• akabinde muhafazakar milliyetçi ailenin ergen çocuğu, günlük mastürbasyonunu yapmış ve şimdi huzurla sandalyesinden kalkarak, buzdolabına koyduğu içi su dolu soğuk şişeden bir yudum almaya gitmektedir.
    böyledir işte forum sayfalarından kahramanlık hikayeleri okumak. budur tarih bilinci. göt etmiş ve titretmiştir doğu roma'yı.

    edit: bu düşünce, yıllar sonra 6-7 eylül olayları'nda, otobüslerle anadolu'nun çeşitli yerlerinden gelip, insanların hayatlarına kastetmiş, tecavüzü ve talanı reva görmüştür. şimdi tophane olarak bilinen semtte, onların evlerinde yaşamaktadırlar.

    edit: lütfen, tarihi farklı kaynaklardan araştırma yaparak öğreniniz, objektif yaklaşıp, farklı düşünceleri de hesaba katınız. ancak o zaman, daha doğru bilgiler edinebilirsiniz.
  • sonra çinli de demiş ki allahım ne kadar da telaşsız bir alparslan.
  • keşfe giden asker durur mu yapıştırmış cevabı:
    "ne alakası var ya! 300.000 kişi diyorum 300.000!"
  • ardindan
    - ver bakalim bi malbuş ordan..
    demistir.
  • sultan alparslan 27 bin askeriyle bizans topraklarında ilerlerken, keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip telaşla:

    - "300 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor" der.

    alparslan önemsemeyerek şöyle der...

    (bkz: yalancıyı dilenci siksin mi)
  • doğu roma değil o tarihte 300.000 kişilik orduyu en parlak olduğu ve rakibinin sasaniler olduğu 5.yy'da bile toplaması imkansızdır.en fazla 70.000 kişidir ki bunun yarısı frenk slav ve kuzeyli göçebe türk askerleridir.malum göçebeler alparslanın tarafına geçtiğinde sayılar 2 katına yakın olur, geçiniz.

    ayrıca 70.000 kişilik bir ordu malazgirt ovasında toplu saldırıya geçemez ordunun bir kısmı saldırırken diğer kısmı kanatlarda ve geride bekler.hafif süvarilere ve atlı okçulara karşı roma attila'dan beri karşı koyamıyor. adamlar ağır piyade merkezli orduya sahip amaçları tamamen savunma savaşıdır.daha imparator yola çıktığında taht oyunlarıyla yeni imparatorun önü açılmış ve romanos diogenes'e destek verilmemiştir.

    ha milletimiz için gerçekten büyük ve önemli bir savaştır.o yüzden abarttıkça abartın atış serbest.
    (bkz: bence 1000 atlı 10000 lejyonu yok eder)
  • "bizans ordusunda paralı askerlik yapan kardeşlerinize aranızda yer açmak için safları seyrekleştirin" demiştir. arkadaş, dünya fatihi bir millet nasıl oldu da şu ortadoğulu arap sığırlarına benzedi, bunun bir ilacı falan olmalı...
  • "tam 300.000 değildir o, yuvarlamışlardır. yine de iyiymiş, hacı. bence yeneriz ya. sen ne diyosun?"

    (bkz: yiğit özgür)
hesabın var mı? giriş yap