• süper espriler.

    "öğrenci evlerini bilir misiniz? mesela buzdolabını açın, orada 6 aydır yıknamamış tencere var. bildiğin içinde yeni yaşam formu oluşmuş. gördünüz mü inceyi? "
  • yıllara meydan okuyan komiklikler, şakalar silsilesi.

    "adamın biri inmiş, karısı mağara.... anlayana..." gibi mesela.
  • -"selamin hello" anladiniz mi? bakmayin oyle! selam ne turkce. hello ne ingilizce. kaptin mi espriyi:) ben ikisini birlestirip selamin aleykum tarzinda yaptim. ahaha evet oyle yaptim. peki niye boyle bir sey yaptim? asya ile avrupa'nin tam ortasinda degil mi abi turkiye! e bir baglayicilik da benden olsun istedim:) noldu? niye oyle bakiyorsunuz? bu aksamki seyirci gerizekali galiba.
  • -danışma yazıyordu danışmadım.

    (bkz: yaman şakacısın delikanlı)
  • dur bir de biz deneyelim bakalım

    -iki kadın birlikte durup susuyormuş hıhıhıhıhı
    + eee ?
    -evet bu biraz geç oluyo biliyorum şimdi iki kadın var bunlar birbirini görüp susacak puahahahha

    yemin ederim daha fazla yazamıyorum kendimden iğrenmeye başladım.
  • "kalkan balığı yediniz mi hiç? tadı çok güzel. bi de onun kardeşi var, inen balığı o hiç iyi değil. anladınız? neyse anlayanlar anlatsın artık."

    süper espriler.
  • yetenek sizsiniz serüvenimi anlatayım size. ilk olarak yarışmaya baş vurmaya geldim. başımı vurdum ve gidiyorum. hani baş-vurmak, başvurmak falan. çaktın? kaptın mı inceyi? hiç mi anlamadınız? neyse siz biraz gerizekalısınız galiba.

    (bkz: ciddiyse çok komik şakaysa hiç komik değil)
  • atalay demirci ile yarışmamızın çok zor olduğu bir alan; öncelikle bunu belirtmekte fayda görüyorum.

    şimdi atalay demirci gömleğimi giyip o olmaya çalışacağım. ama hazır demirci gömleğimi giymişken malumunuz demir bir metal; ben de diğer bir metal olan gümüş ile ilgili bir anımı anlatmak istiyorum başlamadan önce. gümüş işine girdim. aldım elime bezimi sabahtan akşama kadar silip silip veriyorum. diyorlar ki "lan manyak mısın? tozu yok, dumanı yok neden silip duruyorsun? isi yok, pası yok!" işte bunlar hep kültürsüz adam. yani adı üstünde sil-ver abi bu! öyle değil mi? sil diyor ver diyor! tabii siz şimdi atalay demirci tarzına daha girmeden sırf kendi tarzımla bile neler yapabildiğimi görünce irkildiniz. anlamadınız bu yüzden. abi silver silver! gümüş. inceyi göremediniz mi? sil-ver diyorum. gümüşün ingilizcesi ney? allah sizi taş yapmasın ya! kaptınız mı şimdi?

    her neyse atalay demirci gömleğimizi giyelim şimdi.

    lan zaten üstümdeymiş ya bu!
  • evet arkadaşlar gösteri başlıyor yaklaşık 2 saat boyunca gülücez sonra ben evde gülücem

    hohoehohe biraz cem imitasyonu oldu galiba
hesabın var mı? giriş yap