• yoktur. bu kadar kısa ve net. aldattığının ortaya çıkmasından sonra beni affet diye yalvaran, ağlayan, kapı aşındıran, mesaj atan kız yoktur. aldatan bir kızın yakalanması ihtimali zaten son derece düşüktür, diyelim ki yakalandı takılıp kalmaz yoluna devam eder. az biraz pişmanlık duyar, az biraz kendini sorgular, sonra kendine haklı gerekçeler bulur, suçun büyüğünü erkeğe yıkar ve kısa süre içerisinde sanki hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eder.

    erkek denen nesne ise, “ya inan hiçbir anlamı yoktu", "ben sadece seni seviyorum", "o, anlık bir zayıflıktı", "sadece etten ibaretti benim için", "aşk seninle varsa aşk", vb. türlü ayak oyunlarıyla kızı tekrar elde etmeye çalışır. elde edip tez zamanda yine aldatır. valla harikayız biz lan.

    not: evet arkadaşım, senin eski sevgilin günlerce kapında yatmış, beni affet diye ağlamıştı. evet arkadaşım seni kaybetmeyi sindirememişti, bugün hala sen aklına geldikçe içi sızlar durur. benim lafım diğerlerinin sevgililerine falan, sen alınma sakın. bugün bile hala sessiz telefonlar alırsın sen ve bilirsin ki arayan o'dur, sesini duymak istemiştir, gel desen her şeyi bırakıp sana koşar.
  • yeniden aldatacaktır, suratına tükürüp devam edin.
  • kadın-erkek hiç farketmeksizin aldatma eylemini aşağılık gören biri olarak (ki normali de budur), vajinasına deniz aslanı sıkıştırıp köpek balığına fırlatmak istediğim kızdır.
  • pişmandır. (bkz: aldattıktan sonra beni affet diye yalvaran kızı affeden erkek)
  • birlikte olduğu erkeği daha önce kafasında silmiş kızdır. o yüzden aldatmıştır ya zaten. sonradan sildiği erkeğe tekrar neden yalvarsın. dolayısıyla olmayan kızdır.
    biz erkek insan adam kişileri daha zayıf karakterli varlıklar olduğumuzdan içindir ki kolay kolay vazgeçemeyiz. unutamayız. yalvar yakar geri döndürsek bile geride bıraktığımızı son bir kez nasıl mikileriz onun hesabını yaparız. çünkü kimseyi ne unutabilir, ne arkada bırakabiliriz. lakin orta bacağın kontrolünde bunlar yaşanırken bile duygusala bağladığımız anlar olur ve bira eşliğinde aslında seviyor muyum lan nidaları çekeriz.
    amma velakin bu kız milletinde işler böyle yürümez. seni sildi mi siler erkek adam insan kişisi varlık. sen mükemmel değilsin. o yüzden artık kendi içinde ne kadar tiyatro oynatırsan oynat. ne arar, ne sorar.
  • önce affedilip. ardından da threesome teklif edilecek kızdır.
  • yalvarmasinda bir sakinca olmayan kizdir, lakin asla affedilmemesi gereken de kizdir ayni zamanda.
    birincisi; bu duruma maruz kalmis bir erkek, hicbir zaman tam olarak "eski" haline donemez, kafasinin bir kenarinda bu durum yer edecektir. olay, ben de aldatayim odeselim olayi degildir. olay ofke ve haksizliga ugramsilik durumudur. seni aldatarak gonlunu eglendiren kizin senin akil sagliginda yarattigi harap yaninda hicbir degeri olmamali, ask-sevgi-buyukluk masallarina kanilmamalidir.
    ıkincisi de; bu duruma sebep olan kizdaki midesizlik durumudur. yenilen naneyi kenara biraktim, hangi argumanlarla geri gelip af diledigini merak ettim. "dun gece hic tanimadigim bir erkege sirf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim" seklinde sinsi bir naiflikle mi bu affi dilemektedir yoksa en azindan adamin karsisina dimdik cikarak yedigi halti durustce mi anlatmaktadir. her ne olursa olsun, affedilmemesi gereken kizdir ki basta yazdiklarima maruz kalinmasin.
    haydi selametle,
  • orospudur. çek verin gitsin kasar.
  • yoktur öyle bir şey. kız seni bırakmış atmış, haberin yok.
  • nah yoktur. bu kadar kısa ve net. yazınızın gerisi için (bkz: yav he he)
hesabın var mı? giriş yap