• son dönemlerde karşımıza sıklıkla çıkan, airfryer özelliklerini ve güzelliklerini anlatarak bize almaya teşvik eden terörö örgütü.

    çalışma mantığı normal fırın ile çok benzer olduğunu düşündüğüm için "neden evime ikinci bir fırın alayım?" diye itiraz ederek şimdilik direniyorum. yemek sonrası yıkama kolaylığı varmış.
  • düştükleri para tuzağına sizi de düşürmeye çalışan terör örgütü.
  • şimdilik direndiğim bir oluşum.
    son damlasına kadar yağımı kullanacağım.
  • ben bunda bir japon keki yaptım. muhteşem oldu.
    normal fırında 1.5 saatte yapılıyor bu kek. fakat airfryer ile 50 dakikada oldu. harcadığım saatlere, ödediğim elektirik paralarına acıdım valla.

    bence bu zımbırtının en büyük avantajı az yağ kullanımı ve kısa sürede yapması.

    edit: birçok kişi sormuş kekin tarifini de paylaşayım.

    https://youtu.be/uufmjnyzci8

    edit: yahu özellikle japon keki dememin bir sebebi var değil mi? bu kekin en önemli özelliği yumuşak ve pamuk gibi olması. bunun için 1,5 saatte su dolu haznede ve fansız fırında pişmeli. ben bunu airfryerde susuz, üzerini kaplamadan, daha düşük sıcaklıkla ve kısa süre ile yaptığımı söyledim, bu kadar.

    bir de bu nasıl japon keki videoda çince konuşuluyor demişsiniz. olum siz halis misiniz? japon keki diye video çeksem ama sen türk müsün diyeceksiniz? asgagajagj

    edit bilmem kaç: evet dysonım var, roborock s5 maxim var, tchibo kapsüllü kahve makinem var. ve yazdıklarınızı kappüçinomu höpürderek okumluyorum.
  • bu bir tarikat, bu bir örgüt hatta bir stk'dır.

    bu tarikatın mensubu olabilmeniz için ön şart evliliktir, ardından beyaz yakalı bir plaza çalışanı olmak zorundasınız.

    mensupları arasında hiyerarşik dizilim vardır;

    - sadece robot süpürge sahipleri elit üye

    - robot süpürge + herhangi bir dyson ürünü gold üye

    - robot süpürge + dyson + airfryer ultimate üye

    şayet tüm bunlara ek olarak saat 07.30'da şirket servisinde uyukluyorken ayağınızda alexander mcqueen varsa, tarikat nışanınız var demektir.
  • robot süpürgenin güncelleme almışıdır.
  • ben bu terör örgütünün kurucusuyum ama emekli oldum.

    10 sene önce lansman ve sadakat programlarını yöneten ajansta çalışıyorken, çalışan indirimiyle 200 liraya almıştım, sonra da tüm çevreme aynı indirimle almaları için baskı yapmıştım. o zamanlar yanında bir de yemek kitabı veriliyordu.

    10 yıldır aktif kullanırım, bu cihaz sadece küp patatesli omleti bir üst levela taşıyabiliyor, gerisi yapılan her şey çok kuru oluyor.

    edit: bendeki philips airfryer, o donemki p-club turkiye indiriminden almistim, ajans da directcomm. o zaman bile bu cihazin fanatik teyzeleri vardi, çok da anlam yuklememek lazim. pratik bir alet ama yani dunyanin en iyi patatesini falan yapmiyor.

    edit 2: cihaz 2011 civarı pazara cikti sonra tutmadı çekildi. sonra influencer gaziyla tekrar abaniyorlar.
  • evet çok memnunuz. demek fakirleri rahatsız etmiş. yanına + dyson v15 + roborock s6
  • sanıldığı kadar op olmayan bir üründür. araştırma ve beklentilere göre alınmalıdır.
  • son ekonomik krizde insanların tüm değersiz parasını, (az da olsa) değerli olan eşyalara ve deneyimlere harcama telaşı sonucu kurulan örgütlerden sadece biri.

    doğru dürüst mutfağa dahi girmeyen bir çok adam "bir damla yağınan pattiz, tavık" falan deyince gerçekten sıkıcı olabiliyor. ya kardeşim tamam ya, olmaz bunsuz. biz de alırız bir noktada da, hele bi sakin olun yav. başka bir takım dertlerimiz daha var hali hazırda.
hesabın var mı? giriş yap