• mahzun kırmızıgülün orkestral atraksiyonu
  • sözlerini benim de bildiğimi şimdi fark ettiğim seda sayan şarkısı. nasıl ezberlediğimi de yazayım.
    o yıllarda galiba 1. sınıfa gidiyordum. yazı yazmayı yeni öğrenmişim. şarkı da baya hızlı gittiğinden seda söylerken ben de deftere yazmaya uğraşıyordum. güzel pratik oluyordu. aslında bunu şimdi bile ara sıra yaparım ama artık kalemle değil klavyeyle.

    edit: oha şarkı 96 yılında çıkmış. yani ben 4. sınıftayken. yok lan 4. sınıfta yazı alıştırması yapacak kadar tembel değildim. muhtemelen şarkıları karıştırdım.*
  • fenerbahçe'nin 2011'deki şampiyonluğunda mahsun kırmızıgül'ün yorumladığı yaparım bilirsin'in önemi neyse bu sene de ah geceler odur. yarattığı havayla şampiyonluk getirebilir.

    ileride karim benzema :(
  • hiç beklemediğim bir anda karşıma çıkan, http://www.youtube.com/watch?v=cjusgnxefvw soros'un hocasını arıyordum nereye geldim amk.
  • sabah sabah bak gene içime dert olmuş şarkıdır.
    sözleri de yazayım sözlük muasır medeniyetler seviyesine yaklaşsın bu sayede de:
    sensizliği yaşarken
    nerelere gideyim
    herkes gülüp oynarken
    ben senin derdindeyim

    ah geceler sensiz geceler
    kabus gibi çöker geceler
    ayrılıklar vurur beni
    sabahları dar geceler

    kimbilir neredesin
    gel desem gelir misin
    seni böyle severken
    aşkımız hiç bitmesin

    mahsun yazmış, seda'da okuyalım demiş bulunmuş ki kendisine de yakışmış.
    sözler resmen ''nası yokluktayım belli değil, neremi neremi, arabada beş evde onbeş'' kıvamında, seda ablamda bayıla bayıla söylüyor.
    nasıl arzular içinde yanıp tutuştuğu belli değil, klibin sonuna doğru üzülüp kendi aramızda üç beş kuruş toplayıp gereken neyse yapılsın yalnızlığı giderilsin diyesimiz geliyor ama marjinal biziz.
    musibette biziz.

    fikir ol git lan.
  • menzure musayeva'nın sesinden dinlemesi daha güzeldir.
  • her hafta düzenli olarak dinlediğim için yükselen youtube izlenme sayısından etkilenmiş olmalı ki yeni klip çekmiş seda abla. eski tadı vermiş mi? hayır. nerede o yaylar kemanlar, nerede bu cıstak cıstak. şarkı yavaşlamış ruhu çekilmiş.

    https://youtu.be/qdedcvjl7kw
  • 2018 yılında bir kez daha seda sayan'ın sesiyle buluşmuş şarkı. 1996 versiyonunda düzenleme enfes, seda yorumu serttir. 2018 yorumunda seda sayan çok daha duygu katmış okurken yorumu derinleştirmiş ancak düzenleme koca bir fiyasko ile sonuçlanmıştır.
  • orkestrasyonunu michael kamen'in yaptığı efsane şarkı.
  • seda sayan'ın söylediği güzel bir parçadır.
hesabın var mı? giriş yap