• serinin son filmi. zaman ne çabuk geçmiş, ilk film çekileli tam 10 sene olmuş.
    malum yerlerden temin etmek mümkün.
    http://divxplanet.com/…esents-the-book-of-love.html
    buradan da ingilizce alt yazısını indirebilirsiniz 2-3 gün içinde türkçe alt yazının da ekleneceği yazıyor.
  • her filmde daha da bok olan serinin bol göğüslü son halkası. filmde orijinal hiç bir şey yok.

    --- spoiler ---

    filmin başında rob'un tost ekmeği fantezisini görünce filmi izleme kararınızı tekrar gözden geçirmenizi dilerim.

    --- spoiler ---
  • efsane american pie (1) 'in pieını yiye yiye bitiremediler. bu kötü devamların tek iyi yanı ilk filmin ne kadar mükemmel olduğunun altını çizmek herhalde.

    bir de bu serilerde konu kahramanı loser erkekler o işi nasıl yapamıyor, hala ama hala kafam almıyor. sen pie ı becer, tost ekmeğini becer; ilik gibi kız gelsin, yok kus, yok heyecandan tutul...

    senaryoda olması gereken; ilk deneyimler, sırf o işi yapmak için çirkin bir kızla olmalı, kız çok çirkin olduğu için yapamasın anlarım. belgesellerden ve realty show lardan görmesek, gidenlerden duymasak, usa halkının %99'u mankenlerden oluşuyor zannedeceğiz.

    (bkz: bak lütfen diyorum)
  • vakit geçirmek için izlenecek bir film.sıkılmadan izledim, bana göre en komik kısmı monique isimli kişinin olduğu sahnedir.
  • hababam sınıfının günümüzde çekilen devam filmleri gibidir. ilk kadro olmayınca gram tad vermiyor.
  • filmin tek güzel yanı, louisa lytton isimli kızın harika ingiliz aksanıydı.
  • adının american pie book of love değil de american high school book of love olması gereken film. american pie serisinin en başarısız senaryosuna, en başarısız oyunculuklarına sahip film. hele gözümdeki stifler imajını sikip atan bi stifler bulmuşlar, daha kötüsü olamazdı heralde. mr. levenstein girince belki düzelir diye ümit ettim ama fos çıktı.

    --- spoiler ---
    bir filmde de kar, teleferik olunca hemen elektrikler kesilmesin veya teleferik bozulmasın. içerdekiler hınzır hınzır bakışmasın artık lütfen.

    --- spoiler ---
  • filmin varlığından nilüfer turizm sayesinde haberdar oldum. olmaz olaydım. serinin sadece ilk filmini izlemiş bünyeme balyoz gibi inmiştir. mantıksızlıkta sınır tanımayan filmin senaristlerine selamı borç bilirim. filmi izlenir kılmak için bol bol çıplak hatun koymak gerçekten çok ama çok dahianeceydi. kimsenin aklına gelmemişti daha önce. komik sahne yok muydu? bir elin parmaklarını geçmez. filme harcayacağınız vakitte, arkadaşlarınızla geyik yaparak daha çok eğlenirsiniz.
  • jennifer holland'ın ayrı bir heyecan kattığı film.
hesabın var mı? giriş yap