*

  • tam tarih bulamadım ama sanırım bu sene kurulan online kitap satma platformu. aradığım kitapları seri olarak bu sitede bulduğum için burdan alışveriş yaptım. açıkçası güvenilir mi diye kuşkularım oldu ama ucuz bulduğum için bu riski almak istedim ve iyiki yapmışım diyorum şu an. ben ikinci el satan bir satıcıdan aldım. sitede 0 veya ikinci el kitap bulabiliyorsunuz birçok sahaf da var. genel olarak siteyi beğenmekle beraber mobil uygulamasını çok beğenmedim çok yavaş ve bazen yüklenmeyip öylece donuyor o yüzden internet sitesini kullandım. uygulama da düzelirse kitap almak ve satmak için çok uygun bir yer olabilir.
  • internet sitesi, cep uygulamasından çok daha güçlü.
    sahaflar elbette konumlanmış ama bireysel satış yapanlardan çok iyi kitaplar bulmak mümkün.
    piyasada 65 lira olan bir ingilizce gramer kitabını 10 liraya alabiliyorsunuz. birkaç sayfasını çözüp bırakmış satan kişi. zaten tüm gramer kitapları simple present tense'le başlıyor. yani hiç kayıp yok.
    güzelce kargolayıp göndermiş.

    bu tür uygulamaları kullanıyorum çünkü insanların evlerinde yüzlerce fazladan kitap var. neden yenisi basılsın? neden yeni ağaçlar kesilsin? neden birinin evinde fazlalık olarak dursun?
  • tanım: üçüncü keredir alışveriş yaptığım, uygulamasını acilen geliştirmesi gereken kitap satış sitesi.

    uygulama çok çok kötü geliştirilmesi gerekli. satıcının diğer kitaplarına bakıp döndüğün zaman en başa atıyor seni. arama kısmı çok kısıtlı. aradığın kitabı kategorisine göre bile arayamıyorsun. vs vs...

    nadirkitap'ı seven biriyim. ancak nadirde 85 tl olan kitabı 25 tl'ye aldım. aradığınız kitabı nadirdeki sahaflar indirime yanaşmazken, bu sitede sahaf dışında bireysel satıcılara denk gelme ihtimaliniz olduğu için çok uyguna alma şansınız var. misal son alışverişimde baskısı olmayan bir psikoloji-inceleme araştırma- kitabını belkide yirmide bir fiyata aldım. mantığını beğendim. kullanmaya devam edeceğim. geliştirilirse ikinci el kitap olayında nadir gibi tekel olabilir. ancak kesinlikle geliştirilmesi gerekiyor.
  • fikir olarak güzel ama güvenli bir ortam değil kişisel bilgiler ifşa oluyor. dolap üzerinden de kitap satışı mümkün
  • eski ders kitaplarımı yıllar sonra satmaya karar verdiğimde keşfettiğim site. gerçekten çok kullanışlı ve güvenilir.
  • her şey çok iyi ama ödeme sistemleri berbat.

    kitap aldığınız zaman ödeyeceğiniz meblağı hemen çekerler. kitap sattığınız zaman hesabınıza geçecek meblağ sadece çarşamba günleri geçebilir. yani diyelim ki çarşamba akşamı ürün sattınız, alıcı ödemeyi onayladı ama o da ne siz ürünün ödenmesini haftaya çarşamba alıyorsunuz. bu sistem dışında gayet mantıklı bir site.
  • bugün denk geldiğim, kitap alıp satılan bir site. %10 kesinti uygulanıyormuş satılan kitaplardan. elimde 70-80 tane neredeyse yeni olan güncel ve özenle seçtiğim kitaplarım var, taşınırken çok zorlanıyorum o yüzden sevdiklerim haricini buraya koymak istiyorum. fakat söyle bir durum var, alıcı öder seçeneği ile kitabı gönderdim diyelim, eğer karşıdaki kişi kargoyu kabul etmez ise ben kitabımı geri nasıl alacağım, mecbur iade olan kargoyu da ödemem gerekecek sanırım. mantıklı gelmedi açıkcası.
  • kitaplarımın bazılarını elimden çıkarmak istediğim için kullandığım ama açıkçası çok da ümidimin olmadığı bir kitap alım satım uygulamasıydı ki dün itibariyle ilk satışımı gerçekleştirdim^^ sitede çok fazla sahaf var ve yüksek fiyatlarla satıyorlar çoğu kitabı. oysa benim gibi elindeki kitapları okumak isteyenlere ulaşsın ve ufak tefek de olsa bir kazanç olsun isteyenler de var sitede. örneğin ben 4 kitap sattım her birini 3 tl'den. satılığa çıkardığım kitapların en pahalısı 5 tl. zaman zaman da eklemeler yapıyorum yeni kitaplarla. neden çok ucuza satıyorum? amacım kar değil çünkü. ben de böyle kitaplara ulaşabilirsem ne mutlu. benim gibi geç haberi olanlar için bir göz atılası site diyebilirim.
  • müşterilerinin cep telefonu numarasını kontrol etmeyen, satış müşteriye ulaşılamadığı için iptal olunca hiç çaba harcamayan, vasat kitap satış sitesi.
  • maalesef bir süredir site ve uygulamasına erişim sağlanamıyor. galiba macera sona erdi.
hesabın var mı? giriş yap