• türsab başkanı bu açıklamayla 2. svihs şenlikleri'nin de resmi açılışını yapmış oluyor. alkışlıyoruz.
  • refahı olan parası olan ülke 3. sınıf dünya ülkesine mecbur öyle mi, hem de turizm açısından? avrupadan haberi olmayan ahraz kokusu aldım bu tespitte ben.
  • pekte gerçekçi olmayan bir başlık. zira biz turist çekmeye çalıştığımız için almanlara ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. zira bize alternatif oluşturabilecek birçok ülke mevcut.
  • adamin seni tercih etmesinin tek sebebi ucuz olman, sen saniyormusun ki senin hizmetini cok begendigi, denizini, plajini cok begendigi icin geliyor?

    onunde italya, yunanistan, ispanya, karadag gibi secenekler varken; karisina-kizina asilan, dolandiran ve kaziklayan barzolarin memleketine ne diye gelsin amk ?

    su islamci guruhun kendini dunyanin merkezi gormesi de beni cildirtiyor amk, ne boksunuz lan? nesiniz amk? tum dunya bize muhtac, tum dunya bize dusman, tum dunya bizi kiskaniyor... koyunden disari cikmamis, gercek sehir nasil olur, gercek plaj, gercek doga nasil olur gormemis comarlar burayi dunyanin en guzel ulkesi saniyor.
  • züğürt tesellidir. yunanistan ispanya italya onlara yeter.
  • yav he he
  • nesi mecburmuş anlamadım açıkçası. 2012 yılı yazında adamların köyüne 45 dk.lık uçuş mesafesinde bulunan ibiza' da konaklarken havalimanına yarım saatte 10 tane airberlin uçağı inmişti. öğleden sonra ortalık almanlardan geçilmiyordu. üstelik plaj bedava deniz bedava. bizdeki gibi soygun yok.
  • almandan kasıt mesut özilgiller ise evet mecburlar. adamlardaki memleket hasreti fetişizmi bitmiyor çünkü. gerçi onun da bitmesine bir nesil kaldı. şuan 20 yaş ve altı olan nesilin memleket diye ölüp bittiği yok batsa umurlarında olmaz.

    almandan kasıt helga, hans, ulrich ise işte orası biraz yaş. yunanistan vb. alternatif tatil bölgelerinde euro kullanılması ve burada tl olması hasebiyle adamların 4 kat bütçe ile tatil yapabilecek olmasından yola çıkılarak söylendiyse, o da çok doğru değil.

    yunanistan'da son yıllarda fiyatlar çok aşağı çekildi. aynı kalitede otel orada 100 euro ise burada da 300 - 350 tl. yani aman zaman bir fark kalmıyor. ki alman adam bizim gibi kaypak değil çok kafası atarsa gerekirse hiç tatil yapmaz yine gelmez.

    alman ile papaz olmanın mantığı nedir anlayamıyorum. bu herkese atar giderli dış siyaset de neyin nesi? o ölüp bittiğimiz her döneminin dizisini çekip ağzımız açık izlediğimiz osmanlı bile o dönemin şartlarında, insan gücü her şeyin üzerindeyken (bkz: denge politikası) ile 300 yıl ekstradan hayatta kalmışken bu neyin coşkusu?

    şuan resmen en ufak bir fiziksel karşı tepkide nasıl olsa herkes araya girip ayırır, ajun abi de diskalifiye eder diye her olayda atar gider yapan cılız survivor yarışmacısı gibiyiz.

    hakkımızda hayırlısı.
  • bence net bir cevap almamıza az kaldı...
  • daha düne kadar gurbetçi vatandaşlarımıza;
    * düğünlerinizi burada yapın!
    * çıkın çıkın gelin!
    * yanınızda birilerini getirin!
    * onlara ülkemizi tanıtın!
    diye yalvarırken... şimdi muhtaç olduklarını söylemek ne komik bir ironi!!!
hesabın var mı? giriş yap