzel olur.

    ek; bir de fransa'da sahil ortamı/adada geçen vardı gençler filan böyle kızlı erkekli, hafif uzun kıvırcık saçlı bir eleman vardı, tv8'de olması lazım.
  • oyuncuların çoğunu hatırlıyorum.. konusuna da bi şekilde hakimim, ama adını hatırlayamıyorum.. süper fil hafızalıların yardımlarını bekliyorum..

    fikret hakan: baba
    toprak sergen: oğul

    adamın 2-3 tane kızı vardı. son çocuğu da erkek (bulmak için yaptılardı herhal..) adamın varı-yoğu oğlu, aman oğlum canım oğlum.. yememiş içmemişler yurt dışına okumaya göndermişler bunu.. neredeyse evdeki bütütn herkes it gibi çalışıyor ki oğlana para gönderelim, büyük adam yapalım..
    mezuniyet zamanı geliyor, baba yetmiyor bi de araba alıyor oğlu(!)na. ama nasıl gururlu vs vs..
    kızlardan biri (ya da 1-2si) bi kıllanıyor kardeşinden..
    meğer bizim oğlan okuldan atılmış daha ilk yıllarında, daha sonra da bi bebe yapıvermiş yabancı bi hanım kızımızdan.. senelerce ailesinin it gibi çalışıp kazandığı paraları yemiş..

    diye devam ediyor..

    neydi budizinin adı? neydiiii??? *

    dizi değil tv filmiymiş.. @offensive, @ainothia, @jang geum min jeong ho ve ben nickli arkadaşlara teşekkür ederim.. (filmin linkli bile geldi sözlük.. hay çok yaşayın *)
hesabın var mı? giriş yap